- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.181
sanırım hepimiz hemn hemn aynı şikayetleri yaşıyoruz. En azından anormal bi durum olmadığını gosteriyor bu..Ben de ağırlaştım baya. İşyerinde bir merdiven bile çıksam nefes nefese kalıyorum. Ama pes etmiyorum tabi hareket şart.
Uzun süre ayakta kalamıyorum. Alışverişte oturacak yer bulunca çöküyorum yoksa kalçam çok ağrıyor. Bebek kasıklarıma çok baskı yapıyor bacak arama vuruyor ağrısı.
Benim bu ara hem is hem ozel hayatim gayriihtiyari cok tempolu geçiyo.ama henüz agirlastim diyemem.belki de yogunluktan kendimi dinleyemiyorum.sadece her dakika idrara sıkışık gibi hissetmenin verdigi bi huzursuzluk oluyo.durun daha kizlar en az iki haftamiz var bence agirlasmaya...Ben de ağırlaştım baya. İşyerinde bir merdiven bile çıksam nefes nefese kalıyorum. Ama pes etmiyorum tabi hareket şart.
Uzun süre ayakta kalamıyorum. Alışverişte oturacak yer bulunca çöküyorum yoksa kalçam çok ağrıyor. Bebek kasıklarıma çok baskı yapıyor bacak arama vuruyor ağrısı.
canım benim de öyle ağrım oluyodu..Dr kum döküyosun dedi...Bi tahlil yaptır istersen ve bol su içmeyi de unutmaSlm kızlar, nasıl gidio hamişlik.. Ben artık çok ağırlaştım yaa. Dun azıcık alışverişe çıktım ama eve resmn komalık dondum.. Bacak arası ağrılarım olduruyo beni kızlar yaa.. Sizdede bunlar var mıı
aaa ciddi misin. Onumuzdeki hafta kontrolum var, sorarım mutlaka.canım benim de öyle ağrım oluyodu..Dr kum döküyosun dedi...Bi tahlil yaptır istersen ve bol su içmeyi de unutma
Bebek bakım çantası bakiyorum ama hem kullanisli hem uzun ömürlü hem şık bisey istiyorum.cok sık çanta degistiren bi insan degilimbi öneriniz var mi kizlar
EVET CANIM İNŞ SENDE BÖYLE BİŞE YOKTUR..SEBEBİ NEYMİŞ KONTORUNDEN SONRA YAZ MUTLAKA..aaa ciddi misin. Onumuzdeki hafta kontrolum var, sorarım mutlaka.
genlde bu haftalardan itibaren oluyomuş bacak arası ağrısı. Ben çok yuruduğumde veya çok yorulduğumda o ağrıyı çok hissediyorum ya. Yinede tedbir amaçlı sorucam dr.uma..Slmlar... Bebem o bacak arasi agrisi bendede var cnm dr sormustum bebek asagi baski yaptigi icin demisti. Idrar tahlili yaptırdım ben temiz cikti cok sukur yani kum dokmeyle alakali olmayabilir. Bende ağırlaştım iyice merdiven çıkarken yoruluyorum cok. Ama ev isimi rahat yapabiliyorum cok sukur. Oturmamaya ozen gosteriyorum hareketin doguma cok faydasi oldugu icin...
Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum suan... Oglumdada almadim buyuk siyah bir canta almistim yetmisti bana gene onu kullanabilirim buyuk ihtimal...
Slmlar... Bebem o bacak arasi agrisi bendede var cnm dr sormustum bebek asagi baski yaptigi icin demisti. Idrar tahlili yaptırdım ben temiz cikti cok sukur yani kum dokmeyle alakali olmayabilir. Bende ağırlaştım iyice merdiven çıkarken yoruluyorum cok. Ama ev isimi rahat yapabiliyorum cok sukur. Oturmamaya ozen gosteriyorum hareketin doguma cok faydasi oldugu icin...
Ben bebek cantasi almayi dusunmuyorum suan... Oglumdada almadim buyuk siyah bir canta almistim yetmisti bana gene onu kullanabilirim buyuk ihtimal...
Benim herşeyim erken başladı sorma, ödem de yaklaşık 1,5 aydır varBebeklerimiz aynı Zaman'larda doğacak sebocek canım benim ilk defa bugün oldu senin baya erken başlamış
Selam hamişler
Bugün bebiş için çantamızı aldım. Cepler falan fonksiyonel. Bebek arabası için askı aparatları da var.
Nasıl olduğunu elime geçince göreceğim.
güle güle kullan cnm. nerden ve kaça aldın. çok beğendim. bende sırt çantası düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?