Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

evet canım devam ediyorum.. 3 Estrofem ve progestan 2 ampul günlük devam ediyor.. Birde folibiol var tabiki.. Ben ne yaparım bilmiyorum şuan.. Dr artık görürüz demişti dün için.. Ama cesaretimi toplayıp gidemedim.. Yarın belki giderim görür müyüz bilmiyorum.. Yarın 5+3 oluyorum.. 5+2 deyiz bugün..

Kızlar dün gece yatakta uzanıyor dum film sağa donmus şekilde ve böyle bi acı yok etimi ikiye ayiriyormus gibi bıçak darbesi gibi iki kere oldu üst üste sonra hiç agrım olmadı şuanda sağ kasıkta çok baskı hissediyordum oda kalmadı neydi o öyle ya

Ayy canım işte bende de olan şey tamda o.. Günde bir kaç kez ya oluo ya olmuo ama nefesimi kesio resmen

Bende ilk kez oldu ama o şeyden sonra kasıktaki baskı agri olurdu o gitti bebek başka bölgeye mi geçti acanba

Canım bence yer değiştirmemiştir.. Bebiş büyüyor onun alametleri bunlar.. Çünkü kese bildiğim kadarıyla bir bölgeye yerleşiyor.. Büyüdüğü için onları hissettiriyor annesi

Canım bence yer değiştirmemiştir.. Bebiş büyüyor onun alametleri bunlar.. Çünkü kese bildiğim kadarıyla bir bölgeye yerleşiyor.. Büyüdüğü için onları hissettiriyor annesi
Saol cnm içimi rahatlattın ilk hamileliğim de 8 sene önce hiç birşey hissetmedim 4 aydan sonra oda güzel şeylerdi bu çok farklı

Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder

Ayyy ayyy çok mutlu oluyorumm.. Tüp bebek topiğinden bu topiğe yavaş yavaş geçmeye başladık.. Maaşallah yaa Rabbim arttırsın sayılarımızı

Saol cnm içimi rahatlattın ilk hamileliğim de 8 sene önce hiç birşey hissetmedim 4 aydan sonra oda güzel şeylerdi bu çok farklı

Canımmm her hamilelik bir değil.. Sen ferahlat gönlünü.. İnşallah bu bebişini de sağ sağlim alırsın kucağına canım benim.. Keseyi gördün mü peki??

Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder

cnm gözünaydın. Çok seviiniyorum böyle tüp bebek için uğraşıpta güzel haber alanlar adına. Rabbim hiç kimsenin emeklerini karşılıksız koymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…