- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.261
Hayirli aabahlar kizlar.Peki kiyafetlerini yıkamak icin dalin granul toz sabun kullanan veya alan var mi
Kizlar bibeton emzik krem sampuan ne markalar aldiniz
Kızlar az önce doktordan geldim. ..Bebek iyi gidiyor, gelişimi iyiymiş, doğum sezaryen olucak kesin, 38+3 de 21 temmuzda herşey iyi giderse doğum varHastane seçmem gerekiyor yalnız, izmirdeki anne adayları siz nerde doğum yapacaksınız? Aklımda Kent var, tam donanımlı ve temiz, ulaşım için kolay, yeni teçhizatlı diye, çocuk yoğun bakım da var...
Sizce?? Erken doğum olursa olursa kesin Kent olacak, bebek yoğun bakımda en iyi hastaneymis, öyle dedi doktorum...
Canım umarım istediğin gibi gider, ama mutlaka doğuma Nezahat Hanım girsin, mutlaka...Cnm nevarda yapmak istiyorum normal olmustu oglum buda simdilik oyle. Gidiyr ama gecen nezahat hanimla konustum yani sordum gece olursa dogum almiyoruz dedi canim sıkıldı.. Esim suan gorevde gelsin ozel gittigim dr la bi konusucaz oda ozel cinarlida yaptirio... Yani anlayacagin suan muallakta... Ins gunduz gelir bebisimde burda nevarda yaparim orayi cok istiyorum ben hem yakin bana hemde devletlere daha cok guveniyorum nedense... Tecrubeli oluyolar sanki daha cok
sanırım oyle canım :) maşallahı var dayıyor sırtını keyfıne bakıyor :)canım bu dönemde ara ara sancı olurmuş benim de uzun zamandır var karnım bazen toplanıyor sanki bebek gülle gibi oluyor bazen de yumuşacık oluyor sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili.
sagol canım evet sanırım oyle keyfıne duskun beyefendı :)Canım o toplanma hissi bebeğin hareketi kasılma değil. Toplandığı yer sert oluyordur bebek o tarafa toplanıyor, bir yerini dayıyor veya dönüyor. Evet tuhaf bir his insanı şaşırtıyor ama gayet normal korkacak bir şey yok.
Günaydın kızlar . Dün kötü bi gün geçirdim . Pikniğe gitmiştik bi anda karnimin sağ tarafina bi ağrı girdi dinlenince geçmeyen hareket ettikçe siddetlenen . Kızımın hareketlerini de hissedememistim o gün hiç telaslanip dr a gittik nst de sancim çıktı biraz serum fln taktilar ama gecmedi dr kendini yorma ağır kaldırma bebek yoklamis dedi ağrı siddetlenirse erken doğum olur Allah korusun o yüzden dikkatli ol dedi yatış yapacaktı ama istemedim siddetlenirse gelirim dedim bu dönemde çoğu gebede olabiliyotmus herkesin ki farklı şekillerde geçiyormus bende eve geldim soluma uzanınca bi süre sonra geçti şükür ama cidden korktum şimdiye kadar hix sakinmadim kendimi hep nolcak dedim işte de xok yordum hep kendimi ağır da kaldırdım uzandim da sonuç bu işte çok pişman oldum ins sancılar tekrar etmez hersey yolunda gider cpk dua edin kızlar ve kendinize çok dikkat edin
çok geçmiş olsun canım..İnşallah vaktinde gelir bebeğinn..Keşke yatsaydın yatışı kabul etmeyerek risk almışsın sanırım..Dün dr kontrolum vardı bana da dr erken doğum olabilir en iyi zamanların bol bol dinlen keyif yap dedi drum...Bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah..Günaydın kızlar . Dün kötü bi gün geçirdim . Pikniğe gitmiştik bi anda karnimin sağ tarafina bi ağrı girdi dinlenince geçmeyen hareket ettikçe siddetlenen . Kızımın hareketlerini de hissedememistim o gün hiç telaslanip dr a gittik nst de sancim çıktı biraz serum fln taktilar ama gecmedi dr kendini yorma ağır kaldırma bebek yoklamis dedi ağrı siddetlenirse erken doğum olur Allah korusun o yüzden dikkatli ol dedi yatış yapacaktı ama istemedim siddetlenirse gelirim dedim bu dönemde çoğu gebede olabiliyotmus herkesin ki farklı şekillerde geçiyormus bende eve geldim soluma uzanınca bi süre sonra geçti şükür ama cidden korktum şimdiye kadar hix sakinmadim kendimi hep nolcak dedim işte de xok yordum hep kendimi ağır da kaldırdım uzandim da sonuç bu işte çok pişman oldum ins sancılar tekrar etmez hersey yolunda gider cpk dua edin kızlar ve kendinize çok dikkat edin
çok geçmiş olsun canım..İnşallah vaktinde gelir bebeğinn..Keşke yatsaydın yatışı kabul etmeyerek risk almışsın sanırım..Dün dr kontrolum vardı bana da dr erken doğum olabilir en iyi zamanların bol bol dinlen keyif yap dedi drum...Bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah..
geçmiş olsun canım. bu önemler oldukça zor çok dikkat etmek lazım ama ben de aynıyım nerde temizlik, yorucu garip işler ben ordayım.Günaydın kızlar . Dün kötü bi gün geçirdim . Pikniğe gitmiştik bi anda karnimin sağ tarafina bi ağrı girdi dinlenince geçmeyen hareket ettikçe siddetlenen . Kızımın hareketlerini de hissedememistim o gün hiç telaslanip dr a gittik nst de sancim çıktı biraz serum fln taktilar ama gecmedi dr kendini yorma ağır kaldırma bebek yoklamis dedi ağrı siddetlenirse erken doğum olur Allah korusun o yüzden dikkatli ol dedi yatış yapacaktı ama istemedim siddetlenirse gelirim dedim bu dönemde çoğu gebede olabiliyotmus herkesin ki farklı şekillerde geçiyormus bende eve geldim soluma uzanınca bi süre sonra geçti şükür ama cidden korktum şimdiye kadar hix sakinmadim kendimi hep nolcak dedim işte de xok yordum hep kendimi ağır da kaldırdım uzandim da sonuç bu işte çok pişman oldum ins sancılar tekrar etmez hersey yolunda gider cpk dua edin kızlar ve kendinize çok dikkat edin
Benim de oyle canim.dr dedi ki bol su ic.tuzu azalt.herkeste oluyo.benim ablamda da olmustu ama normal dogum yapti.tabi ki de basli basina b bi engel degildir diye düşünüyorum ben.Ayaklarım çok ödem yaptı kizlar. Artik iki elimin de ilk 3 parmağı sürekli uyuşuk halde. Bunlar normal doğuma engel mi acaba?
bilemiyorum ki bebiş doğum pozisyonu almış..Ben de eşimle bayan mağazamızı işletiyoruz..Sürekli hareket halindeyis..bundan dolayı sanırım...Kontrole gidince daha da netleşirr...Sağol canım ne bileyim ua o an orda kalmak istemedim korktum bebegim daha xok kuxuk ... senin neden erken doğum riskin varmış ki
bilemiyorum ki bebiş doğum pozisyonu almış..Ben de eşimle bayan mağazamızı işletiyoruz..Sürekli hareket halindeyis..bundan dolayı sanırım...Kontrole gidince daha da netleşirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?