Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder

çok çok şükürler olsun...
abimler 5 yılın sonunda tüp bebekle 1.çocuklarına sahip oldular 7 yıl önce...
çok şükür ikinci kez de yaptırdılar ve bu yıl bi minik kızları daha oldu bin şükür...
beklemek çabalamak çok zor ama çok şükür mükafatını veriyor Yaradan ımız

Evet c

aEvet canim cok sukur hala inanamiyorum yalniz istahim cok artti son adet gunumden berii 5 kilo aldim diyetisyene gidicegm

bencede git kesinlikleee :)
bunu sana 86 kg dan 74 e düşen bi hatun olarak sölüyorum :)
diyetisyenin sağlam olsun tşvik etsin :)
çok fazla kilo almak da iyi bişi değil
bazılarında insülin direncine yol açıyor hamilelikte şeker hastalığı felan oluyor ALLAH korusun..
dikkat etmek gerek :)

Hic kilo alip veren birisi degilim doktorumda sasirdi zaten o yonlendirdi boyum 1.71 kilom 57 di suan 62 yim hic bu kiloyu gormemistim korkuyorum cok

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik?

Bende tahmin ettiğim gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım. 1000mg.
Bir hafta kullanacağım. Onun dışında her şey haftasına uygunmuş. 15 gün sonra kontrole çağırdı doktorum. İnşallah geçer enfeksiyon.

amin inşaallah iyiyizdir bebeğim :)

benim beta en son 890 çıktı yarın iki kat artıp 1500 lerden yüksek olması ve keseyi görmemiz gerekiyor canım
onu bekliyorum :)

En son benimde 779 çıktı canım.. Sonra birdaha yaptırmadı.. Çünkü adet günü 309 du benimde.. Baktık artış normal tekrar test istenmedi.. İnşallah keseyi görebiliriz çok heyecanlıyımmmmm

Bişey olmaz canım ÇOĞU kadında oluyo bu durum ilacını geçer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…