Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

teşekkür ederim canım. yani benim süpürgem biraz ağır ve ben kireç sökücü ve çamaşır suyu kullandım kokusu beni çok etkiledi ondan olabilir. bir de alış veriş yapmıştım biraz ağır taşıdım. ama artık kolay kolay temizlik yapmam galiba

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. aslında ev işini genelde eşim yapıyor ama o bu haftasonu yoktu bende bir şey olmaz diyip yaptım işte. kanamam çok çok azdı ama ben korkup hemen doktoruma gittim oda plesentanın arkasında kanama alanı var dedi. senin yerinden dahi kalkmaman lazım ve bebeğe giden kan akışını engelliyor bu da bebeğin ölümüne dahi sebep olabilir dedi. bende dikkat ediyorum şimdi inşallah bir problem olacağını sanmıyorum sadece kendimi yordum bir gün temizlik diğer gün alışveriş derken yoruldum

Bende bugun xam sildim cok yormadan kendimi ama sonra pisman oldum keske yapmasaydim diye ama tutamiyorum ki kendimi balkonlari yikadim fln yoruldum. Sadece supurge yapmiyorum artik esim yapio benim supurgemde cok yoruo supur icini disini yika fln yapamiyorum artik

Valla arkadaşlar dikkat edin bende geçen dayanayip iş yaptim o zamanda tansiyonum çıktı doktor fazla yürüyüş yapıp kendini yorma dedi ondan sonra bana ses oldu zaten yani Allahin izniyle az kaldı biraz daha sabredelim insallah

Canım aşırı yorulmadigin surece sorun olma yinede dikkatli olmakta fayda var bende 1aydir sabah akşam yürüyüş yapıyorum.uzun mesafe .ev isleri gelen giden derken çok zorluyorum .dikkat edelim inşallah bisey olmaz
Aynen benimde gelenim gidenim cok oluyo kursum da var baya zorlaniyorum artik nefesimde yetmiyo cogu zaman soluk soluga kaliyorum. Seninle ayniyiz biz sanirim ikimizinde kızı olacak gerci benimki bi hafta geriden geliyomus ama sikintilarimiz aynı gibi. Sende gece uyaniyomusun bebisin hareketlerinden benim ki hafif hafif canımı yakmaya bile başladı ama o bile cok guzel

tekrar geçmiş olsun canım. çok dikkat et kendine.

Hayırlı akşamlar nasılsınız ? Bu arada bir şey soracagim iki gündür bebek tekmelerini idrar yolumda hissediyorum sanki hep orayı tekmeliyorr sizdede bu oldu mu yani normal bir şey mi merak ettim
evet canım bu çoğumuzda var. benim de bazen öyle bir yerime vuruyor ki sanki bacağı çıktı çıkacak diyorum ama kızımda karşılaşmamıştım böyle bir durumla. amaaan tek yeterki hareket etsinler de nerede ederlerse etsinler

canım güle güle kullansın bebişin. n11den mi almıştın bunları sanki orada gördüm gibi.

Amin cnm insallah... Yok bebegen diye bir site var ordan aldim cnm bakmanizi tavsiye ederim cok guzel seyler var... O kremli. Olan mevlut takimi :) sehzade kıyafeti :)) detayli bakamadim bile abimizden okula gidince inceliycem :)

Aldiklarim geldiii hepsine bayıldım tek tek cekmedim abimizin karni agridi biraz kıskandı yavrum kaldirdim hemen ama toplu cektim :)

Güle güle giysin çok tatlı hepsi.
Hangi siteden aldın fiyatlar nasıl? Kıyamam ona ya kardeşini kıskanmayan çocuk yok gibi bir şeydir alışır.

Aradaki mevlüt takımı galiba. Ben kararsızım aslında mevlüt takımı için gereksiz görünmeye başladı. Ama planladığım gibi yenidoğan sünneti yaptırırsam mevlüt de giymesi de anlamlı olur gibi geliyor.

Amin cnm insallah... Yok bebegen diye bir site var ordan aldim cnm bakmanizi tavsiye ederim cok guzel seyler var... O kremli. Olan mevlut takimi :) sehzade kıyafeti :)) detayli bakamadim bile abimizden okula gidince inceliycem :)
Gule giysin insallah canim.bu arada ben baktim siteyede ürünler kalite olarak nasıl yani böyle boyalı filan değil insallah .bakınca bana bilgi verebilirmisiniz merak ettim fiyatlar da gayet uygun aslında

Selam hanimlarrrrr Eskiden 37 numara olan ayaciklarim 39 numara olmus sirt agrisi beni bitiriyo konusurken bile nefes nefese kaliyorum..Kizimin tekmelerini disardan bile gormeye basladim..Geceleri uykumda azaldii.Havalarda isinmaya basladi attik sicaklarda Allah hepimize guc versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…