- 10 Şubat 2021
- 475
- 1.658
Ağrım çok olmadı ama kanamam 1 hafta sürdü . 27 yumurta toplandı bende o yüzden normal dedi doktorum.Yumurta toplama sonrası ağrı oluyor mu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrım çok olmadı ama kanamam 1 hafta sürdü . 27 yumurta toplandı bende o yüzden normal dedi doktorum.Yumurta toplama sonrası ağrı oluyor mu canım
Cok yumurta toplanması iyi mi kötü mü anlayamadim ben yaAğrım çok olmadı ama kanamam 1 hafta sürdü . 27 yumurta toplandı bende o yüzden normal dedi doktorum.
Tedavi açısından bakıldığında iyi bir şey ama yumurtaların kaliteli olması da önemli artı sperm sorunu da var bizde o yüzden 6.güne bizim 4 embriyomuz oluştu.Cok yumurta toplanması iyi mi kötü mü anlayamadim ben ya
Kişiye göre değişiyor bende çok ağrı oldu 1 gün sürdü sonrasında tuvalete gittiğimde idrar torbam ağrı yaptı ama kişiye göre.Yumurta toplama sonrası ağrı oluyor mu canım
Canım ben daha ilk kez olacağım hiç bi bilgim yok ama rahmin dinlenmesi için dondurulmuş olabilirMerhaba arkadaşlar bende pazartesi günü opu işlemi oldum 11 yumurta toplandı
6 tanesine işlem yapıldı fakat sadece 2 embriyom var be 1 tanesi geriden geliyor diğeri iyi kalitede donduruldu
sizde taze transfer mi dondurulmuş transfer mi daha iyi ?
Transferim 2.adet sonrasında ertelendi anlam veremedim açıkçası başına gelen var mı ?
Bnde 16 ekimde başladım iğnelere..gonolof 75mlm ve menopor iğne kulandım sende nasıl oldu 6 günde 13.5mlm ve 11.5 mlm ve 9.5 mlm yumurtam oluştu pazar kontrole cağırdı iyimi snce senin?Ben ağustos ayında başladım tüp bebeğe ekim ayında yumurta toplandı tahminimce kasımda transfer olacak hayırlısıyla
Bnde 16 ekimde başladım iğnelere..gonolof 75mlm ve menopor iğne kulandım sende nasıl oldu 6 günde 13.5mlm ve 11.5 mlm ve 9.5 mlm yumurtam oluştu pazar kontrole cağırdı iyimi snce senin?Kısmetse inşallah benimde kasım ayında transferim gerçekleşecek Allah hepimize pozitif sonuçları görüp evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Hayırlı olsun cnm tedavin yumurtaların gelişmesini mi sordun anlamadım amh değerin kaçtı senin?Bnde 16 ekimde başladım iğnelere..gonolof 75mlm ve menopor iğne kulandım sende nasıl oldu 6 günde 13.5mlm ve 11.5 mlm ve 9.5 mlm yumurtam oluştu pazar kontrole cağırdı iyimi snce senin?
Canım benim gonal f 150 mg sadece başka ilaç yoktu 25 yumurtam oldu ama 21 tanesi olgundu doktorun kontrollede belki iğnenin dozunu yükseltebilirBnde 16 ekimde başladım iğnelere..gonolof 75mlm ve menopor iğne kulandım sende nasıl oldu 6 günde 13.5mlm ve 11.5 mlm ve 9.5 mlm yumurtam oluştu pazar kontrole cağırdı iyimi snce senin?
Benim böyle oldu canım kasımda transfer yapılacak internetten baktım biraz vücut icin vücudun dinlenmesi için yapılan iğnelerin etkisinin vücuttan atılması ve rahmin kendini toplaması için iyiymişMerhaba arkadaşlar bende pazartesi günü opu işlemi oldum 11 yumurta toplandı
6 tanesine işlem yapıldı fakat sadece 2 embriyom var be 1 tanesi geriden geliyor diğeri iyi kalitede donduruldu
sizde taze transfer mi dondurulmuş transfer mi daha iyi ?
Transferim 2.adet sonrasında ertelendi anlam veremedim açıkçası başına gelen var mı ?
Evet rahmin dinlenmesi için daha iyi diye okudum bendeBenim böyle oldu canım kasımda transfer yapılacak internetten baktım biraz vücut icin vücudun dinlenmesi için yapılan iğnelerin etkisinin vücuttan atılması ve rahmin kendini toplaması için iyiymiş
Ama daha 7.gğnündeyim hata ilacı azallttı pazar gitcm tekrarCanım benim gonal f 150 mg sadece başka ilaç yoktu 25 yumurtam oldu ama 21 tanesi olgundu doktorun kontrollede belki iğnenin dozunu yükseltebilir
Bnkini devlet hast olcğı için dondurmadan yapılckmışBenim böyle oldu canım kasımda transfer yapılacak internetten baktım biraz vücut icin vücudun dinlenmesi için yapılan iğnelerin etkisinin vücuttan atılması ve rahmin kendini toplaması için iyiymiş
Yumurta gelişmesini sordum cnmHayırlı olsun cnm tedavin yumurtaların gelişmesini mi sordun anlamadım amh değerin kaçtı senin?
Bende gonalf 125 yapıyordum her gün . 2 ay önce oldu benim yumurta toplama işlemi çok hatırlamıyorum değerlerini 27 yumurtadan 4 embriyo oluştu bizde. Benim dondurulmuş transferi olacak inşallah bu ay her şey yolunda giderse . Senin taze transfermi yoksa dondurulmuş mu olacak?
İnşallah iyi gelir beklemedeyiz.Benim böyle oldu canım kasımda transfer yapılacak internetten baktım biraz vücut icin vücudun dinlenmesi için yapılan iğnelerin etkisinin vücuttan atılması ve rahmin kendini toplaması için iyiymiş
Benim adetin 7.gunde 14mm civarıydı 5 gün sora opu olmustum. Senin dozuna göre iyi gelişmiş o günde benm gonal f 225 lik ti.Yumurta gelişmesini sordum cnm
Bu pazar gitcem tekrardan ilk defa yapıyorum tüp bebeği inş kaliteli embriyolarımız olurBenim adetin 7.gunde 14mm civarıydı 5 gün sora opu olmustum. Senin dozuna göre iyi gelişmiş o günde benm gonal f 225 lik ti.
İnşallah inşallah olur için rahat tut Allah'a emanet nasipBu pazar gitcem tekrardan ilk defa yapıyorum tüp bebeği inş kaliteli embriyolarımız olur