Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar inanın alttan muayene olmak bebeğin doğmasından zor o esnada sancı olduğu için hiç bir şey hissetmiyorsun benn ilk doğumdan eve geldim gece uyuyamadım ne zaman gözümü kapatsam biri alttan muayene ediyordu sıçrayarak kalkıyordum sabaha kadar devam etti o yüzden devlette doğum yapmak kabus gibi geliyor bana

Evet ozellikle sanci cekerken muayene olmak olum gibi

Canim ya cok guzeller masallah ne kadara maloldu bunlar

Canım parça parça aldığım için tam hatırlıyorum. Dekoratif ağaç hazır vardı zaten. Diğer malzemeler 70-80tl civarı sanırım.
Kapı süsü malzemelerim 20tl tuttu. İnternette benzerine 85tl demişti birisi.

Kızlar uyku tutmadı ya gene beni herkes dua etsin de kolaylık la yapalım şu doğumlari yapanlar kurtuldu da yapamayanlar gün geçtikçe ağırlık artıyor zorlanıyoruz artık ben de galiba ümitsizliğe düşüyorum hep geç doğum oluyor hep suni sancı diye sanki hiç doğmayacak gibi daralıyorum galiba...

Güzel bir hatıra olmuş bence ellerine sağlık
Beni de uyku tutmuyor canım. Bu saatte ayaktayim yine. Yatmak işkence gibi artık. Gelse de kurtulsam diyorum. Bir yandan da haftasini beklesin daha hala küçük benimki çünkü diyorum. Off çok zor çok...

Ben de uyuyamiyorum cok da sicak

Beni de uyku tutmuyor canım. Bu saatte ayaktayim yine. Yatmak işkence gibi artık. Gelse de kurtulsam diyorum. Bir yandan da haftasini beklesin daha hala küçük benimki çünkü diyorum. Off çok zor çok...
Gününden küçük mü senin ki yoksa takma hiç ben 3100 gr bebek doğum yaptım daha önce hiç küçük değil di harikaydı artık inşallah zayıf doğmaz bebelerimiz

Hic bisey yapmak istemiyorum sadece arada bi foruma bakip cikiyorum..yeni bi doğum var mi diye..kizlar oto koltuhu ana kucagi ne marka aldiniz
Aynen canım ya genede öyle veya böyle günler geçiyor ve biz bir gün daha yaklaşıyoruz beklenen güne bugün cuma dualar edelim inşallah doğum yapan annelerimizde etsin bizim için

Ya bu forum a mesaj gelince telefonun çalma ihtimali yok mu

Hehehe demi cnm bende heyecanla bakiyorum acaba dogum yapan varmı diye.... Hayırlı cumalar hepinize...

Bende cok sukur dun gece rahat uyumusum bir gece oncesi hic uyuyamamistim yeni uyandim sayılır kendime gelmisim walla....

Gece o kdr cok uyaniyorum ki oflaya oflaya dönüyorum ve surekli bi sag bi sol yapiyorum mecbur cok zor walla Allâh yardımcımız olsun...

esinsem cok guzel olmus bence annenin yaptıkları... Marifetli kadin annen :) bende kendim yaptım sekerlerimi benimkilerde yelek eklemistim daha once

Hiç sormayın kızlar bende yattım mi kalkamiyorum kalktım mi yatamıyorum. Gece 1 de yattım 3 te kalk wc ye tabii o kalkış eş desteği ile çünkü sol çatım dan bacağıma inen acıdan dolayı sol taraf iptal. Bacağımı tutup indirmeye çalışıyorum bu sefer göbeğimi tutmadan kalkamıyorum aciyo çünkü . Göbeğim çok büyüyemiyo kızımda da öyleydi. Ee bebek büyüyor dar geliyor içerde canımı acitiyor. Yani yat kalk işkence bende 4.40 da bidaha kalk wc ye 6 gibi bidaha sonrasında da hava aydınlandıgı için uyku gidiyor . Elhamdülillah diyeyim de yinede komsum 36 numara ayakkabısı 41 e çıkmış ellerinin sisliginden ekmek tutamiyormuş başkası yediyriyormus

Gününden küçük mü senin ki yoksa takma hiç ben 3100 gr bebek doğum yaptım daha önce hiç küçük değil di harikaydı artık inşallah zayıf doğmaz bebelerimiz
Evet canım 2900 gr dedi dr. Haftasina göre 3200 olmasi lazımdı. Babasi da ben de minyonuz zaten. Benim boyum 1.54 falan. Bebiş napsin ama yine de 3 kilo olsa bari diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…