Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hanımlar nasılsınız. Geçmişi okuyamadim. Doguran varmi.
Dün sabah 07:40 ta oglumu sezeryan sonrası normal dogumla kucağıma aldim. Rabbime bin şükür olsun. Evimizdeyiz iyiyiz.
Canım tebrikler sezeryan sonrası normal doğum zor oldu mu doğum sonrası için kendini öncekine nazaran nasıl hissettin merak ettim cesaretin için de tebrik ediyorum güle güle büyüt evladını

Sagol canim benim. kilolu diyodum ama cok kilolu olmadi. 4 u bulmadı yani ben gecerse diye korkuyodum. Sancilar cok zorladi ama.dogum kolay oldu allahima bin sukur

Maşallah valla başarı öyküsüsün. İlki sezaryen olup ikinciyi normal yapabilmeyi herkes göze alamazdı. En çok da doktorlar çekimser kalıyor bu duruma.
Ne kadar süre sancı çektin?

Maşallah valla başarı öyküsüsün. İlki sezaryen olup ikinciyi normal yapabilmeyi herkes göze alamazdı. En çok da doktorlar çekimser kalıyor bu duruma.
Ne kadar süre sancı çektin?
Tesekkur ederim canim. Evet malesef doktorlar yanasmiyo bu duruma pek ama yapilamiycak bisey degilmis yasayarak ogrenmis oldum. Benim sanci sureci biraz farkli oldu. Aksam 7.30 gibi 4 dk da bir kasilma seklinde basladi. Saat 9 gibi 2 3 dk da bir siddetli geldi. Hic mola vermedi ve direk sık sanciyla basladi. Sonra suyum bosaldi. Hastaneye gttim gece 00:30 da. Suyu kakaloydi bebegin sezeryan dediler ama ben beklmek istedim sagolsun doktorumda saygi duydu. Sabah 07:40 ta dogdu

Canım tebrikler sezeryan sonrası normal doğum zor oldu mu doğum sonrası için kendini öncekine nazaran nasıl hissettin merak ettim cesaretin için de tebrik ediyorum güle güle büyüt evladını
Sagol canim benim. Dogum sonrasi tabiki sezeryana gore daha rahattim alttan 2 cm dikisim olmasaydi daha iyi olacaktim

Valla o kadar süre beklemek cesaret ister gerçekten. Bebeğin suyu kakalı olunca korkardım valla. Sen sabaha kadar bekleyebilmişsin.

Bugün çatı muayenesi yaptı dr. Perdenin arkasinda eşim annem babam vardi. Ailem uzaktan geldiği için bebegi usgde görelim diye gelmislerdi. Öyle olunca çok kastim galiba. Canım acıdı baya ama hiç ses çıkaramadım. Galiba çatı dar. Çünkü dr normal denenebilir dedi. Ayy iki parmak bile böyleyse doğumda napcam ben çok korktum kızlar. Kendimi kastım diye mi acıdı acaba?

Dogumun zor tarafi bebegin cikmasi degil merak etme sancilar zor

Evet cnm kastıgın için acıdı birde yapandan yapana fark var. Ben hastaneye yattığımda farklı kişiler muayene yaptı birinde kendimden geçtim resmen.

ceylaan1988 tolgaseda güle güle buyutun kizlar bebislerinizi...
valla benim karin kaslarim fazla sıkıymis galiba biraz hissettim acarlarken ve kaparlarken karnımi, doktor sen spor mu yapiyordun dedi hatta..onun dışında gazimi daha yataktan kalkmadan cikarttim, yataktan kalktım gezindim tuvalete gittim, iyiyim yani, karnim aciyor tabi daha 24 saat bile olmadi sonuçta, ama herseye değer, o kadar tatli ki kizimiz:) bir an once saglikla kavuşun insallah bebeklerinize kızlar...yarin gece de hastanedeyiz cumartesi insallah taburcu olucaz...

Canim çatı muayenesinde ben bağırdım resmen.. dr um kilolu parmakları da kalın kalin diye korkuyodum hani :) korktuğum gibi de oldu çok acıttı..daha sonra sık sık ebe geldi muayene etti onda az acıdı mesela..dedim ben muayenede böyle dayanamadıysam nasıl doğurcam dedim ama doğum daha kolay oldu..o an sadece sancıyla cebelleşiyorsun zaten..belin kemiklerin birbirinden ayrılacak gibi ağrıyo yeter ki çıksın bu ağrılar bitsin bi an önce derken gücünün yettiği kadar ıkınıyosun..orda bi acı hissetmiyosun yani..içini ferah tut..

Hepinizin gözüaydın olsun kızlar maşallah sağlıkla büyütün bebişlerinizi..bol bol içinize çekin mis kokularını ohh :)

Ablam da aynen senin gibi tarif ediyo insallah dediginiz gibi olur

Aynen yaa tam ben de kaldim öyleyim

Sagol canim benim. kilolu diyodum ama cok kilolu olmadi. 4 u bulmadı yani ben gecerse diye korkuyodum. Sancilar cok zorladi ama.dogum kolay oldu allahima bin sukur

Darisi bize ins cnm yaa kolaycacik dogururuz insallah bizde cok korkuyorum. Yaklastikca ki biliyorum nasil. Oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…