- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.141
Aynen canım ya resmen sancı kasılma her şeyi hissediyorum dünden beri de iyice çoğaldı ama düzeni yok bir de bakmışım bir kaç saat hiç gelmiyor bir de bakmışım iki üç saat boyunca yarın saatte yada yirmi dakika da giriyor ah ah dördüncü amaaa hiç suni sancı olmadan doğum yapmadım ki bilemedim gitti sonumuz hayır olsun inşallahBende ankaradayim bulunduğum yerde de hava üssü var ucak seslerinden uyuyamadik dün çok korktum kasılmalar arttı iyice karnim taş gibi oldu bugunde devam edince dr a gittim yarım saatte 4 sancı çıktı dr iyiye işaret her an doğum olabilir bebeğin hareketlerine dikkat et duruma göre yarın ua da p.tesi tekrar gel dedi . Beklemedeyiz artık bakalım nolcak . Artık dogsun istiyordum ama türkiye şu haldeyken biraz daha kalsa keşke diyorum Allah Yardimcimiz olsun
selamlar kızlar nasılsıniz. bende dogum yaptım kac gündür uykusuz yorgun şaşkın yatıyorumevde Rabbim isteyen herkese nasip etsin. tavsiyem vaktiniz varken bol bol uyuyun sinirlerinizi bozabilecek insanlardan uzak durun Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin. banada dua edin kızımın sancısı bitsin Allahin izniyle
Canim kacinci haftanda dogum yaptinselamlar kızlar nasılsıniz. bende dogum yaptım kac gündür uykusuz yorgun şaşkın yatıyorumevde Rabbim isteyen herkese nasip etsin. tavsiyem vaktiniz varken bol bol uyuyun sinirlerinizi bozabilecek insanlardan uzak durun Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin. banada dua edin kızımın sancısı bitsin Allahin izniyle
selamlar kızlar nasılsıniz. bende dogum yaptım kac gündür uykusuz yorgun şaşkın yatıyorumevde Rabbim isteyen herkese nasip etsin. tavsiyem vaktiniz varken bol bol uyuyun sinirlerinizi bozabilecek insanlardan uzak durun Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin. banada dua edin kızımın sancısı bitsin Allahin izniyle
Kızlar yarın 9 10 gibi doguma gidicem ama lojman giris çıkış yasak artık ambulans cagiricam dua edin çok korkuyorum.Herkese hayırlı doğumlar
Lojmanlarda ve askeri birliklerden cikis yasak polisler kapattılarAllah kolay doğum versin canım. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
Neden giriş çıkış yasak anlamadım?
Hanımlar herkes nerde yahu niye kimse bişey yazmıyo burası bu kadar boş kalmaya alışık değil topluca doğuma mı gittiniz yoksa :)
Lojmanlarda ve askeri birliklerden cikis yasak polisler kapattılar
Bende dedim ama polisler ne yapsın emir olunca bir şey yapamiyorlar annem babam kardeşim il dışından geleceklerdi içeri almadıkları için bir tek annem gelicek o da eltimde kalicak artıkGerçekten mi?
Ama sen hamilesin senin için bir izin vardır bence. Ne yapacaksın yani ikinci bir emre kadar doğurmayacak mıymışsın?
Iyi masallah canim rabbim bagislasin.Bende cuma günü sezeryan olacağım bebegin kilolu olduğu için bakalım hayırlısı.artık bende bebegim gelsin istiyorumHerkese selam, olaylar olduğunda hastanedeydik biz de, takmamaya çalışıyorum gündemden uzağım, sosyal medyadan uzagim, haber kanalları falan izlemiyorum, kendimize ait bir dünya yarattım, bebegim için hicbirsey beni üzemez...
Kızlar çok şükür sutum geldi, humana still tea içiyorum hergün, bol su, sık sık yemek yiyorum bir de..Ama geceleri 20 ml kadar mama takviye ediyorum, yetmiyor geceleri aç kalıyor ağlıyor yavrum...Çok tatlı ama kızlar yaaaa, hadi siz de kavusun yavrulariniza:)
Valla kimse olmadığına göre doğum var galiba.
Ben B bebegim seni bekliyorum dan bekliyorum ama dur bakalım hayırlısı.
Bende dedim ama polisler ne yapsın emir olunca bir şey yapamiyorlar annem babam kardeşim il dışından geleceklerdi içeri almadıkları için bir tek annem gelicek o da eltimde kalicak artıkçıkış için anca ambulans izin verirler konuştuk o şekilde çıkabilirsiniz dediler
Cnm benim oğlan gelmekten vazgecti Hele ki o kötü geceden sonra benimki iyice yukarı çıktı . Çarşamba günü kontrol var. Doktor karar verecek bugün 39+1 oldum yani 40. Hafta güya benimki 1 ay önce doğmaya karar vermişti. Yine kızımda ki gibi olacağımbenim çatım dar sancı hep var ama bebeğim ordan aşağı inemiyoki
Kızlar yarın 9 10 gibi doguma gidicem ama lojman giris çıkış yasak artık ambulans cagiricam dua edin çok korkuyorum.Herkese hayırlı doğumlar
Konya maalesefCnm sen hangi sehirdesin ki yasak giris cikislar... Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?