Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Demekki yapısal seninkiler azar azar geliyo hep ama dikkat et bebişin suyu tamamen bitmeden hast.git

Canım sana ciğer gelistirici iğne yaptilar mi? Benim tansiyon yeni düştü. Dr düşmezse acile git demişti. Düştüğü için sabahi bekliycem. Yarin sabahtan albumin testi için dra gidicem. Nolur dua edin de albumin cikmasin. Yoksa preklemsi teshisi koyulacak ve bebeği alıyorlarmış böyle bir durumda. Dr normal doğum yaparsin diyordu. Şimdi bu duruma çok canım sıkılıyor. Çok üzgünüm.

Canım hadi bakalım suyun da başladı ise gelmeye sana artık sadece iki gün daha verirler ve bence de hastaneye git cunki nişan denilen kanın az olması gerekirdi senden baya bir geldi üstelik bebeğim suyun da da leke kan kahverengi birşey görülürse bunu inceleyip pislik yutma ihtimali değerlendiriliyor bu riski göze alma sen git olmazsa zaten geri gönderip bekle derler gönlün rahat gelirsin

Canım senin olayın çok karışık. Suyun geldiyse bence bekleme. Gözlem altında olmak en iyisi. Allah korusun bebişine bir şey olmasın. Belki hastanede suni sancıyla doğurturlar.

Cnm benim ilk doğum hikayem 12 yıl önce çok kötüydü. 2 gün süren ve beni ölümle burun buruna getiren bi doğumdu. Hiç sancim kanamam suyum falan yokken hastaneye yatirmislardi .hiç bir dogum belirtisi açıklık bile yokken suni sancı vererek yaklaşık 1.5 gün suni ile doğurmaya kalktılar. Açılma olmadı sonrada bi iğne vurdular ki o yasakmış . 4 5 saat o iğneyle baygın görmeyen gözlerle doğum yaptım. O yüzden şimdi yine sancim olmadan öyle şar şar suyum gelmeden gitmek istemiyorum. O acı benimle ölene kadar beni hiç terkedemeyecek düşünün ki benim acı eşiğim tavandır herkes beni acı eşiği yüksekligi ile anar.

Cnm evet ciğer geliştirici iğne vurdular. Tansiyon düşüklüğü hep var bende de onun içinde yükseltici serum verdiler 1.5 litre.
Sende dikkat et kendine haberdar et bizi . Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah

Canimmm cok kotu tecruben olmus yine en iyisini sen bilirsin..Allahim kotu tecrubeni unutturacak guzellikte dogum nasip etsin sana insallah..

Cnm gonlunu ferah tut Allâh in izniyle bisi cikmayacak... O dediğin test nedir tansiyonun yuksek diyemi yapilcak

Canım Allah yardımcın olsun sen hepimiden tecrubelisin sonuçta aman tetikte olda .rabbime emanetsin.
Acı eşiği ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…