- 25 Mayıs 2013
- 13.903
- 20.281
- 598
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Yaa ben nasil dayandim hic bilmiyorum..binleri gecince gider bi kese gorurum diyordum dr 10 gun sonra deyince mecbur bekledim..yarin randevu ben heycandan ölüyorumm...
Hep guzel haberlerkmizi verelim insallah..ilaclara devam ediyormusun hala...
hamişleeeeerrrr herkese günaydın
günaydın
nasılısınız :)Günaydınnnnn kızlar
nasılısınız :)
Cnm artık takvim yaparmisin :)nasılısınız :)
Kızlar dün gece yatakta uzanıyor dum film sağa donmus şekilde ve böyle bi acı yok etimi ikiye ayiriyormus gibi bıçak darbesi gibi iki kere oldu üst üste sonra hiç agrım olmadı şuanda sağ kasıkta çok baskı hissediyordum oda kalmadı neydi o öyle ya
Bende ilk kez oldu ama o şeyden sonra kasıktaki baskı agri olurdu o gitti bebek başka bölgeye mi geçti acanbaAyy canım işte bende de olan şey tamda o.. Günde bir kaç kez ya oluo ya olmuo ama nefesimi kesio resmen
Bende ilk kez oldu ama o şeyden sonra kasıktaki baskı agri olurdu o gitti bebek başka bölgeye mi geçti acanba
Saol cnm içimi rahatlattın ilk hamileliğim de 8 sene önce hiç birşey hissetmedim 4 aydan sonra oda güzel şeylerdi bu çok farklıCanım bence yer değiştirmemiştir.. Bebiş büyüyor onun alametleri bunlar.. Çünkü kese bildiğim kadarıyla bir bölgeye yerleşiyor.. Büyüdüğü için onları hissettiriyor annesi
Slm hosgeldin cnm aramıza sağlıklı kucağımza aliriz bebis lerimi zi insallahGunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder
Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder
Saol cnm içimi rahatlattın ilk hamileliğim de 8 sene önce hiç birşey hissetmedim 4 aydan sonra oda güzel şeylerdi bu çok farklı
İkinci bebeğim canım. 6 yaşında bir oğlum var. Senin ilk bebeğin mi?pikolata78 cnm seninle aynı yaştayız. senin ilk bebek mi cnm
Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder
İkinci bebeğim canım. 6 yaşında bir oğlum var. Senin ilk bebeğin mi?
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim. 6+6 haftalik hamileyim kalp atisini ve bebgimizi gorduk cok sukur gayet iyi dedi doktorum insallah heppimiz saglikli aliriz kucaklarimiza.
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim. 6+6 haftalik hamileyim kalp atisini ve bebgimizi gorduk cok sukur gayet iyi dedi doktorum insallah heppimiz saglikli aliriz kucaklarimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?