- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.781
Yok canim vermedi. 2 doz tetanoz yapti. 3.yu dogumdan snra dedi baska bisey demedi. Neymis o.hepatit bceylaan1988 canım hepatit b için randevu vermismiydi aile hekimin.
Bana 7hazirana randevu vermiş ben unutmusum
Yok canim vermedi. 2 doz tetanoz yapti. 3.yu dogumdan snra dedi baska bisey demedi. Neymis o.hepatit b
Kizlar nasilsiniz. Bayadr girmiyorum. Cati agriniz kalca agriniz varmi.
Tatlım çok haklısın. Ben takvimimi kaldırdım. Gördükçe üzülüyordum bebeğim 1 ay geriden geliyordu. Rahimin sağ tarafında bulunan arterden bebek tam beslenmiyordu. Bebeğim 37+2 de geçen perşembe doğmaya karar verdi ve dünyaya geldi. Şükür 2200 gr doğdu daha küçük umuyorduk. Şimdi evdeyiz emme savaşlarımız devam etmekte. Sen nasılsın canım
Özellikle son zamanlar bebeğe geçme olasılığı yüksek kesinlikle antibiyotik kullanılmalı diye okudum bi yerde çok geçmiş olsunKızlar yirmilik diş içerde kist olusturmustu. 3 gün sonra da mikrop lenf bezine sıçramış. Sag kulağımın alti kabakulak gibi şişti. Dişçiye kbbciye ve kadin dogumcuya gittim. 3unun ortak karariyla 1000 mg klavon bid antibiyotik kullanmami istediler. 2 gündür içiyorum ama antibiyotik çocuğa zarar verir mi acaba? İlk gebeliginde falan kullanan var mi?
Özellikle son zamanlar bebeğe geçme olasılığı yüksek kesinlikle antibiyotik kullanılmalı diye okudum bi yerde çok geçmiş olsun
Maşallah sağlıkla dogsun. pazartesi bizde 34 haftalık kontrolumuz var umarım iyi çıkar ve bu sefer dönmüştürKizlaaar bizimde bugün kontrolumuz vardı hersey yolunda şükür sancı çıkmadı Bu defa atlattik galiba erken doğum riskini dedi dr :) usg de hersey iyi ÇIKTI zaten 33+5 iz bugün bebisimiz 46 cm 2387 gr olmus :) 9 günde 455 gr almış 4 cm uzamis yani)
ben de çatı ağrısı var canm dönüşler cok sıkıntı oluyo yastık kullaniyorum yatarkenKizlar nasilsiniz. Bayadr girmiyorum. Cati agriniz kalca agriniz varmi.
cok guzeller yaa bende heveslendim simdi kokulu tas yaptirdim ben sadece. pano isimlik falan da Allah nasip ederse doğumgününde düşünüyorum.benim oğluşa yaptığımda bunlar ama daha alt açma var kapı süsü varr.. benim terlik ve taç var.. bebeğin beşiği ve benim yatağın ayak ucuna süsü var... inşallah bunlarla başedebilirm. hediyelikler diğer fotodaki gibi fiyonktu tüldü inciydi süslenecek
İçerde oluşan enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı demişti doktorum.. erken doğuma yol açabilir ne gerekiyosa yaptır demişti bana.. zaten üç dr birlikte karar vermiş zararı olacak olsa vermezlerdi eminim ferah tut içini cnmKızlar yirmilik diş içerde kist olusturmustu. 3 gün sonra da mikrop lenf bezine sıçramış. Sag kulağımın alti kabakulak gibi şişti. Dişçiye kbbciye ve kadin dogumcuya gittim. 3unun ortak karariyla 1000 mg klavon bid antibiyotik kullanmami istediler. 2 gündür içiyorum ama antibiyotik çocuğa zarar verir mi acaba? İlk gebeliginde falan kullanan var mi?
iyi maşallah canm gözün aydın korkutmaz inşallah bi daha seni minik yaramaz :)Kizlaaar bizimde bugün kontrolumuz vardı hersey yolunda şükür sancı çıkmadı Bu defa atlattik galiba erken doğum riskini dedi dr :) usg de hersey iyi ÇIKTI zaten 33+5 iz bugün bebisimiz 46 cm 2387 gr olmus :) 9 günde 455 gr almış 4 cm uzamis yani)
Erken değil cnm ben de yerleştirdim dolabına bu saatten sonra hazırlıklı olmak lazım her an ne olur ne olmaz.. çantamızı da hazırladım ben yıkamadım ama sildim sadece.. çantan deriyse ondan kokuyo olabilir o tür kokular yıkasan da gitmiyo genelde..fotoğrafını atabilir misin çantanın bi mahsuru yoksaselamlar kızlar bebek bakim cantami aldım sonunda da sizce yikamali miyim bozulurmu acaba. kötü kokusu var o nasi gecer siz naptınız ? kiyafetler hazır bebisin yikandi utulendi cok şükür dolabını da sirkeli sampuanli suyla silip yerlestirdim ama erken değil demi ya doguma kadar geri tozlanir mi acaba?? hemen cantaya mi koysam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?