- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.981
Olsun canim iri olmasinda kucuk dogsun nolacak sanki sagliklinolsun yeter. Ben sezeryanliyim ilk dogumumdan. Ama bunu normal istiyorum o yuzden bebek iri olsun istemiyorum yoksa yaptrmicak doktorlar(
24 haftalik cnmKac grdi cnm en son bebis ve kaçıncı haftasinda
çok şirinler içim gidiyor bun ları gördükçe ben daha hiç bişi almadım güle güle güyünsin kuzucuk
canım çok dikakt et boşver canınıda sıkmatolgaseda cnm güle güle kullanın cicilerinizi.. eskaram senmi demiştin cnm trendyol kanzda indirim var diye . evet var vee 59,90 olan kot pantalonları 14,9 17,9 a aldım sobee de vardı . trendyoldan aldım bende çoğu şeyini dolaşıp gezemem hiç. çünkü hamilelik fıtığı olmuş bende oturup kalkerkende yatağa yattığımdada sorun yaşıyorum. sağdan sola soldan sağa dönemiyorum . yataktan eşim kalırıyor falan yani anlıycan internetten devm. ebebeğin int. sitesinden aldım. annelütfen sitesinden falan
ben daha hiç hisstemedim daha var mı bilemedim :)Heheh yerim ben onuu yaa yaramazzz.... Bende genelde kasigimda hiisedio gibiyim bazen gobek deligimde gezinio sanki ama daha tekme yemedim :)))
ben daha hiç hisstemedim daha var mı bilemedim :)
24
24 haftalik cnm
Olsun canim iri olmasinda kucuk dogsun nolacak sanki sagliklinolsun yeter. Ben sezeryanliyim ilk dogumumdan. Ama bunu normal istiyorum o yuzden bebek iri olsun istemiyorum yoksa yaptrmicak doktorlar(
ben daha hiç hisstemedim daha var mı bilemedim :)
tsk merak ediyor işte benimki akıllı olacak herhalde o zman hiç ses yokya:) hayırlısı sağlıklıca doğsunlarda1-2 hafta daha sabret. Daha çok zayıf kasları. Ben 2 haftadır falan net olarak hissediyorum.
Eşim de bu hafta dışarıdan hissetti daha.
2 gun once 700 gr canim 2 hafta ileriden gidiyor dediKac gr. Di cnm
tsk merak ediyor işte benimki akıllı olacak herhalde o zman hiç ses yokya:) hayırlısı sağlıklıca doğsunlarda
Muhtemelen yapiyodur canim saglikli olsunlarda rahatsz etsinler napalim.
Benim suyum fazlaymis bide iriymis bebek ondanda oluyo sanirim.
yaa ben napicam bebek cok iri olmasin diye yaa
yok canım 2019 da inşallah .sizinkiler yürür bende burda bulantılarıma çare ararım herhalde ,acaba benimkide kızmıydı hep böyleyim siz doğurmadan bu formu unutumaycam herhalde.inşallah sağlıkla sıhatle bebekleriniz alırsınız kucağınıza takip ediyorum ara ara .premesis iyi geldimi sana?
Hepsi kasiklarda takiliyo canim bu yilin modasi heralGenelde kiz asagida diye bilirim ama biz istisnayiz cnm :) cunku oglum asagida değildi benim
Insallah dengelenir canm ya doktor cok sıktı canimi boyle giderse falan diyerek. Bwnde 7 kilo aldim halbuki ilk.hamileligimdeki gibi yemiyorum. Ilkinde hergun tatli tabak tabak meyve asiri yiyodum kismet demkkiCnm bebek yapili olcaksa elden bisey gelmez . bence doguma kadar haftasyla dengelenir cnm sıkma sen canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?