Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

cnm nrelerdesin nasıl gidiyor hamilelik
Q

Burdayım canım ya is guc kosturuyoruz işte . Bi sıkıntım yok şükür ama erkenden kalkıp ise gelmek çok zor oluyor hep xok uykum var :) bi de doğum izni sat a gore mi usg ye göre mi hesaplanacak onu araştırıyorum :) sende ne var ne yok nasıl gidiyor

MERHABA ANNELER :)
26 haftamdayım cuma kontrole gıttım hersey normaldı cok şükür fakat 2 gundur göbegımde toplanma hissi oluyo ama cok degıl sanıyelık acaba kasılmamı bu bugun saglık ocagına gıttım hersey normal dedı strestende olabılır dedı ama bılemıyorum korku olustu :

sata göre alıyorsun raporu cnm. bende bugün biraz keyifsizim. rahmin sol tarafı sızlıyor. adım attıkça artıyor. koltuktan kalkarkende öyle nedir anlamadım gitti.

sata göre alıyorsun raporu cnm. bende bugün biraz keyifsizim. rahmin sol tarafı sızlıyor. adım attıkça artıyor. koltuktan kalkarkende öyle nedir anlamadım gitti.

benimde ara sra agrı oluyor ama bu dönemde başlarmıs artık yalancı ağrılar öyle okumustum bi yerde. Allah yardımcımız olsun ins

canım bu dönemde ara ara sancı olurmuş benim de uzun zamandır var karnım bazen toplanıyor sanki bebek gülle gibi oluyor bazen de yumuşacık oluyor sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili.

Canım o toplanma hissi bebeğin hareketi kasılma değil. Toplandığı yer sert oluyordur bebek o tarafa toplanıyor, bir yerini dayıyor veya dönüyor. Evet tuhaf bir his insanı şaşırtıyor ama gayet normal korkacak bir şey yok.

Merhaba kızlar 4 gün gecikmeden sonra sonuc 0.73 erkn mi daha acaba
canım zaten evli bayanlarda bu değer tamamen sıfır olmuyomuş...5 den yüksek olunca da gebelik oluyor..Benim 5 gün gecikmeyle bini geçmişti...Allahım hayırlısını versin istediğiniz zamanda bu güzel duyguyu tattırmasın inşallah...

Anladım canım amin insallah rabbim bebegini saglik bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…