Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

bence doktor da USGye göre tarih verecek diye düşünüyorum. zaten yeni doktorum ki kendisine 13. haftadan beri gidiyorum son adet tarihimi sormadı bile.

Benim de bi hafta fark ediyodu hic anlamadim.usg de kucuk gorunuyodu.ama dr un belirlediği tarih olmasi imkansiz vunku biz o ay sdc bi defa denemistik..simdi neye gore dogum tarihi beklicez bilemiyorum

Bugun alisveris yaptik teyzeleri işyerinden soyle bi iki saat ciktim.gittim bi suru sey aldim.hastane cikisi badi zibin tulum patik çorap eldiven battaniye..herseyy.kendime de bi pembe lohusa pijama takımı bi de pudra rengi gecelik aldim.sabahlik almadim zaten cok sicak olucak..cok ciciler yaa..sirada biberonu sampuani var yeter artik 30.haftadayiz..fazla bile bekledik

Hayrli olsun cicileriniz resim isteriz:)))

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. ben yine cuma gününden beri giremedim. hala evin tadilat dolap ve yayıntı işleri ile uğraşıyorum bebeğimin dolabı beşiği alt açma ünitesi falan geldi. dünde bütün gün hastanedeydim. an itibariyle hala dökülüyorum. işe zor geldim. Kağnı arabası gibiyim dünkü kontrolümüzde bebeğim 1800 gr olmuş 5 gün önce özeldeki doktoruma gittiğimde 1480 yani yaklaşık 1500 gr dı 5 günde 300 gr almış kulaklarıma inanamadım. halbuki işten güçten hiç kendime bakamadım ilaçlarımı içmedim. demekki arkadaşlar biz ne yaparsak yapalım bebek büyüyeceği kadar büyüyor. dün aslında 30+2 olması gerekirken baş ve karın cevresi 31+4, boyu 31+6 olmuş baş çevresi boyu farklı haftalar çıktı yani. kan sonuçlarımı alamadım hala. tekrar açlık tokluk baktılar. bizde haberler böyle sizde ne var ne yok. herkes iyidir inşallah

Benim de bi hafta fark ediyodu hic anlamadim.usg de kucuk gorunuyodu.ama dr un belirlediği tarih olmasi imkansiz vunku biz o ay sdc bi defa denemistik..simdi neye gore dogum tarihi beklicez bilemiyorum
peki canım şuan nasıl gidiyor, yani USGde kaç haftalık görünüyor, doktoruna sordunmu beklenen doğum tarihini nasıl hesaplayalım diye. çünkü benim ilk doğumumda tam USG ile son adet tarihim başa baş gitmişti sorun yaşamamıştım ama bunda herşey karışık önce geriden gidiyordu şimdi öne geçti. aslında farklı USG cihazları da farklı sonuçlar çıkarabiliyor.

Merhaba kızlar benim USG cihazına göre bebişim bir hafta önden gidiyor doğum tarihini ona göre mi hesaplıcam

İzin için hesaplama yaparken usg ye göre mi sat a gore mi yapacağız acaba ua benim usg ye göre 8 gün önden gidiyor ızne ona göre mi ayrılan?

En son devlete gittim o da yine 1hafta kadar geridendi.bilmiyorum.kontrole gitmedim henüz.benim dr direk 28 temmuz dogum tarihi diye hesapliyo

İzin için hesaplama yaparken usg ye göre mi sat a gore mi yapacağız acaba ua benim usg ye göre 8 gün önden gidiyor ızne ona göre mi ayrılan?

Canım bence doktorun muayenesi belirler. Sonuçta bize verilen usg kağıdında da hafta ve gün belirtiliyor.
Ama 8 gün diyorsan baya fark var bilemiyorum.

Ben izne olabildigince gec cikmak istiyorum kizlar.tabi saglik durumum elverirse insallah..29+4 teyim ve 12kg aldim.bebis on gun once 1220gr olmustu.simdi ne kadardir kuzum bilmiyorum.izne gec cikmayi istedigim icin hafta hesaplamiyorum..30hazirani devirmem zaten şart.ama dogum 30 temmuz dedi dr 15temmuza kadar dayansam mukemmel olur

bende son güne kadar dayanmak istiyorum inşallah. cnm senin nasıl geri çıkıyor anlamadım.10 gün önce 1220 gr dı diyorsun şimdi 29+4 diyorsun. o zaman gei değilki benim 29+4 de 1500 gr dı 30+2 de 1800 gr dı. ve doktor gayet iyi 3 -3,5 kilo doğar dedi.

Cumartesi eğitime gidicez kizlar.kocami zor ikna ettim.sabahtan aksama kadar sürüyor.tek gün.dogru nefes eğitimi falan ogrenicez.muayeneye de gidicez.bakalim benim dr bi kilo daha aldigimi gorunce napicak

Canim ben 28+2 de devlete gittiğimde 1220 gr di kuzum.bu hafta kendi doktoruma gidince bakicaz kac kg olmus.ama ben an iyibariyle 12kg almis gorunuyorum.yanlis ifade ettim heralde.ama boy ölçümü falan kol bacak karin birisi onde birisi arkada ama cok fark yok yani.ama Ben cok iyibar etmiyorum cunku uc ayri ultrason cihazında hep fark cikti.bence bakan dr ve cihazin markası da fark ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…