Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm hic elleme. Mikrop kaptirmayasin.... Kendi kendine duser o zamanla ama genede dr unu bi arayip. Sor

Doktora gittinmi cnm. Nerdesin nasılsın simdi
Bugun randevum vardi dr aradi iptal etti tlf da gorustuk ani bi durum olursa haberleselim dedi.cok korkunc bi geceydi.bebegim karnimda bi o tarafa bi bu tarafa toplandi.ama simdi iyiyim.sdc ishalim sürüyor su içmem gerek ama icemiyorum.normalde deli gibi su tuketirim yemek yiyemiyorum su icemiyorum hava cok sicak anneme de gidemiyorum...bi aksam olsun da

Dıkkatlı ol. Su ıcmeyı ıhanel etme ishalden cok su kaybedersın.duşa gir oda iyi gelir cnm

Bunu ben de eşime söylüyorum hep biliyor musun? Öyle bir toplanıyor ki yukarıda 'bebeğim ağzımdan çıkılacak sanıyor' diyorum. Genelde akşam yemeğinden sonra yapıyor gündüz biraz daha sakin.
Benimkinin hiç aşağı inmeye niyeti yok valla.

Canım beni düzgün dikmemişlerdi ilkinde kendisi ertesi gün düştü hemen başta bir araştırdım tekrar diktirsem mi diye kadın doğum cü bir arkadaşım sürekli batikonla pansuman yap kendi kapanır demişti yalnız senin ki çok iyi dikilmiş demek ki eğer et kaynamış ise eşine aldır dikişleri rahat edersin çok ince uçlu nakış makası ile düğümü tek tarafından kesin bir cımbız ile de düğümlü yerden tutarak s çekin bu arada herşeyi kolonya ile önceden yıkayın ve dikişleri bebek yağı veya krem ile önceden iyice yumuşatin eğer canım dikisin bulunduğu yerde et kaynaşmamışsa almayın dikişleri ama sen genede bebek yağı ile bol bol yumuşat o bölgeyi

Disaridan ambulans sesi geldikce geriliyorum
Canım benim bizler sıkı durmak zorundayız Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki kötü bir gün geçirsekte ertesi gün güneş üzerimize tekrar doğdu hani hep derler ya bazen birseylerin değişeceği an her şeyin bittiği ni zannettiğin andır diye biz insanlar kendimizi hep sahipsiz sanıyoruz ama bu kainat ta her şeyin üstünde bir güç her kararın üstünde bir karar verecek mutlak iktidar var O ki bize bir mucize olarak içimiz de bir can verdi. Şimdi biz doğacak doğmayacak diye tahminler yürüttüğümüz o minicik günahsızlar orada sadece hadi çık diye emir gelmesini bekliyorlar. Emin olun onlar bizden çok çok rahatlar. Hem tekrar hatırlayalım şükür ki korkulan olmadı ha olsaydı ne olurdu şimdiye kadar defalarca darbe oldu gene hiç birşey olmazdı birazcık milletçe sıkıntı çekerdik bir on yirmi yıl geri giderdik ama darbe yapanlar da bizim askerimiz olurdu evren paşa gibi tepemize oturturduk iyi de olsa kötü de olsa sağcı da solcu da olsa asker de sivil de olsa bizim halkımız yeri gelince hiç sesini çıkarmadan milletinin menfaati için ne gerekiyorsa onu yapar artık bence rahat olalım Rabbim bu seferlik bizi sadece uyardı...

Cnm tahin helvası ye acayip şu içiriyor. Her lokmasinda hemde

Yok canım stresten canımız çıktı bebekler de içimizde tepındı zaten gelmeye GÖNÜLLÜ değillerdi ben ce iyice tırstılar

Kesinlikle öyle. Bu gece 3.5 a kadar oturup haberleri izledim çok üzüldüm. Karnim durmadan sert olmaya başladı . Eşimde git biraz yatakta dinlen dedi . Geçtim yatağa tam daldım uyudum derken 4.5 civari f16 lar nasıl alcaktan geçti bi anda hopladm bismilla bismillah diyerek. Eşim koştu geldi. Nefes alamıyorum kalbim boğazımda atıyor . Eşim durmadan sakın ol rahat nefes Alver diyo neysekı sakinleştim sonunda. Daha yeni uykuya daldığım için böyle oldu. Hiç uyumasaydim korkmadım bu kadar. Neyse elektriklerimizde kesikmis bu arada bi kaç kere daha geçtiler ben yataktayken . Hemen karnımı tutuyorum la havle çekiyorum falan. Sonra kalktım tam lavaboya gireceğim hemde karanlık birden kapılar zangirdamaya başladı .eşim dediki bomba bu. Bende tahmin etmiştim zaten . Velhasıl bi daha uyumadik kızımda geldi hepimiz yatakta konustük kızıma anliyçağı dilden olanları anlatmaya çalıştık. ... ama bu olaylardan sonra bebek korkudan yukarı sıçradı gibi geliyor çünkü midemin üstüne çıktı resmen . Kaburgalarım ağriyo

Hiç sorma canım bizde aynı şekilde çocuklar tedirgin oldu aglıyorlar tek başlarına tuvalette filan gitmeye korktular jetler metler hep tepemizdeydi bombalar filan gırla gitti bir ara sela veriliyordu çıkıp dinledik birileri balkondan bağırıp küfürler filan etti eşimi zor tuttum şaşkın uyma şunlara diye evde bir girdim kızlar eline kur-an almış ağlayarak okuyor ay çok kötüydü ama buda bize milletçe bir ders olsun

Cnm artık biz halk olarak eskisi gibi emme basma tulumba değiliz . Korkak hiç değiliz. Bir darbe bizi keşke 10 20 yıl geri götürse ama o kadarıyla kalmıyor. Darbeyi yapanlar vatan hainidır. kendi halkına kurşun sıkamazsin . Tankın ucunu dogrultamazsin. Eskiden di o. Bakın menderesin sonuna suçsuz yere adamı astılar şimdide iadei itibar yapıyolar teee geçmiş ola artık . Ülke kendini toparlayana kadar 100 yıl geçti. Giden gitti aileler gözleri yaşlı kalpleri puslu kaldı. O yüzden halk olarak birlik olup bu vatanın sahipsiz olmadığını gösterme vaktidir. Biz kisi yada kişileri değil vatanımız için sokaklardayiz halk olarak. Ben eğer hamile olmasaydım eşim ve kızımla giderdim kesin. bu halka bu erlere bunu yaşatmaya hakları yok . Buna izin vermiycezde inşallah. Umarım bi daha böyle birşey vatanım da yaşanmaz. AMİN

Amin canım aynı düşünüyorum seninle

Amin canim ne guzel yazmışsın..

Evet iyi dikilmiş benimki 10 gün sonra aldırmaya gittiğimde çok iyi demişti dr.. et kaynamış ama dr kendi düşecek dediği için dokunmak istemiyorum ama böyle de çok acı çekiyorum dr da tarif ettiğin şekilde aldı..

Düşen dikiş yeri kendi kendine kaynadı mı peki

Bende ankaradayim bulunduğum yerde de hava üssü var ucak seslerinden uyuyamadik dün çok korktum kasılmalar arttı iyice karnim taş gibi oldu bugunde devam edince dr a gittim yarım saatte 4 sancı çıktı dr iyiye işaret her an doğum olabilir bebeğin hareketlerine dikkat et duruma göre yarın ua da p.tesi tekrar gel dedi . Beklemedeyiz artık bakalım nolcak . Artık dogsun istiyordum ama türkiye şu haldeyken biraz daha kalsa keşke diyorum Allah Yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…