- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Cnm bu çocuk isteyenler ve hamileler için vitaminler var benim.aldigim 12 haftaya kadar sonra 2 numarasi var 13 haftadan sonra kullaniliyorNe ilacı bu cnm
İstanbul siz
Çekmeköy sanırım konuşmuştuk bugün sizde halkalı demiştiniz yanılmıyorsamNeresinden cnm
Saol cnm.sen değerlerden iyi anlıyorsun benim perşembe randevum o zamana değer kaca cikar
Çekmeköy sanırım konuşmuştuk bugün sizde halkalı demiştiniz yanılmıyorsam
Tam kalp atışları falan duyuluyor sanırım o yüzden geç randevu verdi:)Haftaya perşembeye 1357×8 yaklaşık olarak cnm. Her iki günde bir ikiye katlaması . Tahmini bundan bi tık büyük de olabilir cnm
Cnm bu çocuk isteyenler ve hamileler için vitaminler var benim.aldigim 12 haftaya kadar sonra 2 numarasi var 13 haftadan sonra kullaniliyor
İnt bakıyorum canımTürkiye dede varmıdır bu ilaçtan
Sorun değil geçmiş olsun neyin var canmAyy evet ya kusura bakma cnm. Şu anda midemle cebelleşiyorum. Onun sen old. Unutmuşum
İnt bakıyorum canım
İlaçla ilgili bilgi var ama satış gostermiyor eczaneye bir sor canimTeşekkürler cnm. Ben doktora gittiğimde bi perşembe değerim 3206 idi ondan bi hafta sonra gittim rahat göründü bebiş. Aynı senin gibi 8 ile çarpılmış hali 3206 ×8
Sorun değil geçmiş olsun neyin var canm
İlaçla ilgili bilgi var ama satış gostermiyor eczaneye bir sor canim
İyi geceler.Çok sağol cnm Teşekkürler. Bu arada herkese iyi geceler canlar. Malum yarın işe gideceğim. Öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?