Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

İnsallah. Senin bebek dogum kg suna ulastimi . 2haftada ulasmasi gerekiyomus.pazrtesi gidecez bakalim
Bizimki cok ciliz
Canım ben 14gunlukkem saglık ocagına gıtmıstım dogum kılosuna gelmıstı.benımkıde cok minik bay:)cok mınık dogdu erken geldıgı ıcın.

Kızlar bu geceden itibaren doğan bebekler aslan burcu olacak Allah izin verir se benn de bir tane aslan var di bu da değişik olsun yengeç olsun dedim ama artık 4 saate kadar doğum yapamam heralde. Bebeğim seni bekliyorum galiba sezeryan oldu yada zor bir normal doğum ama inşallah bugün almıştır bebeğini sağlıkla kucağına. Biliyorsunuz biz aramızda bir önsezi geliştirdik hamile kadın doktora gider ve uzun bir sessizlik olursa bu yeni bebişim iz doğdu anlamına geliyor inşallah

Amin tatlım, hakkımızda en hayırlısı olsun canım. Allah tüm yavrularımıza sağlıklı, huzurlu ve güzel bir ömür nasip etsin.

Canım ben 14gunlukkem saglık ocagına gıtmıstım dogum kılosuna gelmıstı.benımkıde cok minik bay:)cok mınık dogdu erken geldıgı ıcın.
Kaç kg doğmuştu cnm seninki :) bizimki de 25 gün erken doğduğu için minnak doğdu 3065 gr doğduktan sonra 200 gr kaybetti 2 hafta sonra kontrole gittimizde 3300 olmuştu doğum kilosunu bile geçmişti çok şükür

Kızlar kaç kilo aldınız kaç kilo verdiniz.. ben 16 aldım doğumda 6 kilo gitti sonra bir hfta içinde ödemler inince 5 kilo daha gitti bana da kaldı bi 5 kilo :)

Kızlar kaç kilo aldınız kaç kilo verdiniz.. ben 16 aldım doğumda 6 kilo gitti sonra bir hfta içinde ödemler inince 5 kilo daha gitti bana da kaldı bi 5 kilo :)
Gayet iyi maşallah canım ben zaten kiloluyum öncekilerde onlarca yirmilerce aldığım oldu ama bunda önce çok verdim sonra verdigimi geri aldım üstüne de üç dört kilo aldım bakalım doğumdan sonra ne olacak

Sen de verirsin eminim.. bende zayıf değilim 67 ile hamile kaldım şu an 72 yim hayatımın rekorunu yaşıyorum :) ben ki evlenmeden önce 50 yi geçmeyen kilo alamayan bi insandım :))

Ay ne guzel . ben 62ile hamile kaldim 77 olmustum en son.carsamba gunu tartildim 70 kg yum 7kg gitmis. Odemde kalmadi gibi gobek var 5aylik hamiş gibi. Popo basen bacak desen aldi basini gitti

Sen de verirsin eminim.. bende zayıf değilim 67 ile hamile kaldım şu an 72 yim hayatımın rekorunu yaşıyorum :) ben ki evlenmeden önce 50 yi geçmeyen kilo alamayan bi insandım :))
Aynen bende tas patlasin 55olurdum liseden beri hep boyleydim.bir evlendim saftim kaydi ya kizlar bende diyorum ki son arkadaslarda dogumunu yapsin bi liste daha yapalim bebislerin cinsiyeti dogum tarihi vs.

Ay ne guzel . ben 62ile hamile kaldim 77 olmustum en son.carsamba gunu tartildim 70 kg yum 7kg gitmis. Odemde kalmadi gibi gobek var 5aylik hamiş gibi. Popo basen bacak desen aldi basini gitti
Senin normal doğumdu demi sezeryanda kalıyo ama karın.. ben hiç beklemiyordum bu kadar verebileceğimi :) bi 10 kilo kalır kesin diyodum ama senin de gider bence emzirmek kilo verdiriyormuş

Bende 15 aldim suana kdr... Ins dogumdan sonra hrpsi gider...

Off oglusum hasta kac gundur atesliydi bogazlarini usutmus antibiyotik iciyoruz.. Simdide isal basladi yavrum kalkip kalkip kaka yapio az oncede burnunu cekmis burnu kanadi off icim sıkıldı walla... Burnu yer yapti sanirim bu ara çok kanadi ayni taraf... Dr goturucem artik devam ederse... Cok canim sıkkın... Babasiyla yatiolar yazik karnima vurur die yatamiirum cok yaninda mecbur olmadikca Allâh ım sifa versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…