Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Merhabalar bende yeni hamisim :) 10 kasim son adetim 5 haftalik oluyor sanirim.. Cuma dr gidicem ins keseyi ve kalp atislarini duyarim... Ikinci gebeligim 8 yasinda bir oglum var...

hoşgeldin ve hayırlı olsun cnm. bana kalırsa bi sıkıntın yoksa 6+0 dan önce gitme. kalp atışı duyulmuyor diye haftaya bi daha gel diyorlar

hayırlı olsun cnm. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. hamilelik takvimini kaydetsene cnm

Merhaba kizlar,ben de inanilmaz istahim acildi. 3-4 kilo aldim simdiden. Boyle giderse isim cok zor. 2 saatte bir bisi yemezsem inanilmaz midem bulaniyo basim donuyo

bence çok iyi . boşver kiloyu düşünme. bende keşke yiebilsemde kiloya razıyım cnm. en azından bebeğin iyi besleniyor.

kız yoksa egelimisin :)

annem ben çocukken bekarken yemek yaptığı zaman başında beklerdim onu ekmek arası yapsın bana diye gurbetliğin gözü körolsun

Çapada eğitim gördüm,hala orda çalışıyorum. Bi özel hastaneye göre çok yoğundur ama en bilimsel kurum emin olun.

Çok teşekkür ederim.
İşte o yoğunluk benim canımı sıkıyor. Bu hamilelik tembel yaptı beni. Bir de sabah aç karınla gitmek tedirgin ediyor.
Şimdi gitsem 2 haftaya sonraya randevu verilir mi? Malum haftası önemli.

öncelikle inşallah en kısa zamanda rabbbim sanada nasip eder . cnm erken gebelik testiyle çıkabilir. ama sen bat gününü bekle derim
Bugün sabah gittim şıp sevdi aldım kaç gündür şekerli bir şey yememiştim iyi geldi. Şu an midem sanki ağzımda zeytin den başka yiyemiyorum.

Güzel dileklerin için sağol tatlım allah razı olsun. Adet gününü atlatana kadar klasik adet belirtileri yaşadım . ama hissetmiştim. Sende şimdiden test yapabilirsin evde ikinci çizgi ilk zamanlarda silik oluyor ama buda yeterli canım . test yapınca bizimle paylasirsan seviniriz.

Benimde silik çıkmıştı bende 5 gun once idrar yapmistim :) cuma gidicem bende ins dr a suan internetteki heaaplamalara gore 5 haftalik benim bebisimde :) ins hayirlisiyla duyariz kalp atislarini
Gozunuz aydın canım hayırlı olsun . bence de sıkıntı yoksa bir iki hafta sonra git doktora kalp atışını alamazsan moralin bozulur yok yere.

yürüyüş fln yapabiliyor musun cnm? ben aslında yürüyüş yapmasam daha fazla alabilirim. yemesem başım dönüyor napiim yiyorum ben de

Walla arada yapiyorum cnm ama yürüyüş yapmasam bile oturamiyorumki is guc oglumu okula getir gotur surekli kosusturmaca

5 gün önceden cıkabiliyormu ay umutlandım peki normalde kaaç günde bir oluyorsunuz ben 24 ile 26 gün arası yapsam cıkar mı

Ben 27 gunde bir adet oluyorum cnm o gun yapasim tutmuştu cok. Cok silik çıkmıştı dene belki seninde cikar... Hayirlisi olsun insallah cnm ins hamilesindir

Gozunuz aydın canım hayırlı olsun . bence de sıkıntı yoksa bir iki hafta sonra git doktora kalp atışını alamazsan moralin bozulur yok yere.

Randevu bulmak cok zor. Oluyo ilk bi hastaneye gitmek istedim daha sonra ozel bir dr bulup gidicem ins... Daha sonraya randevu alamadim... Ins duyarim oglumda 7 haftalikti duyduğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…