Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evet ve benim ailem de 13 saat uzak bir şehirde. Üstüne bir de görümcem gezmeye gelecekmis başka bir ilden tam tasincagimiz hafta.

İnsan umuyor,ama anlayışlı insanlar olmayınca yapacak bisey yok. Eşimle sakin onların yüzünden arani bozma . aynı şeyleri bizde yaşıyoruz.benim kayinvalidem daha arayıp gozunuz aydın demedi. Hiç alamadılar bile, o yüzden baştan beri hiç beklentiye girmedim. Tek başına yapabildiğim kadar yapıcam.onlara minnet etmekten iyidir. Hiçte onemsemiyorum inşallah doğumdan sonra yüzsüz yuzsuz karşıma cikmazlar

Güle güle.kullansin minik paşa insallah

göbek deliğim çok fazla dışarıya doğru fırladı , birde çevresi acıyor. Doktorum göbek fıtığı olabilir dedi . Aranızda göbek fıtığı olan var mı ?

kızlar bugün kontrolümüz vardı. çok şükür gayet sağlıklı oğlumuz 800 gr olmuş 25+5 çıktı usgye göre. ağzını açıp kapadı o arada biraz su yuttu. usg cihazını doktor dolaştırırken rahatsız oldu kuzum dirseğiyle ittirmeye çalıştı. yalnız şeker yüklemesi sonucum moralimi bozdu. açlık 79 tokluk 146 çıktı. bildiğim kadarıyla tokluk 140 üstü olursa ikinci yüklemeyi yapıyorlar. off kızımda da böyle olmuştu. ben de çok kilolum değilim bebek de normal gidiyor da annemde var diyabet acaba ondanmmı böyle oluyor kafam karıştı. doktoruma watsappdan sonuçları atacağım bakalım ne diyecek?

Selam hanımlar bir kaç gündür giremiyordum nasıl keyifler?

Kızlar göbeğinde çatlağı olan varmi

Benim daha bekarlıktan bu yana var karnımın altında çatlaklar. Bakalım gebelikte ne kadar artacak?
Zaten eşime 'şimdiden estetik ameliyatlarıma para biriktirmeye başla' diye takılıyorum.

Kızlar benim popomda ve baldirimda çatlak var kızıl kızıl. Ama göbeğimde gerilme ve kasinti olmasına ragmen kızarıklık yok. Acaba daha çatlamasına kii

Kızlar benim popomda ve baldirimda çatlak var kızıl kızıl. Ama göbeğimde gerilme ve kasinti olmasına ragmen kızarıklık yok. Acaba daha çatlamasına kii

Benim. Ilk hamileligimden var catlagim malesef tam 8 aylikken catlamistim. Seviniodum catlamadim diye ama son anda oldu makesef suan daha fazla catlarmiyim bilmem ama. Hicte umrumda degil onlar iyi. Olsunda

Benim. Ilk hamileligimden var catlagim malesef tam 8 aylikken catlamistim. Seviniodum catlamadim diye ama son anda oldu makesef suan daha fazla catlarmiyim bilmem ama. Hicte umrumda degil onlar iyi. Olsunda
Cnm benim karnımda hiç çatlama yok ama göğsümde bacaklarımda ve belimde biraz beyazımsı birazda kırmızımsı çatlamalar var hiç bişey de sürmüyorum sanki etkisi olmayacak gibi geliyo.bu çatlakların doğumdan sonra da kalıyo mu izi

Malesef kaliyo cnm ilk catladiginda kirmizi oluyo sonra beyqz sedeflesio... Gecmiyo malesef

Sanırım son ayda daha çok çatlama oluyormuş gerilme daha çok olduğu için. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Bende daha önce de olduğu için yeni bir gelişme olmayacak benim için.

Dün bebeğimin hastane çıkışını ve havlusunu aldım.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişim 1 kilo 91gr. olmuş. Ben bu ay kilo almamışım bebeğim almış çok mutlu oldum.

27+4 haftalık her şey normal dedi doktor. Yüzünü görmek için çok çabaladık ama plasentanın arkasında kaldığı için 3 boyutlu ultrasonda göremedik. Elini emerken normal usg de görebildik.

50gr. lık şeker testine girdim. Tokluk sonucumu henüz bilmiyorum yarın öğreneceğim.

Hadi yaa peki kremdir badem yağıdır falan sürünce bi faydası oluyo mu

Cnm biraz genetik olduguna inaniyorum ben. Ben oglumda pehlivan gibi yaglandim ama dedigim gibi 8.ayda catladim. Ama sen tabikide sürmeyi ihmal etme belki sen catlamassin cnm. Benim annemdede ablamdada var dogum catlagi.

Masallah cnm kuzuna... Kilosu gayet iyi duruo sanirim. Cok anlamiyorum ama :) su seker testini hic istemiyorum yaptrmak ins dr gerekli görmez

Cnm biraz genetik olduguna inaniyorum ben. Ben oglumda pehlivan gibi yaglandim ama dedigim gibi 8.ayda catladim. Ama sen tabikide sürmeyi ihmal etme belki sen catlamassin cnm. Benim annemdede ablamdada var dogum catlagi.
Hımm anladım cnm ihmal etmiyim yine de o zaman

Masallah cnm kuzuna... Kilosu gayet iyi duruo sanirim. Cok anlamiyorum ama :) su seker testini hic istemiyorum yaptrmak ins dr gerekli görmez

Kilosu 28.haftanın ortalamasında. Zaten art eksi 159gr. diye de belirtilmiş ultrason kağıdında.
Ben de şeker yüklemesi istemiyordum doktor 50gr. deyince kabul ettim. İnşallah sonuç normal çıkar da daha yükseğine gerek kalmaz.
Bebeğim dönmüş bu arada kafası aşağıdaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…