- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.761
Canım ben yastık koyuyorum, başka türlü uyuyamıyorum zaten...Elinden geldiğince sol yanına yat ve bacak arana yastık koy, bebek ve senin için en iyi pozisyon buymuş. ..Kizlar gece uyurken bacaginizin arasina yastik koyun iyi gelir dediler bu konuda bilginiz var mi
Kizlar gece uyurken bacaginizin arasina yastik koyun iyi gelir dediler bu konuda bilginiz var mi
Tatlım çok haklısın. Ben takvimimi kaldırdım. Gördükçe üzülüyordum bebeğim 1 ay geriden geliyordu. Rahimin sağ tarafında bulunan arterden bebek tam beslenmiyordu. Bebeğim 37+2 de geçen perşembe doğmaya karar verdi ve dünyaya geldi. Şükür 2200 gr doğdu daha küçük umuyorduk. Şimdi evdeyiz emme savaşlarımız devam etmekte. Sen nasılsın canım@minnaks , @niglibe ,pikolata78 , @ilkduyansenol , @melekler-engelchen
@cand1907 @sweet-73, @nilistan , @Macir , @Aksamlar , @nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.
şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
Tatlım çok haklısın. Ben takvimimi kaldırdım. Gördükçe üzülüyordum bebeğim 1 ay geriden geliyordu. Rahimin sağ tarafında bulunan arterden bebek tam beslenmiyordu. Bebeğim 37+2 de geçen perşembe doğmaya karar verdi ve dünyaya geldi. Şükür 2200 gr doğdu daha küçük umuyorduk. Şimdi evdeyiz emme savaşlarımız devam etmekte. Sen nasılsın canım
Sağol canım 9 Haziran da doğdu. Sezeryan oldum canım ilk doğumum sezaryen olduğu için zorunlu sezaryen oldu.aaaa gözün aydın cnm. Ne gün doğdu yavru kuş. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. doğum normalmiydi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah haftasini bekler bebişKızlaaarr geceden beri ölüyorum sancıdan hiç uyuyamadım.. adet sancısından daha şiddetli bi vuruyo bi daha gitmek bilmiyo etlerim birbirinden ayrılıyo resmen.. alt kısım ve karın bölgesi özellikle.. bir iki haftaya doğurursam şaşırmam..
Kusma yok ama mide yanmalarim 2 gündür var çok fenayimaranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Benim hiç geçmedi desem yeridir. Midemden çok çektim hamilelik boyunca. İlk zamanlar yoğundu, sonrasında ise haftada ya da iki haftada kusmaya devam ettim.aranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Çok sağol cnm inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah haftasini bekler bebiş
Sabahları midem bulanmaya başladı benim de kusma yok ama.. mide yanması başladı bide bebiş büyüdüğü için oluyo galiba o daaranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
ben kullaniyorum canm ozellikle çatı agrisina cok iyi geliyo bende rahatlatiyo birazda olsaKizlar gece uyurken bacaginizin arasina yastik koyun iyi gelir dediler bu konuda bilginiz var mi
Tatlım çok haklısın. Ben takvimimi kaldırdım. Gördükçe üzülüyordum bebeğim 1 ay geriden geliyordu. Rahimin sağ tarafında bulunan arterden bebek tam beslenmiyordu. Bebeğim 37+2 de geçen perşembe doğmaya karar verdi ve dünyaya geldi. Şükür 2200 gr doğdu daha küçük umuyorduk. Şimdi evdeyiz emme savaşlarımız devam etmekte. Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?