- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.221
bence doktor da USGye göre tarih verecek diye düşünüyorum. zaten yeni doktorum ki kendisine 13. haftadan beri gidiyorum son adet tarihimi sormadı bile.Canım ilk haftalarla şimdi arasında gelişim açısından farklılıklar oluyor. Benim de zaman zaman kafam karışmıştır. Bir ara önden giderken sonra normal gün dedi. Geçen gidişimde 3 gün fazladan söyledi. 28+1 iken 28+4 dedi mesela.
Bence usg de ne çıkıyorsa ona bak sen. Ben haftaya rapor için gideceğim doktor ne derse rapor haftası ona göre ayarlanacak.
Benim de bi hafta fark ediyodu hic anlamadim.usg de kucuk gorunuyodu.ama dr un belirlediği tarih olmasi imkansiz vunku biz o ay sdc bi defa denemistik..simdi neye gore dogum tarihi beklicez bilemiyorumsezeryan doğum yapacak arkadaşlar doktor 39. haftada alıyor bebeği doğum kanalına girmeden ama plesantanın durumuna göre daha erken bile olabilir. benim kafama takılan son adet tarihimi baz alınıyor yoksa USG sonuçlarımı bilemiyorum. çünkü benim herşey bir garip ilerliyor. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde SATa göre 6 haftalık (21 ekim) olması gerekirken USGye göre 4 haftalıkdı. o zaman gittiğim doktor USGye göre belirleyelim senin son adet tarihini bir daha sorduğumuzda 2 Kasım dersin dedi. şimdi de bebek 1 hafta önden gidiyor. inşallah unutmazsam bir dahaki gidişimde şimdiki doktoruma detaylı bir şekilde sorucam bu durumu.
Hayrli olsun cicileriniz resim isteriz:)))Bugun alisveris yaptik teyzeleri işyerinden soyle bi iki saat ciktim.gittim bi suru sey aldim.hastane cikisi badi zibin tulum patik çorap eldiven battaniye..herseyy.kendime de bi pembe lohusa pijama takımı bi de pudra rengi gecelik aldim.sabahlik almadim zaten cok sicak olucak..cok ciciler yaa..sirada biberonu sampuani var yeter artik 30.haftadayiz..fazla bile bekledik
peki canım şuan nasıl gidiyor, yani USGde kaç haftalık görünüyor, doktoruna sordunmu beklenen doğum tarihini nasıl hesaplayalım diye. çünkü benim ilk doğumumda tam USG ile son adet tarihim başa baş gitmişti sorun yaşamamıştım ama bunda herşey karışık önce geriden gidiyordu şimdi öne geçti. aslında farklı USG cihazları da farklı sonuçlar çıkarabiliyor.Benim de bi hafta fark ediyodu hic anlamadim.usg de kucuk gorunuyodu.ama dr un belirlediği tarih olmasi imkansiz vunku biz o ay sdc bi defa denemistik..simdi neye gore dogum tarihi beklicez bilemiyorum
peki canım şuan nasıl gidiyor, yani USGde kaç haftalık görünüyor, doktoruna sordunmu beklenen doğum tarihini nasıl hesaplayalım diye. çünkü benim ilk doğumumda tam USG ile son adet tarihim başa baş gitmişti sorun yaşamamıştım ama bunda herşey karışık önce geriden gidiyordu şimdi öne geçti. aslında farklı USG cihazları da farklı sonuçlar çıkarabiliyor.
canım ben de pek bilemiyorum ama doktora ilk gidişimde sorucam.Merhaba kızlar benim USG cihazına göre bebişim bir hafta önden gidiyor doğum tarihini ona göre mi hesaplıcam
Canım ilk haftalarla şimdi arasında gelişim açısından farklılıklar oluyor. Benim de zaman zaman kafam karışmıştır. Bir ara önden giderken sonra normal gün dedi. Geçen gidişimde 3 gün fazladan söyledi. 28+1 iken 28+4 dedi mesela.
Bence usg de ne çıkıyorsa ona bak sen. Ben haftaya rapor için gideceğim doktor ne derse rapor haftası ona göre ayarlanacak.
En son devlete gittim o da yine 1hafta kadar geridendi.bilmiyorum.kontrole gitmedim henüz.benim dr direk 28 temmuz dogum tarihi diye hesapliyopeki canım şuan nasıl gidiyor, yani USGde kaç haftalık görünüyor, doktoruna sordunmu beklenen doğum tarihini nasıl hesaplayalım diye. çünkü benim ilk doğumumda tam USG ile son adet tarihim başa baş gitmişti sorun yaşamamıştım ama bunda herşey karışık önce geriden gidiyordu şimdi öne geçti. aslında farklı USG cihazları da farklı sonuçlar çıkarabiliyor.
İzin için hesaplama yaparken usg ye göre mi sat a gore mi yapacağız acaba ua benim usg ye göre 8 gün önden gidiyor ızne ona göre mi ayrılan?
hayırlı sabahlar güzel anneler. yarın tatil gözünüz aydın :)
Hayırlı sabahlar canim :)) cpk şükür ya kaç gündür yarini bekliyorum :))
Ben izne olabildigince gec cikmak istiyorum kizlar.tabi saglik durumum elverirse insallah..29+4 teyim ve 12kg aldim.bebis on gun once 1220gr olmustu.simdi ne kadardir kuzum bilmiyorum.izne gec cikmayi istedigim icin hafta hesaplamiyorum..30hazirani devirmem zaten şart.ama dogum 30 temmuz dedi dr 15temmuza kadar dayansam mukemmel olur
Canim ben 28+2 de devlete gittiğimde 1220 gr di kuzum.bu hafta kendi doktoruma gidince bakicaz kac kg olmus.ama ben an iyibariyle 12kg almis gorunuyorum.yanlis ifade ettim heralde.ama boy ölçümü falan kol bacak karin birisi onde birisi arkada ama cok fark yok yani.ama Ben cok iyibar etmiyorum cunku uc ayri ultrason cihazında hep fark cikti.bence bakan dr ve cihazin markası da fark ediyobende son güne kadar dayanmak istiyorum inşallah. cnm senin nasıl geri çıkıyor anlamadım.10 gün önce 1220 gr dı diyorsun şimdi 29+4 diyorsun. o zaman gei değilki benim 29+4 de 1500 gr dı 30+2 de 1800 gr dı. ve doktor gayet iyi 3 -3,5 kilo doğar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?