- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.061
Evet ozellikle sanci cekerken muayene olmak olum gibiKızlar inanın alttan muayene olmak bebeğin doğmasından zor o esnada sancı olduğu için hiç bir şey hissetmiyorsun benn ilk doğumdan eve geldim gece uyuyamadım ne zaman gözümü kapatsam biri alttan muayene ediyordu sıçrayarak kalkıyordum sabaha kadar devam etti o yüzden devlette doğum yapmak kabus gibi geliyor bana
Canim ya cok guzeller masallah ne kadara maloldu bunlar
Güzel bir hatıra olmuş bence ellerine sağlıkAnneannemiz bebek şekeri örmüş. El emeği. Tam istediğim gibi olmamış ama olsun
Beni de uyku tutmuyor canım. Bu saatte ayaktayim yine. Yatmak işkence gibi artık. Gelse de kurtulsam diyorum. Bir yandan da haftasini beklesin daha hala küçük benimki çünkü diyorum. Off çok zor çok...Güzel bir hatıra olmuş bence ellerine sağlık
Ben de uyuyamiyorum cok da sicakKızlar uyku tutmadı ya gene beni herkes dua etsin de kolaylık la yapalım şu doğumlari yapanlar kurtuldu da yapamayanlar gün geçtikçe ağırlık artıyor zorlanıyoruz artık ben de galiba ümitsizliğe düşüyorum hep geç doğum oluyor hep suni sancı diye sanki hiç doğmayacak gibi daralıyorum galiba...
Gününden küçük mü senin ki yoksa takma hiç ben 3100 gr bebek doğum yaptım daha önce hiç küçük değil di harikaydı artık inşallah zayıf doğmaz bebelerimizBeni de uyku tutmuyor canım. Bu saatte ayaktayim yine. Yatmak işkence gibi artık. Gelse de kurtulsam diyorum. Bir yandan da haftasini beklesin daha hala küçük benimki çünkü diyorum. Off çok zor çok...
Aynen canım ya genede öyle veya böyle günler geçiyor ve biz bir gün daha yaklaşıyoruz beklenen güne bugün cuma dualar edelim inşallah doğum yapan annelerimizde etsin bizim içinHic bisey yapmak istemiyorum sadece arada bi foruma bakip cikiyorum..yeni bi doğum var mi diye..kizlar oto koltuhu ana kucagi ne marka aldiniz
Ya bu forum a mesaj gelince telefonun çalma ihtimali yok mu
Anneannemiz bebek şekeri örmüş. El emeği. Tam istediğim gibi olmamış ama olsun
Hic bisey yapmak istemiyorum sadece arada bi foruma bakip cikiyorum..yeni bi doğum var mi diye..kizlar oto koltuhu ana kucagi ne marka aldiniz
Hehehe demi cnm bende heyecanla bakiyorum acaba dogum yapan varmı diye.... Hayırlı cumalar hepinize...
Bende cok sukur dun gece rahat uyumusum bir gece oncesi hic uyuyamamistim yeni uyandim sayılır kendime gelmisim walla....
Gece o kdr cok uyaniyorum ki oflaya oflaya dönüyorum ve surekli bi sag bi sol yapiyorum mecbur cok zor walla Allâh yardımcımız olsun...
esinsem cok guzel olmus bence annenin yaptıkları... Marifetli kadin annen :) bende kendim yaptım sekerlerimi benimkilerde yelek eklemistim daha once
Evet canım 2900 gr dedi dr. Haftasina göre 3200 olmasi lazımdı. Babasi da ben de minyonuz zaten. Benim boyum 1.54 falan. Bebiş napsin ama yine de 3 kilo olsa bari diyorum.Gününden küçük mü senin ki yoksa takma hiç ben 3100 gr bebek doğum yaptım daha önce hiç küçük değil di harikaydı artık inşallah zayıf doğmaz bebelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?