Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

O yeleklere bayılmıştım zaten canım. Keske ben de kendim yapabilseydim. Ben de kapi süsü yaptim ancak. Annem sağolsun valla neler örmüş bi görseniz. Elbiseler battaniyeler patikler. Annelerin hakki ödenmez gerçekten.

Ayy maşallah ne güzel olmuş. Ellerine sağlık annenin. Niye öyle diyon kız çok muntazam yapmış.
Ben örgü istedim o dantel yapmış da valla ben de nankörluk yapmiyim di mi kadin o kadar uğraşmış. Haklari ödenmez valla ne varsa insanin kendi annesinde var.

Evet canım 2900 gr dedi dr. Haftasina göre 3200 olmasi lazımdı. Babasi da ben de minyonuz zaten. Benim boyum 1.54 falan. Bebiş napsin ama yine de 3 kilo olsa bari diyorum.
Takma canım benim de doktor 3500 dedi ama bende kilo da var ertesi gün doppler de 2900 küsür gibi hesapladı üç civarı yani gerçek kilosu çarşamba söylediler bizde babada annede uzun üstelik babası 95 ben 73 um bize bakarsan senin bebeğin daha kiloludur üstelik bizim bebeğin boyu uzun diye söyleyip duruyorlar uzun ince zayıf biri geliyor galiba senin ki kısa da olsa benimkinden toplu görünüyordur günümüz de aynıymış

Kızlar böyle cicilerimiz geldi bizim de. Çok beğendim ben. Mis gibi de kokuyorlar.

Cok guzeller cnm su isimlikten bende istiyorum ama biraz suara maliyetli geldi cunku 2 tane yaptrmam lazim benim abimiz icinde... Bende o yeleklere. Ilave. Sabun yapmak yada yaptrmak istiyorum bakalim artik...

Cok guzeller cnm su isimlikten bende istiyorum ama biraz suara maliyetli geldi cunku 2 tane yaptrmam lazim benim abimiz icinde... Bende o yeleklere. Ilave. Sabun yapmak yada yaptrmak istiyorum bakalim artik...

Cnm tanesi 25 tl idi. Nazar dualı çerçeve magnet te tanesi 1 tl. Ben kendim tül le kurdele ve inci ile süsledim. Hemde 125 tane

Eklentiler

• IMG-20160620-WA0000.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20160710-WA0007.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 43
Hayırlı akşamlar kızlar ben bugün doktora gittim bebek bayağı kilo almış masallah 3840 olmuş doktor önümüzdeki cumaya kadar sancim gelmezse sezeryanla almak zorundayim dedi artık bakalım insallah rabbim hayirlisini versin.Birde nts de sancim 90 a kadar çıktı ama şimdi küçük küçük sancı var siddetlenmedi.doktor sancin artabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…