Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Normal doğum olmasina çok sevindim. Insallah benim de normal olur. Bir de süreci detayli anlatman bana iyi geldi çünkü heyecanla ne olacak diye bekliyorum. Allah anali babali büyütsün, hayirli bir evlat olsun insallah

Canım, çok mutlu oldum bebeğini sağlıkla kucagina almana, 2 saatte bir emzir bebeği, bol bol su iç, her 2 memeyi de ver, stresten uzak dur, huzurlu ol, bebegin uyurken sen de uyumaya çalış, sutun dolup taşacak güven bana:)

Biz yine gece gece oturuyoruz kizimla..kipir kipir oynuyo nefesimi kesiyo ben de kalktim oturdum..Allahtan hava serin de mutluyuz

Cnm o nefesini kesen sey yalanci dogum sancisi. Onun daha siddetli ve belli araliklarla oldugunu dusun oda dogum sancisi oluyo.sabret guzel seyler dusun. Az kaldi rabbim senide bi avazda kurtarsin

Cnm duzenli sekilde devam ederse dr ara... Dogum sancısı olabilir

Nefesini kesecek kadar kuvvetliyse ve 5dk da bir giriyosa dogum sancisi dir cnm. Kendini takip et,duş al bolca ilik suyla.
Teşekkürler kızlar. Geçti, ben de bir an sevinmiştim sancım başlayacak diye. Size bi şey daha sorayım canım. Bugün doktora gittik. Kızımın baş çapı 9.89mm ve kilosu da 3.700. Doktor çarşambaya kadar bekleyelim dedi. Baş çapı büyük diye kanala giremiyor dedi. Aslında başı biraz daha inmiş ama kanala girmemiş. Ben inatla normal doğum istiyorum çünkü sezeryandan korkuyorum. Baş çapı böyle olup normal yapan var mı?

İnan bas capini bilmiyorum cnm sancin olursa yeterince normali deneyebilir bolca yuru bence.benim bebisin de doguma girdigimde vucudu kaburgamin altindan zerre inmedi.sancim coktu ama hanim gelmek istemedi.
Ayrica diyelimki normal olmadi sezeryanda kolay.korkaacak bisey yok.hatta sezeryan daha iyi yaninda yardim edecek biri varsa korkma derim.takdiri ilahii.bebegin dogsunda bak sen ne kadar kolay geliyo

Hamileliğimin başından beri yürüyüşümü yaptım canım. Her gün 1 saat yürüyorum. Çömelip kalkma hareketi yapıyorum. Pilates topunun üstünde oturuyorum. Ve toplamda 10 kilo aldım. Normal doğum için yürüyüşü yapmaktan vazgeçmedim. Benim kızım biraz inmiş aşağı, kanala girmemiş. Ancak hayırlısı olsun, kızımı sağ salim kucağıma alayım da.
Sen napıyosun, nasıl geçiyor Elif prensesle günlerin?

Alismaya calisiyir dis dunyaya teyzesi. Emiyo gaz cikariyo ci yapiyo uyuyo
.inan cok keyifli mis kokulum benim.gozum hep ustunde simdide kusmalarimiz basladi o korkutuyo beni biraz.darisi basina insallah hayirlisiyla

Bende 15kg almistim son gune kadar is guc yuruyus eksik etmedim.ama gerisi bebege kaliyir iste. İnan seni rahatlatmak icin soylemiyorum.ben normalde hastanede kan aldirmaya korkan biriydim.o ameliyat çerezmis valla cok basit.allah kurtarsin senide cnm

Alismaya calisiyir dis dunyaya teyzesi. Emiyo gaz cikariyo ci yapiyo uyuyo
.inan cok keyifli mis kokulum benim.gozum hep ustunde simdide kusmalarimiz basladi o korkutuyo beni biraz.darisi basina insallah hayirlisiyla
Benımkıde kusmaya basladı bnde cok takıyorm kafaya ama takmamak lazımmıs.fazlasını cıkarıyomus bebek.umarım sutlerımız yarar kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…