- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.161
Konya maalesef
Kızlar, Allah hepimize kolay bir doğum nasip etsin. Sağ salim kucağıma alalım bebişlerimizi. Bende yavaş yavaş doğum stresi başladı. İlk gebeliğim ve ben normal doğum istiyorum. Doktor çatı muayenesini yaptı ve fena değil dedi. Ancak bebeğin bpd değerinden dolayı doktor normal zor olabilir dedi. Sizin bebişlerin bpd değeri kaç?
Evet canım baş ölçümü. Peki seninkinin baş çevresi kaç mm?Cnm bpd baş ölçümü idi dimi . Benimkinin uzun süre 11 gün öndeydi hep 10 gündür haftasında oldu 1 gün önde daha doğrusu. Seninki de öyle olabilir.
Evet canım baş ölçümü. Peki seninkinin baş çevresi kaç mm?
Tamm canım, çok iyi anlıyorum seniHatırlamıyorum cnm. Şimdi uzaniyorum kalkınca bakar yazarım. Malum kalkmakta yatmakta sorun
Canim masallah kizlarimiz ayni gun dogmus.allah anali babali buuutmeyi nasip etsin.bahti açik olsun insallah.foruma pek giremiyorum mlum bebisten vakit kalmiyo.senin. ameliyat nasil gecti nasilsin suan bebisin gaz emme durumu nasilkızlar sabah 07.43 itibariyle epidural sezaryen ile 2.970 gr. lik bir prensesimiz oldu...emiyor durmadan maşallah kızım, bir de uyuyor: ) darisi başınıza...
Hanımlar nasılsınız. Geçmişi okuyamadim. Doguran varmi.
Dün sabah 07:40 ta oglumu sezeryan sonrası normal dogumla kucağıma aldim. Rabbime bin şükür olsun. Evimizdeyiz iyiyiz.
Annelik iste teyzesi sen hepimizden iyi bilirsin.bugune kadar hissettigim sevgi ozlem suanki yasadigimin yaninda hic.ben boyle bi ask gormedim.kan aldirirken bayilan ben 12saat ikindimki yeterki norml dogurayim diye nasip degilmis biraz kilosundan birde bebek asagi inmedigi icin sezeryan olduk.herseye deger yine olsa yine yaparim .cok sukur yeterki bebisim saglikli olsunTeyzelerinin gözleri doldu maşşallah onlara
Normal oldu canm ogleden basladi sanci belden hafif hafif aksama kadar belli araliklarla geldi en son 10.30 gibi 5 dk ya indi. hastaneye gittim hemen nst sonra çatı muayenesi yapti sonra doguma aldilar işte. bana gore cok zor bi dogumdu ama dr kolay oldugunu soyledi. o sancıları crkerken dua isteyen herkese ettim tabi sizlere de Allah yardımcıniz olsun kizlarHayirlisi. Olsun cnm normal dogummu yaptin... Kizinin gaz sancisimi var cnm
Darisi bizlere. Ins
Hamileye izin vermek zorundalar canım dualarımız seninleLojmanlarda ve askeri birliklerden cikis yasak polisler kapattılar
Cnm sanki doguma gidecekmissin gibi hissediyorum kendini takip etBugun randevum vardi dr aradi iptal etti tlf da gorustuk ani bi durum olursa haberleselim dedi.cok korkunc bi geceydi.bebegim karnimda bi o tarafa bi bu tarafa toplandi.ama simdi iyiyim.sdc ishalim sürüyor su içmem gerek ama icemiyorum.normalde deli gibi su tuketirim yemek yiyemiyorum su icemiyorum hava cok sicak anneme de gidemiyorum...bi aksam olsun da
Cnm gecmis olsun allah anali babali buyutaun sende kurtulmussun cok sevindim neyin oldu durumunuz nasilNormal oldu canm ogleden basladi sanci belden hafif hafif aksama kadar belli araliklarla geldi en son 10.30 gibi 5 dk ya indi. hastaneye gittim hemen nst sonra çatı muayenesi yapti sonra doguma aldilar işte. bana gore cok zor bi dogumdu ama dr kolay oldugunu soyledi. o sancıları crkerken dua isteyen herkese ettim tabi sizlere de Allah yardımcıniz olsun kizlar
Ne iş yapiuosun ki canim sen.ne lojmaniBende dedim ama polisler ne yapsın emir olunca bir şey yapamiyorlar annem babam kardeşim il dışından geleceklerdi içeri almadıkları için bir tek annem gelicek o da eltimde kalicak artıkçıkış için anca ambulans izin verirler konuştuk o şekilde çıkabilirsiniz dediler
Oy çok sevindim cnm adina gozunaydin gecmisler olsun allah anali babali buyutsun. Ayni gun dogurduk iyimi.biz sezeryan olduk.bebisin kgsu boyu nasil sagligi iyimi
Aynen yaa sicak korku heyecan...Kizlarrr masallahhh ne guzel siz kurtuldunuz.Sag salim bebisleriniz kucaginizda artik..Allahim saglikli uzun omurler versinn..Beni bu sicaklar bitirdiiiii..Perisanim
Yok teyzesi iuilestik biz..kizimiz yerinden pek memnun 39.haftamiza girdik bi o tarafa uzaniyo bi bu tarafa hanimefendiCnm sanki doguma gidecekmissin gibi hissediyorum kendini takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?