- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 44
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.441
Medelalarada baktım Can'ım baya pahalı eğer sorun olmazsa Bebek sütü rahat emerse o kadar pahalı ürünü hiç kullanmama durumuda olabiliyorbizim şirketteki arkadaşlar medela diye bir marka var onu çok tavsiye ettiler bende onların deneyimine güvenerek ondan alıcam bi bak onada istersen
Ya boşver canim sen takma kafana öyle insanları hem sen tadını çıkar hamileligin bak Allah nasip ederse çok tatli bir bebeğin olacak insallah ben sabah ruyamda bebegimi kucagima alirken gördüm çok güzel bir şey ya Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallahKızlar müdürüm moralimi bozdu yarın doğurucak gibi duruyorsun dedi bende istemsiz evet dedim kortizon şişirdi
nerdeyse ağlıycam niye uğraşıyorsunki zaten kilo yönüdn kafama takıyorum birde gereksiz espriler
Bu topiği her gördüğümde içten içe üzülüyorum ben de kasım 2015 hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptımama şuna inanıyorum her şeyde var bi hayır.sizleri de tebrik ederim :)
Philips avent elektronik göğüs pompasını mı önerirsiniz yoksa Lansinoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompasını mı önerirsiniz ? İkisi arasında kararsız kaldım
biz elif koyucaz nasip olursa tetanız benim ilk doz vuruldu geçen hafta hiç ağrı olmadı azcık şişlik oldu o kadar
bakalım 2 ci mayısta o ne olur bilmiyorum
Kızlar müdürüm moralimi bozdu yarın doğurucak gibi duruyorsun dedi bende istemsiz evet dedim kortizon şişirdi
nerdeyse ağlıycam niye uğraşıyorsunki zaten kilo yönüdn kafama takıyorum birde gereksiz espriler
inşallah amin canım. ben de geçen mayıs ayında düşük yaptım. allah bir daha yaşatmaz inşallah çok zor. sana da en kısa zamanda en tatlısından bir evlat nasip eder inşallah.Bu topiği her gördüğümde içten içe üzülüyorum ben de kasım 2015 hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptımama şuna inanıyorum her şeyde var bi hayır.sizleri de tebrik ederim :)
İnş canım ya nasip edeceği günü bekliyorumSağol canım. Allah nasip etmediyse mutlaka bir hayır vardır. Ben de geçen sene ilk bebeğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.
Amin canım inşallah ,allah isteyen herkese kısmet eder bana dainşallah amin canım. ben de geçen mayıs ayında düşük yaptım. allah bir daha yaşatmaz inşallah çok zor. sana da en kısa zamanda en tatlısından bir evlat nasip eder inşallah.
Amin inşş canım , ister istemez üzülüyor insan ama yapacak bi şey yok hayırlısı, Allah sizinkileri de bağışlasınTeşekkür ederim canım Rabbim hayirlisiyla sana tekrardan salih bir evlat nasip etsin insallah ...vardır rabimin bildiği ama üzülme rabbim nasip eder tekrar insallah
Canım ablam philips aventin elektriğini kullandı memnun kaldı. Allah kısmet ederse bende onu kullanacağımPhilips avent elektronik göğüs pompasını mı önerirsiniz yoksa Lansinoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompasını mı önerirsiniz ? İkisi arasında kararsız kaldım
Zamanı var demekki canım üzülme dua et bol bol Rabbim isteyen herkese versin umutsuzluğa kapılma dualarım seninleAmin inşş canım , ister istemez üzülüyor insan ama yapacak bi şey yok hayırlısı, Allah sizinkileri de bağışlasın
Sağol canım , amin inşZamanı var demekki canım üzülme dua et bol bol Rabbim isteyen herkese versin umutsuzluğa kapılma dualarım seninle
7. Aydan sonra göğüs ucu çıkarıcı kullanmak fayda sağlıyor diye yazmıştı bir bayan burdaevet pahalı ama ben mebuırum göğülerim içe dönük gömülü çıkmıyor bebek nası emecek bilmiyorum makina almassam
ben de bi aksam cok fena oldum erigin kilosu 800tl diye bi haber okudum sonra haberin altina hamileler icin bu kadar pahali sattıklarıni yazmislardi.cok üzülmüstum oturdum bi agladim bi agladim...hayat cok acimasiz diyerekten..zavalli kocam yüzüme bakakaldibende belki 3 kez rüyamda yeşil erik gördüm ocak ayında buzluktan kırmızı erik getirmişlerdi ama beni kesmedi o buzlu haliyle yedim ve 1 ay gripten çok çektim en son artık 3 tane gök eriğe 30 tl para bayıldım eriğin çıkmasına çok sevindim doya doya tuzlayıp yiyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?