- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.161
Aynen canım. Hiç yemek istemiyorum. Zorla zorla bir tabak. Folik asiti de icmeyi her gün unutuyorum. Simdi bile sen hatirlattin canım sağolben folik asitten başka ilaç kullanmıyorum cnm. ama hiçde beslemiyorum kendimi noolcak böyle bilemiyorum
Merhaba kizlar,ben de inanilmaz istahim acildi. 3-4 kilo aldim simdiden. Boyle giderse isim cok zor. 2 saatte bir bisi yemezsem inanilmaz midem bulaniyo basim donuyoKorkuyorum umarım çok fazla kilo almam
Benimki de çoştu bu aralar masallah ,ama yine de soylemesem yapmaz.Ben bu konuda cok sansliyim o zaman. Beni kaldirmiyo hic sofradan bisey kaldirmqma da izin vermiyo:) aman nazar dwgmesin
Rica ediyorum kimseye takılma önemli olan bebeğin gelişmesi. Bizlerde hareketli olursak en azından yuruyusumuzu yaparsak kafi. Bugün kilo almaya müsaittir alırsın kime ne. Sen zaten zorlu bi surece girmissin milletin derdi neymis anlamadım. Takılma rahat ol sen. Ben bekarken 50kg dan yukarı cikmadim malum evlenince çalıştığım halde62 kg ya çıktım düşün 1yil boyunca da çalıştım oturmasını desem yeridir. Korunma haplari, hormon dengelerinin değişmesi yaş vs etkili oldu bunda. Olsun ama yapacak bisey yok zaten evliyim giyim kusamda bekarken olduğu gibi olmuyor zaten. Canımız sagolsunnnBiraz olsun içim rahatladı çünkü gören herkes moralimi bozuyor çok şişmişsin daha şimdiden böyleyse diye her gün bir kg alıyorum galiba
Kızlar ben yemek yiyemiyorum yahu hiç tadını anlamıyorum. Bi çorba o kadar.Merhaba kizlar,ben de inanilmaz istahim acildi. 3-4 kilo aldim simdiden. Boyle giderse isim cok zor. 2 saatte bir bisi yemezsem inanilmaz midem bulaniyo basim donuyo
Çapada eğitim gördüm,hala orda çalışıyorum. Bi özel hastaneye göre çok yoğundur ama en bilimsel kurum emin olun.Bugün kontrole gittik 2cm olmuş bebişim. Her şey haftasına uygunmuş maşallah.
2 hafta sonra tarama testlerim var. Özel hastane çok yüksek fiyat söylüyor.
Çapa üniversite hastanesinde falan yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce orada tahlil yaptırmış olan var mı?
Ben de normalde 1 gün yemek yemeyen ve hiç tınlamazdım. şimdi dakika sayıyorum ,2 saati geçince düşüp bayılacak gibi oluyorum. Hafif şeyler canım çekiyor Allahtan çorba ,salata, hamur işleri bi de bizim oralarda çocuklara salçalı ekmek yedirirler benin de bol bol salçalı ekmek canım çekiyo:)Kızlar ben yemek yiyemiyorum yahu hiç tadını anlamıyorum. Bi çorba o kadar.
Ben de normalde 1 gün yemek yemeyen ve hiç tınlamazdım. şimdi dakika sayıyorum ,2 saati geçince düşüp bayılacak gibi oluyorum. Hafif şeyler canım çekiyor Allahtan çorba ,salata, hamur işleri bi de bizim oralarda çocuklara salçalı ekmek yedirirler benin de bol bol salçalı ekmek canım çekiyo:)
:)) beni anlatmışsın canım resmen. Benim de gaz oluyo inanılmaz şişkinlikle birlikte.Aynen bende habire yiyorum gobegim acayip cikti bu sefer oglumda boyle degildi sanirim 2. Bebek diye... Ve acayip gaz var benim karnimda sizlerde oylemi acaba... Benimde en cok sevdigim yemek yaparken yag sogan ve salcayi kavuruyoruz ya onu ekmek arasi yapip yemek :)
Merhaba bende Kasım da hamile olduğumu öğrendim adetime bir hafta varken idrar testi silikti ertesi günü kan testi de 100 çıkmıştı şuan 6+3 haftalık hamileyim perşembe günü de Rabbim izin verirse kalp atışını duymaya gideceğiz :)
:)) beni anlatmışsın canım resmen. Benim de gaz oluyo inanılmaz şişkinlikle birlikte.
yürüyüş fln yapabiliyor musun cnm? ben aslında yürüyüş yapmasam daha fazla alabilirim. yemesem başım dönüyor napiim yiyorum ben deIyi sevindim yalniz degilmisim:) ben oglumda 24 kg almistim bunda o kdr almak istemiyorum ama engel olamiyorum yememeyegerci hemen vermistim oglumda ama yasim o zmn daha gençti :)
Aynı şekilde bende:)) beni anlatmışsın canım resmen. Benim de gaz oluyo inanılmaz şişkinlikle birlikte.
Hayırlı olsun kizlar bebisleriniz :) Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallahBenimde silik çıkmıştı bende 5 gun once idrar yapmistim :) cuma gidicem bende ins dr a suan internetteki heaaplamalara gore 5 haftalik benim bebisimde :) ins hayirlisiyla duyariz kalp atislarini
5 gün önceden cıkabiliyormu ay umutlandım peki normalde kaaç günde bir oluyorsunuz ben 24 ile 26 gün arası yapsam cıkar mıBenimde silik çıkmıştı bende 5 gun once idrar yapmistim :) cuma gidicem bende ins dr a suan internetteki heaaplamalara gore 5 haftalik benim bebisimde :) ins hayirlisiyla duyariz kalp atislarini
Aynen canım. Hiç yemek istemiyorum. Zorla zorla bir tabak. Folik asiti de icmeyi her gün unutuyorum. Simdi bile sen hatirlattin canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?