- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Değerlerim yüksek çıkmış ikiz gebelik falan mı :)ıyı aksamlar kızlar. ben hcg degerımı reglime 3 gun varken yaptrdım 465 cıktı.
reglimi 4 gun gectıgınde ıse 7977 cıkmıstı
valla banada oyle gelmıstı yuksek cıktı acaba ıkız mı dıye ama 8+2 deyım tek bebek yanı ıkız olsa heralde soylerdı doktorDeğerlerim yüksek çıkmış ikiz gebelik falan mı :)
Evet doktor söylerdi :) değerler yüksek çıkınca cinsiyet erkek diye soylemislerdi forumda ne kadar doğru bilmiyorum :)valla banada oyle gelmıstı yuksek cıktı acaba ıkız mı dıye ama 8+2 deyım tek bebek yanı ıkız olsa heralde soylerdı doktor
bu benım 2. çocugum olacak Allahın ıznıyle. 1 tane oğlum var ısterımkı bı kızım olsun. ama herseyden onemlısı saglıklı ve hayırlı olsun. ınsallah rabbım gonlumuze gore verır.Evet doktor söylerdi :) değerler yüksek çıkınca cinsiyet erkek diye soylemislerdi forumda ne kadar doğru bilmiyorum :)
Benimde solda sol kasıkta baskı oluyor agri bazen hayırlısı ben bi kalp atışlarını duyarsam sonra sıra cinsiyete merak etmekte :))bebek soldaysa kız dıyolar. doktora sordum ne tarafta dıye solda dedı. baskada umutlandıran bısey yok.
ılk cocugumda hıc merak etmemıstım ınan ama bunda öğrendıgımden berı merak edıyorum. tahmın edılen hıcbı yontemede ınanmıyorum.Benimde solda sol kasıkta baskı oluyor agri bazen hayırlısı ben bi kalp atışlarını duyarsam sonra sıra cinsiyete merak etmekte :))
Bana doktor yazdı femibionArkadaşlar hangi vitaminleri iciyorsunuz. ? doktormu yazdi yoksa siz kendinizmi aldiniz? sigorta ödüyormu
Şimdi kızım öğrendiğinde cekcem ben daha ne zaman doğacak erkek mi kiz mi ne zaman belli olcak daha söylemedim ona kalp atışlarını duymadan kızım için yaptım Oysaki ikinciyi:))ılk cocugumda hıc merak etmemıstım ınan ama bunda öğrendıgımden berı merak edıyorum. tahmın edılen hıcbı yontemede ınanmıyorum.
haha canım bende oğluma soylemedım cunku aynı soruları soracak bılıyorum. cınsıyetını ogrenmeden soylemıcemŞimdi kızım öğrendiğinde cekcem ben daha ne zaman doğacak erkek mi kiz mi ne zaman belli olcak daha söylemedim ona kalp atışlarını duymadan kızım için yaptım Oysaki ikinciyi:))
Bende kasıkta batma karında agri belde regl ağrısı hepsi var :) Normal mis eğer kanama falan yoksaSanki hala regl olacakmisim gibi ağrı oluyor bende.siz de de oluyor mu?
Benimde oluyo ya aynı regl ağrısı dün gece uyuyamadım. Arada sanki ağrılar oluyo bende merak etmiştim iyi olduSanki hala regl olacakmisim gibi ağrı oluyor bende.siz de de oluyor mu?
Ben bugun daha iyiyim sankiBenimde oluyo ya aynı regl ağrısı dün gece uyuyamadım. Arada sanki ağrılar oluyo bende merak etmiştim iyi oldu
Bende var pek bişey yapmadığım halde bide ama kanama yok arada lekelenme oluyo işteBen bugun daha iyiyim sanki
Sadece araba kullanırken zorlandım sol tarafımda agri oluyor debriyaj bastıkca zorlandım
Nasıl lekelenmeler oluyor canımBende var pek bişey yapmadığım halde bide ama kanama yok arada lekelenme oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?