Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evet doktor söylerdi :) değerler yüksek çıkınca cinsiyet erkek diye soylemislerdi forumda ne kadar doğru bilmiyorum :)
bu benım 2. çocugum olacak Allahın ıznıyle. 1 tane oğlum var ısterımkı bı kızım olsun. ama herseyden onemlısı saglıklı ve hayırlı olsun. ınsallah rabbım gonlumuze gore verır.
oğlumda temmuzda buda temmuzda dogacak aynı ayda hamıle kaldım. bende kız konusunda umutsuzum gercı ama allah bılır

ılk cocugumda hıc merak etmemıstım ınan ama bunda öğrendıgımden berı merak edıyorum. tahmın edılen hıcbı yontemede ınanmıyorum.
Şimdi kızım öğrendiğinde cekcem ben daha ne zaman doğacak erkek mi kiz mi ne zaman belli olcak daha söylemedim ona kalp atışlarını duymadan kızım için yaptım Oysaki ikinciyi:))

Şimdi kızım öğrendiğinde cekcem ben daha ne zaman doğacak erkek mi kiz mi ne zaman belli olcak daha söylemedim ona kalp atışlarını duymadan kızım için yaptım Oysaki ikinciyi:))
haha canım bende oğluma soylemedım cunku aynı soruları soracak bılıyorum. cınsıyetını ogrenmeden soylemıcem

Kızlar bende bişey sorucam Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde doktor önerebilen arkadaş varmı henüz bi doktorum yok özele gittim bikaç kere

Kahverengi lekelenmeler oluyor yorulursam artıyor geçen haftalarda çok oldu ama kırmızıydı doktora gittim bi sorun yok dikkat et dedi sonra ara ara oldu dün gittim kalp atışı için işini gücünü yap sorun yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…