- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.881
Evet ve benim ailem de 13 saat uzak bir şehirde. Üstüne bir de görümcem gezmeye gelecekmis başka bir ilden tam tasincagimiz hafta.
Güle güle.kullansin minik paşa insallahMolfixi begenmedim ben. Prima pisik yapti benimde ogluma huggies iyiydi. Ilk paketi prima alirim sonra huggies alirim.
Bugun banyo kuveti islak.mendil chicco yenidogan, biberon chicco step up, emzik mamajoo damakli, mama kasigi aldim.
pisik kremi sebamed aldim. emzirme sutyeni aldim.
Bebedor goguspedi 3 paketi 20 tl idi kampanya vardi iyi oldu. 1 takimda tulum.aldim
Benim kadar catlagi olan yoktur heralde. Ilk.gebeligimde 41. Haftaya kadar dogmayinca oglum son haftamda catladim. Bembeyaz yarik dolu karnimKızlar göbeğinde çatlağı olan varmi
Kızlar göbeğinde çatlağı olan varmi
Kızlar benim popomda ve baldirimda çatlak var kızıl kızıl. Ama göbeğimde gerilme ve kasinti olmasına ragmen kızarıklık yok. Acaba daha çatlamasına kiiSelam hanımlar bir kaç gündür giremiyordum nasıl keyifler?
Benim daha bekarlıktan bu yana var karnımın altında çatlaklar. Bakalım gebelikte ne kadar artacak?
Zaten eşime 'şimdiden estetik ameliyatlarıma para biriktirmeye başla' diye takılıyorum.
Kızlar benim popomda ve baldirimda çatlak var kızıl kızıl. Ama göbeğimde gerilme ve kasinti olmasına ragmen kızarıklık yok. Acaba daha çatlamasına kii
Cnm benim karnımda hiç çatlama yok ama göğsümde bacaklarımda ve belimde biraz beyazımsı birazda kırmızımsı çatlamalar var hiç bişey de sürmüyorum sanki etkisi olmayacak gibi geliyo.bu çatlakların doğumdan sonra da kalıyo mu iziBenim. Ilk hamileligimden var catlagim malesef tam 8 aylikken catlamistim. Seviniodum catlamadim diye ama son anda oldu makesefsuan daha fazla catlarmiyim bilmem ama. Hicte umrumda degil onlar iyi. Olsunda
Cnm benim karnımda hiç çatlama yok ama göğsümde bacaklarımda ve belimde biraz beyazımsı birazda kırmızımsı çatlamalar var hiç bişey de sürmüyorum sanki etkisi olmayacak gibi geliyo.bu çatlakların doğumdan sonra da kalıyo mu izi
Kızlar benim popomda ve baldirimda çatlak var kızıl kızıl. Ama göbeğimde gerilme ve kasinti olmasına ragmen kızarıklık yok. Acaba daha çatlamasına kii
Hadi yaaMalesef kaliyo cnmilk catladiginda kirmizi oluyo sonra beyqz sedeflesio... Gecmiyo malesef
Hadi yaapeki kremdir badem yağıdır falan sürünce bi faydası oluyo mu
Dün bebeğimin hastane çıkışını ve havlusunu aldım.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişim 1 kilo 91gr. olmuş. Ben bu ay kilo almamışım bebeğim almış çok mutlu oldum.
27+4 haftalık her şey normal dedi doktor. Yüzünü görmek için çok çabaladık ama plasentanın arkasında kaldığı için 3 boyutlu ultrasonda göremedik. Elini emerken normal usg de görebildik.
50gr. lık şeker testine girdim. Tokluk sonucumu henüz bilmiyorum yarın öğreneceğim.
Hımm anladım cnm ihmal etmiyim yine de o zamanCnm biraz genetik olduguna inaniyorum ben. Ben oglumda pehlivan gibi yaglandim ama dedigim gibi 8.ayda catladim. Ama sen tabikide sürmeyi ihmal etme belki sen catlamassin cnm. Benim annemdede ablamdada var dogum catlagi.
Tüylenme oldu zaten daha da güçlendirebilir bence de :)Birde badem yaginin killanma yaptigini duymustum bilgin olsun cnm
Masallah cnm kuzuna... Kilosu gayet iyi duruo sanirim. Cok anlamiyorum ama :) su seker testini hic istemiyorum yaptrmak ins dr gerekli görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?