Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı sabahlar herkese bende dün kontrole gittim benimki 32+6 da 2750 ve 42 cmdi doktor biraz kilolu dedi ve iki hafta önde dedi.benimde ntsde dün bayağı sancı çıktı ama doktor fazla onun üzerinde durmadı çünkü malesef benim tansiyon yükselmişti idrar tahlili yaptı çok şükür zehirlenme yok dedi ama bayağı enfeksiyon çıktı rabbim yardimcimz olsun insallah.gece sabaha kadar sancidan zor yattim ama simdi daha iyiyim insallah.Ben her dua ettiğimde sizleride katiyorum duama Allahin izniyle

Kizlar gece uyurken bacaginizin arasina yastik koyun iyi gelir dediler bu konuda bilginiz var mi
Canım ben yastık koyuyorum, başka türlü uyuyamıyorum zaten...Elinden geldiğince sol yanına yat ve bacak arana yastık koy, bebek ve senin için en iyi pozisyon buymuş. ..

Tatlım çok haklısın. Ben takvimimi kaldırdım. Gördükçe üzülüyordum bebeğim 1 ay geriden geliyordu. Rahimin sağ tarafında bulunan arterden bebek tam beslenmiyordu. Bebeğim 37+2 de geçen perşembe doğmaya karar verdi ve dünyaya geldi. Şükür 2200 gr doğdu daha küçük umuyorduk. Şimdi evdeyiz emme savaşlarımız devam etmekte. Sen nasılsın canım

aaaa gözün aydın cnm. Ne gün doğdu yavru kuş. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. doğum normalmiydi.

Çok geçmiş olsun canım inşallah haftasini bekler bebiş

aranızda hala istifra eden varmıı ben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Benim hiç geçmedi desem yeridir. Midemden çok çektim hamilelik boyunca. İlk zamanlar yoğundu, sonrasında ise haftada ya da iki haftada kusmaya devam ettim.

aranızda hala istifra eden varmıı ben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Sabahları midem bulanmaya başladı benim de kusma yok ama.. mide yanması başladı bide bebiş büyüdüğü için oluyo galiba o da

Cnm dogurdunmu hayirli ugurlu olsun insallah. Allah anali babali buyutsun

Selamlar... Gecen benimde devlette randevum vardi fakat dr umun acil ameliyatı cikmis muayene olamadim. 27 sine aldim tekrar. 30 undada ozelde randevum var arka arkaya oldu ama yapcak bisi yok...

B bebegim seni bekliyorum benimde. Malesef zaman zaman bulantilarim oluyo ozellikle sabahlari fazla bisi yiyemiorum gecmedi bir türlü. Simdi birde acayip mide yanmasi eklendi saclaniyo sanirim (batil inanc diyolar ama benim oğlumda gercek oldu vok sacliydi buda ins oyle olur):)

Sancisi olanlara gecmis. Olsun zamaninda gelsin kuzularimiz hayirlisi ile... Yaklastikca cok korkuyorum..

Cantami bende hazirlamadim ins bu ay alisverisimi(kendime ait) tamamlayip oyle hazirliycam... Kuzumada bez fln alicam kendime hasta bezi orkid vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…