Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Biraz olsun içim rahatladı çünkü gören herkes moralimi bozuyor çok şişmişsin daha şimdiden böyleyse diye her gün bir kg alıyorum galiba
Rica ediyorum kimseye takılma önemli olan bebeğin gelişmesi. Bizlerde hareketli olursak en azından yuruyusumuzu yaparsak kafi. Bugün kilo almaya müsaittir alırsın kime ne. Sen zaten zorlu bi surece girmissin milletin derdi neymis anlamadım. Takılma rahat ol sen. Ben bekarken 50kg dan yukarı cikmadim malum evlenince çalıştığım halde62 kg ya çıktım düşün 1yil boyunca da çalıştım oturmasını desem yeridir. Korunma haplari, hormon dengelerinin değişmesi yaş vs etkili oldu bunda. Olsun ama yapacak bisey yok zaten evliyim giyim kusamda bekarken olduğu gibi olmuyor zaten. Canımız sagolsunnn

Bugün kontrole gittik 2cm olmuş bebişim. Her şey haftasına uygunmuş maşallah.

2 hafta sonra tarama testlerim var. Özel hastane çok yüksek fiyat söylüyor.
Çapa üniversite hastanesinde falan yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce orada tahlil yaptırmış olan var mı?

Çapada eğitim gördüm,hala orda çalışıyorum. Bi özel hastaneye göre çok yoğundur ama en bilimsel kurum emin olun.

Kızlar ben yemek yiyemiyorum yahu hiç tadını anlamıyorum. Bi çorba o kadar.
Ben de normalde 1 gün yemek yemeyen ve hiç tınlamazdım. şimdi dakika sayıyorum ,2 saati geçince düşüp bayılacak gibi oluyorum. Hafif şeyler canım çekiyor Allahtan çorba ,salata, hamur işleri bi de bizim oralarda çocuklara salçalı ekmek yedirirler benin de bol bol salçalı ekmek canım çekiyo:)

Aynen bende habire yiyorum gobegim acayip cikti bu sefer oglumda boyle degildi sanirim 2. Bebek diye... Ve acayip gaz var benim karnimda sizlerde oylemi acaba... Benimde en cok sevdigim yemek yaparken yag sogan ve salcayi kavuruyoruz ya onu ekmek arasi yapip yemek :)

:)) beni anlatmışsın canım resmen. Benim de gaz oluyo inanılmaz şişkinlikle birlikte.

Benimde silik çıkmıştı bende 5 gun once idrar yapmistim :) cuma gidicem bende ins dr a suan internetteki heaaplamalara gore 5 haftalik benim bebisimde :) ins hayirlisiyla duyariz kalp atislarini

:)) beni anlatmışsın canım resmen. Benim de gaz oluyo inanılmaz şişkinlikle birlikte.

Iyi sevindim yalniz degilmisim:) ben oglumda 24 kg almistim bunda o kdr almak istemiyorum ama engel olamiyorum yememeye gerci hemen vermistim oglumda ama yasim o zmn daha gençti :)

Iyi sevindim yalniz degilmisim:) ben oglumda 24 kg almistim bunda o kdr almak istemiyorum ama engel olamiyorum yememeye gerci hemen vermistim oglumda ama yasim o zmn daha gençti :)
yürüyüş fln yapabiliyor musun cnm? ben aslında yürüyüş yapmasam daha fazla alabilirim. yemesem başım dönüyor napiim yiyorum ben de

Benimde silik çıkmıştı bende 5 gun once idrar yapmistim :) cuma gidicem bende ins dr a suan internetteki heaaplamalara gore 5 haftalik benim bebisimde :) ins hayirlisiyla duyariz kalp atislarini
Hayırlı olsun kizlar bebisleriniz :) Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

merhaba kızlar ben hamiş değilim ama adayım burda hep hamişler var öncelikle allah bi solukta kurtulmayı ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah benim ricam en erken belirtileriniz nelerdi adete 5 gün var böyle normal belirtiler yada daha enteresan yani farklı belirtiler nelerdi şimdiden herkeze cok teşekürler cok özür diliyorum konu harici soru sorduğum için ama cevabımı en iyi burda bulacaağımı düşündüm

5 gün önceden cıkabiliyormu ay umutlandım peki normalde kaaç günde bir oluyorsunuz ben 24 ile 26 gün arası yapsam cıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…