- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Günde kaç defa iciyorsunuzBana doktor yazdı femibion
Fiyatı nekadarBana doktor yazdı femibion
Cnm bence işini gücünü de yapma yat dinlen bu haftalar çok önemli is guc beklesinKahverengi lekelenmeler oluyor yorulursam artıyor geçen haftalarda çok oldu ama kırmızıydı doktora gittim bi sorun yok dikkat et dedi sonra ara ara oldu dün gittim kalp atışı için işini gücünü yap sorun yok dedi.
25 euro aldım cnmFiyatı nekadar
zaten yapamıyorum da ya hele mutfak kabus oldu yaCnm bence işini gücünü de yapma yat dinlen bu haftalar çok önemli is guc beklesin
Almanya damisin25 euro aldım cnm
1 defa iciyorumGünde kaç defa iciyorsunuz
Ben yemek yapiyorum genel ev islerini de yapıyorum şimdilik sorun yok cam için fln bayan cagirdim onları yapamam:)Zaten çok dzaten yapamıyorum da ya hele mutfak kabus oldu ya
Yok cnm avusturyaAlmanya damisin
Sizler nerden arkadaslarTeşekkür cevap için
Maşallah sizeBen yemek yapiyorum genel ev islerini de yapıyorum şimdilik sorun yok cam için fln bayan cagirdim onları yapamam:)
Yok cnm avusturya
bu hamileliğim saglikli allahın izni ile devam ederse hiç kendimi yipratmiycam çevremdeki saftrikler nasıl kullanıyorlar aileleri kocasını fln :)))M
Maşallah size
İstanbul sizSizler nerden arkadaslar
İnşallah canım pazartesu 579 falandi 3 gün sonra 1397 şimdi haftaya perşembe randevum var o zamana kaç olur inşallah ilk önce kalp atışlarını duysak dik rahatliyaz:)
Orda mı doğup buyudunuz yoksa orayamı evlendinizBen Avusturya dayım cnm
ıyı aksamlar kızlar. ben hcg degerımı reglime 3 gun varken yaptrdım 465 cıktı.
reglimi 4 gun gectıgınde ıse 7977 cıkmıstı
Bana doktor yazdı femibion
Saol cnm.sen değerlerden iyi anlıyorsun benim perşembe randevum o zamana değer kaca cikarGözün aydın cnm. Çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?