- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.081
O yeleklere bayılmıştım zaten canım. Keske ben de kendim yapabilseydim. Ben de kapi süsü yaptim ancak. Annem sağolsun valla neler örmüş bi görseniz. Elbiseler battaniyeler patikler. Annelerin hakki ödenmez gerçekten.Hehehe demi cnm bende heyecanla bakiyorum acaba dogum yapan varmı diye.... Hayırlı cumalar hepinize...
Bende cok sukur dun gece rahat uyumusum bir gece oncesi hic uyuyamamistim yeni uyandim sayılır kendime gelmisim walla....
Gece o kdr cok uyaniyorum ki oflaya oflaya dönüyorum ve surekli bi sag bi sol yapiyorum mecbur cok zor walla Allâh yardımcımız olsun...
esinsem cok guzel olmus bence annenin yaptıkları... Marifetli kadin annen :) bende kendim yaptım sekerlerimi benimkilerde yelek eklemistim daha once
Ben örgü istedim o dantel yapmış da valla ben de nankörluk yapmiyim di mi kadin o kadar uğraşmış. Haklari ödenmez valla ne varsa insanin kendi annesinde var.Ayy maşallah ne güzel olmuş. Ellerine sağlık annenin. Niye öyle diyon kız çok muntazam yapmış.
Takma canım benim de doktor 3500 dedi ama bende kilo da var ertesi gün doppler de 2900 küsür gibi hesapladı üç civarı yani gerçek kilosu çarşamba söylediler bizde babada annede uzun üstelik babası 95 ben 73 um bize bakarsan senin bebeğin daha kiloludur üstelik bizim bebeğin boyu uzun diye söyleyip duruyorlar uzun ince zayıf biri geliyor galiba senin ki kısa da olsa benimkinden toplu görünüyordur günümüz de aynıymışEvet canım 2900 gr dedi dr. Haftasina göre 3200 olmasi lazımdı. Babasi da ben de minyonuz zaten. Benim boyum 1.54 falan. Bebiş napsin ama yine de 3 kilo olsa bari diyorum.
Aaa benn de zumral düşünüyorum canımKızlar böyle cicilerimiz geldi bizim de. Çok beğendim ben. Mis gibi de kokuyorlar.
Kızlar böyle cicilerimiz geldi bizim de. Çok beğendim ben. Mis gibi de kokuyorlar.
Kızlar böyle cicilerimiz geldi bizim de. Çok beğendim ben. Mis gibi de kokuyorlar.
Cok guzeller cnm su isimlikten bende istiyorum ama biraz suara maliyetli geldi cunku 2 tane yaptrmam lazim benim abimiz icinde... Bende o yeleklere. Ilave. Sabun yapmak yada yaptrmak istiyorum bakalim artik...
Yaa cok begendim ben bunlari.su icinde ayet yazili olanlari nerden ve ne kadara aldin canim ya ben de siparis etsem yetisir mi kiKızlar böyle cicilerimiz geldi bizim de. Çok beğendim ben. Mis gibi de kokuyorlar.
Evet cnm en geç bi hafta içinde afra hobi tasarım. İnstagram tanesi 1 tl süslemeden hali. Süslü istersen 1.5 tlYaa cok begendim ben bunlari.su icinde ayet yazili olanlari nerden ve ne kadara aldin canim ya ben de siparis etsem yetisir mi ki
Anlami çok güzel o yüzden düşünüyoruz biz canımAaa benn de zumral düşünüyorum canım
Evet canım. Çok memnun kaldım. Çok teşekkürlerCnm güle güle dağıtın . O dediğim yerden mi yaptırdın. Afra tasarım; )
Afra tasarım canım facebooktan bulabilirsinYaa cok begendim ben bunlari.su icinde ayet yazili olanlari nerden ve ne kadara aldin canim ya ben de siparis etsem yetisir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?