Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmakta onun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah

veeeeeee sonunda beklenen an İlk tebrik benden gelsin o zaman :) gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minnak inşallah :)

sonunda geldi minik yaramaz :) Allah bagislasin canm Rabbim analı babalı büyütsün

Canım hadı gozun aydın.cok mutlu oldm bebegını saglıkla kucagına aldıgın ıcın.ne yalan soylım cok endıselenıyodum sızın ıcın.cok şükür rabbıme.ay dogurdun sende bebıs nsl :)

Canimm gozumuz aydin Allah analı babali buyutsun insallah cok sevindik..masallah kilomuz da yerinde..cok şükür darisi bizlere

Canım hadı gozun aydın.cok mutlu oldm bebegını saglıkla kucagına aldıgın ıcın.ne yalan soylım cok endıselenıyodum sızın ıcın.cok şükür rabbıme.ay dogurdun sende bebıs nsl :)

Sağol cnm benim. İkimizde iyiyiz çok şükür . Ama tabiiki dün gece hiç uyumadik :))

Kızlar kaç kilo aldınız kaç kilo verdiniz.. ben 16 aldım doğumda 6 kilo gitti sonra bir hfta içinde ödemler inince 5 kilo daha gitti bana da kaldı bi 5 kilo :)
Canım 14 kilo aldım, bugün itibariyle 9 gün oldu doğum yapalı, 6 Kilo kalmış...

Canım kıyamam ya, çok gecmis olsun, allah şifa versin...

İşte beklenen an!!!! B bebegim seni bekliyorum doğurdu, artık herkes dogurabilir gonul rahatlığıyla, aklım hep sendeydi canım, naptin ettin kendi istediğin zamanda doğurdun doktorlara inat, maşallah tosun gibi doğmuş paşa , kaderi güzel olsun inşallah...

Kızlar bende dün sezeryan oldum daha hastanedeyim biz iyiyiz çok şükür.Bebek masallah cok tatli rabbim herkese nasip etsin insallah
Canım allah analı babalı büyütsün inşallah...

Valla ben yaziim : 14 temmuz, sezaryen, kız, 2970 gr. 48 cm, 37+2 hafta

Kızlar hastaneye gidiyorum dua edin
Dualarım seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz...

Allah anali babali buyutsun cnmm cok sevindim masallah kuzuna

Kızlar bende dün sezeryan oldum daha hastanedeyim biz iyiyiz çok şükür.Bebek masallah cok tatli rabbim herkese nasip etsin insallah

Allah anali babali buyutsun cnmm ayy ne guzel ya dogurmayanlar az kaldi :) bende bugun gidicem bakalim 1 de randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…