Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

canım çok dikakt et boşver canınıda sıkma

Olsun canim iri olmasinda kucuk dogsun nolacak sanki sagliklinolsun yeter. Ben sezeryanliyim ilk dogumumdan. Ama bunu normal istiyorum o yuzden bebek iri olsun istemiyorum yoksa yaptrmicak doktorlar(

Aaaa ilki sezeryansa sonraki normal olmuyo diye biliyodum
Ben normal doğumdan çok korkuyorum yaa ama aynı zamanda keşke yapabilsem diyorum
Doktorumdan sezeryan yapayım diye Allahtan arayan cinsten o yüzden hiç ummuyorum normal doğum yapabileceğimi

Muhtemelen yapiyodur canim saglikli olsunlarda rahatsz etsinler napalim.
Benim suyum fazlaymis bide iriymis bebek ondanda oluyo sanirim.
yaa ben napicam bebek cok iri olmasin diye yaa

Cnm bebek yapili olcaksa elden bisey gelmez . bence doguma kadar haftasyla dengelenir cnm sıkma sen canini

Sagol canim allah razi olsun rabbim hayirli saglicakli bi evlat nasip etsin sanada

Cnm bebek yapili olcaksa elden bisey gelmez . bence doguma kadar haftasyla dengelenir cnm sıkma sen canini
Insallah dengelenir canm ya doktor cok sıktı canimi boyle giderse falan diyerek. Bwnde 7 kilo aldim halbuki ilk.hamileligimdeki gibi yemiyorum. Ilkinde hergun tatli tabak tabak meyve asiri yiyodum kismet demkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…