- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.721
Slm ben aralıkta hamile kaldım cnm yazamadım buraya
Aminnnnn ortamimiz güzel bebişler doğduktan sonrada devam ederiz allah nasip ederseCanim nasilsinnn sancilar icin hastaneye gidip bi nst ye girsen iyi olur bence..
Ayyy bise dicemmm farkindamisiniz onceleri midemiz bulaniyodu sonra tekmeleri hiasettikmi diye konustuk alinacak esyalari danistik ve yavas yavas sona yaklasiyoruss ve simdide sancilar ve dogumlarla 9 ayi beraber tamamliyoruss :) Allah hepimize kolayca dogurmayi evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ins
Canım gitgide ağirlasacaksin bi an önce yap bence. Ben şimdi çok zorlaniyorum iş güç yaparkenBen daha ne hastane çantasını hazırladım nede bebeğim kıyafetlerini yıkadım yavaş yavaş onlara başlasam iyi olacak maşallah annelerin çoğu şimdiden hazırlamış
Çok sukur ultrason ve nst sonuçlarimiz iyi çıktı kan sonucunu bekliyorum . minigim 2750gr. Pozisyon kafa geliş ,dönmemiş çok sukurCanım Günaydın naptin dr randevun nasıl geçti haberdar et güzel haberlerini bekliyorum
Çok mu yordun dün kendini canimŞu an azaldı cnm yine hafif var ama.. gece ağlamak üzereydim artık.. sona yaķlaştık galiba
Hoşgeldin aramizaSlm ben aralıkta hamile kaldım cnm yazamadım buraya
Çok sukur ultrason ve nst sonuçlarimiz iyi çıktı kan sonucunu bekliyorum . minigim 2750gr. Pozisyon kafa geliş ,dönmemiş çok sukur
Çok sukur ultrason ve nst sonuçlarimiz iyi çıktı kan sonucunu bekliyorum . minigim 2750gr. Pozisyon kafa geliş ,dönmemiş çok sukur
Merhaba ben ekleyemedim o yüzden hicbirsey yazmıyor 36 haftalık olduk biz. Erken doğum olmadı şükür. Bakalım en son ters pozisyondaydi bebek o yüzden sezeryan için gün vermişti doktor. Ama donmus olabilir bu hafta tekrar gideceğim donmemisse eğer Arife günü bebegimiz kucagimizda inşallahminnaks , @niglibe , pikolata78 , ilkduyansenol , M melekler-engelchen
@cand1907sweet-73 , nilistan , Macir , Aksamlar , nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.
şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
31 haftada 1.5 kiloydu benim bebisimMerhaba kızlar. Sizi sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum. Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun. Birçoğunuz çantanızı hazırlamışsınız, ne güzel. Ben de sizlerden görüp başladım kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye. Çantaya bebiş için kaç takım kıyafet koydunuz? Ben hastane çıkışı dışında 5'li iki tane koymayı düşünüyorum.
Bir konu daha var size sormak istediğim. Ben 31+2de doktora gittiğimde bebişim 2 kg idi. Doktorum tombik bi bebek geliyor dedi. Ben normal doğum istiyorum ve doktorum haftasını doldurursa normal zor olur, normal istiyorsan 36-37 de doğurmaya bak dedi :) ben minyon yapılıyım, kızım da babasına çekmiş. İnşallah normal olur yaa. Sizin bebişleriniz 31-32 haftada ne kadardı?
Teşekkürler cnm :)gözün aydın cnm
Hosbulduk tatlım :)Hoşgeldin aramiza
Gözün aydın cnm önceki gün dışarı çıkmıştık biraz fazla yürüdük eve geldim adım atamaz haldeydim topallıyodum resmen..bugün de böyle işte.. çok yordum galiba kendimiÇok mu yordun dün kendini canim
Merhaba. Benim bebekte down sendromu vardı. Hem vücut hemde beyin olarak gelişmemiş karnimda ölmüştü. O günden beri hamile olamadım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?minnaks , @niglibe , pikolata78 , ilkduyansenol , M melekler-engelchen
@cand1907sweet-73 , nilistan , Macir , Aksamlar , nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.
şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?