Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar şu an kendimi kötü hissediyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim .genital bölgemin sağ tarafında yağ bezesi gibi bişey farkettim ağrı sızı yanma kaşıntı herhangi bişey yok ama korktum daha önce başına öyle bişey gelen var mı bi zararı var mıdır

Canım umarım istediğin gibi gider, ama mutlaka doğuma Nezahat Hanım girsin, mutlaka...
Ben 6 haziranda doğum iznime cikicam, napsak? Buluşsak mi? Laflarız, gobeklerimizi tokustururuz

Ins cnm cok istiyorum ama nasip ins gunduz olur hayırlısı ile....

Olur cnm goruselim ins kismet olursa :)

Cok gecmis. Olsun cnm is yapma dinlen allah korusun cnm.... Saglikla zamaninda. Dogsun kuzularimz

Cnm dr git bence bartolin olabilir eger ic taraftaysa... Ben hamile kalmadan once olmustum ihmal etme doktora gorun bence

Eger ic taraftaysa ama distan gozukuosa yag bezesi yada sivilce olabilir ama icinin rahatlamasi icin dr git. Benimki aci veriodu bartolin apsesiydi... Onun bide aci vermeyeni kistik olani varmis cnm gecmis olsun ins onemli bisi deildir

Eger ic taraftaysa ama distan gozukuosa yag bezesi yada sivilce olabilir ama icinin rahatlamasi icin dr git. Benimki aci veriodu bartolin apsesiydi... Onun bide aci vermeyeni kistik olani varmis cnm gecmis olsun ins onemli bisi deildir
Yarın kontrol günüm zaten sorarım canım dış tarafta sanki yağ bezesi

bütünforum sitelerini okudum şimdi . kimi ikiz diyo kimi erkek olacaksa yüksek çıkar yazıyo . hayırlısı inşallah
Peki bthcg neden yuksekmis sizin canim ikizmi yoksa erkekmi bende kiz bebeklerde yuksek bthcg kiz diye biliyorum canim rabbim saglikla nasip etsin insallah

Sordunmu cnm merak ettim
Sordum cnm ağrı sızı kaşıntı yok diyince pek önemsemedi 37.haftada muayene edicem zaten o zaman bakıyım dedi. Bu arada bir hafta önden gidiyoduk iki haftaya çıkmış 31 haftalığız ama 33 görünüyoruz kilomuz 2200 boyumuz 43 cm esnerken yakaladık tam çok güzel bi duyguymuş ya şimdiden böyleyiz doğunca naparız kim bilir

Kızlar meğerse 7. Aya kadar ne rahatmış hamilelik. Şimdi her geçen gün daha zor oturup kalkar oldum. Ayak bileklerim şişti. Ağrı sızı... 37. Haftaya kadar çalışıp 5 haftayı dogum sonrasi izne aktarmak istiyordum ama artık dayanabilecek miyim emin değilim tecrubeli anneler size soruyorum. Daha 31. Haftadayim. Bu şişlikler, ağrılar falan daha da kötüleşecek mi?

Sevindim cnm gozun aydin... Bebisi de masallah yerim ben onu bizimde 30 unda kontrol var cok merak ediyorum bende nasil oldu kiloau boyu ne kdr biizmdr 1 bucuk hafta kdr onde gidiodu... Suan nasil bilmiyorum

Bu ara benim bebisim boyle biyere toplanio surekli orasi bir sivrilio canimi yakio sipa asagiya baski hissediyorum oyle yaptimi oksayarak indirmeye calisiyorum :) ama cok guzel duygular ya cok ozlemisim... Ama dogum yaklaştıkça cokta korkuyorum yaa.. Ins saglikla biravazda kurtuluruz hepimiz

Benim de baya yüksekti değerlerim ve kız bebek bekliyorum
Peki ilk bthcg kacinci gun kac cikti canim benim 2 gun gecti 1000.0 2 gun sonrada 3544.5 yukselmisti 4+5 kese gorulmedi 5+2 beta 28 bin kusurdu ve kese goruldu boyutu 5.mm di 6+2 de iki kese goruldu ve ikizlerim olucak rabbim izin verirse canim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize bebeklerimizi.. amin

Sevindim cnm gozun aydin... Bebisi de masallah yerim ben onu bizimde 30 unda kontrol var cok merak ediyorum bende nasil oldu kiloau boyu ne kdr biizmdr 1 bucuk hafta kdr onde gidiodu... Suan nasil bilmiyorum
Çok sağol cnm..senin de az kalmış iyidir inşallah..Ah gelseler artık diye diye erken doğurcaz herhalde

Ben de çok korkuyorum ya doğumdan inşallah problemsiz bi doğum geçiririz ..bende toplanma yok ama baş aşağı döndüğü için galiba alt tarafta çok baskı oluyo bazen yürümekte zorluk çekiyorum.bazen de bi sancı geliyo aman Allahım doğuruyor muyum yoksa diye korkuyorum bi süre sonra geçiyo ☺

Bide hamilelik bilgilerimde yazdığı gibi sakarlıklar başladı bende. Hergün bi tabak çanak bişey kırıyorum ya unutkanlık da başladı ocağa yemek koyup unutuyorum yanıyo ☺☺

Beta hcg diye bir başlık vardı. Oraya yazmıştım değerleri ama şimdi unuttum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…