• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Az sayida ama çok çeşitli bebek sekerlerimiz de bitti. Pembe elbiseleri ben yaptım kızlar nasıl olmuş? Bu arada bugün kasık sancilarim oldu ilk defa. Doğum sancısı bele vuruyormuş. Onu bekliyoruz artık aksam sabah. Hem gelsin istiyorum hem de çok korkuyorum. Ne olcak bu halim :anneadayı::bicak::KK46:

Eklentiler

• 20160716_164307_HDR-1.jpg
    20160716_164307_HDR-1.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 53
Az sayida ama çok çeşitli bebek sekerlerimiz de bitti. Pembe elbiseleri ben yaptım kızlar nasıl olmuş? Bu arada bugün kasık sancilarim oldu ilk defa. Doğum sancısı bele vuruyormuş. Onu bekliyoruz artık aksam sabah. Hem gelsin istiyorum hem de çok korkuyorum. Ne olcak bu halim :anneadayı::bicak::KK46:

Rengarenk ne kadar güzel. Ellerine sağlık çok tatlılar. :KK68:

Benim bu gece mide bulantım, şişkinliğim çoktu. Çok rahatsız oldum. Bunların da doğum işareti olduğunu okumuştum. Bugün kontrolüm var ne durumdayız merak ediyorum.
Biz de çok sabırsızlanmaya başladık. Doğsun artık diye bekliyoruz. :anne:

Rengarenk ne kadar güzel. Ellerine sağlık çok tatlılar. :KK68:

Benim bu gece mide bulantım, şişkinliğim çoktu. Çok rahatsız oldum. Bunların da doğum işareti olduğunu okumuştum. Bugün kontrolüm var ne durumdayız merak ediyorum.
Biz de çok sabırsızlanmaya başladık. Doğsun artık diye bekliyoruz. :anne:
Bizim seninle günümüz ayni görünüyor canım. Dr ne diyecek merak ettim. Benim randevum persembe günü. Bende de mide bulantısı, şişkinlik oluyor bir iki gündür. Allah yardimcimiz olsun.

Cok seker. Olmuslar. Cnmmm ellerinize saglik

az kalmış arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun.
kolay doğum olsun inşallah hepinizinki.
benim ilk 2 doğumum kanama ve karnımın derisinde olan toplanma büzülme hareketiyle doğum başladı. öyle anladım .
ilk 2 çocuğum erkekti.
son hamileliğim bele ve kasıklarıma vuran ağrılarla doğum başladı. kız bebeğim oldu. adet olacağın zaman olan ağrılar gibi oldu kızımınki

Ellerine sağlık cnm. Güle güle dağıtın inşallah; )

Kizlar bende bu gece 1:47 de kuvvetli sancı ile uyandım . Hemde hem belim hem kasiklarim hemde karnımda. 5 dk sürdü yavaşladı . 10 dk sonra bidaha inlerken uyuyakalmışım. Benim genel huyumdur bir yerimde agri varsa bi sure sonra uyuyakalirim. ;) Bidaha 3 te oldu sanciyla uyandım. Sonra kesildi. Sonrası rahim içinde ağrılar kaldı

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Nst de sancı falan çıkmadı. Bebeğin yeri gayet rahat. Eğer bir gelişme olmazsa son doğum tarihimiz olduğu için 6 gün sonra çağırdı.

Bu arada bugün şunu farkettim ki kızlar. Çevre çok etki ediyormuş. Normalde çevrenin lafına takan biri değilimdir ama sözkonusu kendi bebeğim olunca durum değişiyor galiba. Herkesten o kadar çok 'hadi doğsun artık' 'ne zaman doğacak yeter' gibi sözleri o kadar çok duymuşumki doktordan bazı şeyleri duyunca aklım başıma geldi.

Eşim bile evde farklı doktorun yanında farklı konuştu çıkınca ona da söylendim. :sopa: Ben 'bebek hazır değil normal süresinde hem kilo alıyor durması daha iyi' derken bugün sanki bu diyaloğun tam tersi olmuş gibi konuştu.
Doktor 'daha günü var sezaryen olacak bile olsa bir şey yapamam bebek karar verecek çevrene kulak asma' dedi.

Bugün bir karar verdim doğumdan önce veya sonra kimseye kulak asmayacağım. Faydadan çok zarar veriyorlar.

Neyse içimi döktüm rahatladım iyi ki varsınız. :KK19:

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Nst de sancı falan çıkmadı. Bebeğin yeri gayet rahat. Eğer bir gelişme olmazsa son doğum tarihimiz olduğu için 6 gün sonra çağırdı.

Bu arada bugün şunu farkettim ki kızlar. Çevre çok etki ediyormuş. Normalde çevrenin lafına takan biri değilimdir ama sözkonusu kendi bebeğim olunca durum değişiyor galiba. Herkesten o kadar çok 'hadi doğsun artık' 'ne zaman doğacak yeter' gibi sözleri o kadar çok duymuşumki doktordan bazı şeyleri duyunca aklım başıma geldi.

Eşim bile evde farklı doktorun yanında farklı konuştu çıkınca ona da söylendim. :sopa: Ben 'bebek hazır değil normal süresinde hem kilo alıyor durması daha iyi' derken bugün sanki bu diyaloğun tam tersi olmuş gibi konuştu.
Doktor 'daha günü var sezaryen olacak bile olsa bir şey yapamam bebek karar verecek çevrene kulak asma' dedi.

Bugün bir karar verdim doğumdan önce veya sonra kimseye kulak asmayacağım. Faydadan çok zarar veriyorlar.

Aynen öyle canım ya bende artık milletin lafına gelmeyeceğim.hele bu hamilelikte dahada biliclendim.

Kuzucuguma kavustum Allahim sizlerede nasip etsin. :KK46:

Cnm. Simdi sana yazicaktim... Allah anali babali buyutsun ins... Nasil iyisindizdir ins... Bebis dr un dedigi gibi kilolu dogdumu onu merak ediyorum... Ultrasonda baska dogunca baska dio kimisi merak ettim

Aman cnm. Birak milleti onlar susmaz... Sozlenirsin nisan ne zmn o olur dugun ne zaman. Evlenirsin cocuk ne zmn olmayinca aaa olmuyo herhalde... Hic susmazlqr yani... Kendine bakcaksin en guzeli... Banada az. Kalmis gibi dogurmadinmi sen daha diolar pasamin keyfi bilir diyorum

Aman cnm. Birak milleti onlar susmaz... Sozlenirsin nisan ne zmn o olur dugun ne zaman. Evlenirsin cocuk ne zmn olmayinca aaa olmuyo herhalde... Hic susmazlqr yani... Kendine bakcaksin en guzeli... Banada az. Kalmis gibi dogurmadinmi sen daha diolar pasamin keyfi bilir diyorum

Bana da 34. haftalarda başladılar zaten. Daha izne bile çıkmamıştım esprinin bini bir para. İzne çıktım arttı tabi.

İnanır mısın 6 çocuk, 8 torun sahibi annem bile stres sebebim oldu. Hiç sancıdan bahsetmediğim halde telefonda ikinci sorusu 'ağrın var mı?' oluyor. Doğuma gitsem haberi olmayacak sanki. :KK70:

Şimdi böyle konuşulursa doğumdan sonra Allah kerim. Her kafadan bir ses çıkacak.

Bebeğim de 3300gr olmuş bu arada. Doğuma kadar 3500gr olur sanırım.

Canim ya dr unu cok merak ettim tavri cok hosuma gitti nereye gidiyosun

Back