- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.641
Hayırlı sabahlar ☺ Amiiiinnn inşallah hepimizin kadınlar günü kutlu olsungünaydınlaaarr hayırlı sabahlar hamişler . KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANLAR..
rabbim kadınlrı ve çocukları korusun. erkeklerin şerrindende korusun. kadına ve çocuklara şiddeetin yaşanmadığı bir dünya olsun inşallah. Rabbim insanların kalbine merhamet ve vicdan versin inşallah.
hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın inşallah...
Kuzum o bebeğin yapısıyla alakalı gelişimine bağlı maşallah de sen takma daha doğuma çok var o zamana kadar netlesir herşey maşallah ne guzelVitaminler de kilo aldırıyo galiba cnm benim de çok kilo almamdaki en büyük etken sanırım
evet taktı adet günüme. Mesela boy ve kilosu bir hafta sonrasında olması gereken boy ve kilo çıkıyo bugün 21.haftaysa o 22.hafta diyo.
Gunaydin hamişler kadınlar günümüz kutlu olsun. . .
Canım bence normal haftası sorun olacağını sanmam. 24haftada gitmişti bi arkadaşım . problem yok yanı. Bebis biraz daha buyusunde olur hepsi o.
Ay 2aydir bebeğimi göremiyorum ya hasret kaldım oturup ağlayasim var cinsiyette söylemiyor devlette
benim üniversite hastanesiydi doktor 16. hafta da kendiliğinden söyledi cinsiyeti ben sormadım bile. ama evet doğru devlette kesin olmadan söylemiyorlar pek ama senin 22. hafta olmuş belli olur bence de çok merak ediyorsan bir kere özel bir hastaneye gitmen olabilir. hem bebişini görürsün hem de belki cinsiyetiniGunaydin hamişler kadınlar günümüz kutlu olsun. . .
Canım bence normal haftası sorun olacağını sanmam. 24haftada gitmişti bi arkadaşım . problem yok yanı. Bebis biraz daha buyusunde olur hepsi o.
Ay 2aydir bebeğimi göremiyorum ya hasret kaldım oturup ağlayasim var cinsiyette söylemiyor devlette
benim üniversite hastanesiydi doktor 16. hafta da kendiliğinden söyledi cinsiyeti ben sormadım bile. ama evet doğru devlette kesin olmadan söylemiyorlar pek ama senin 22. hafta olmuş belli olur bence de çok merak ediyorsan bir kere özel bir hastaneye gitmen olabilir. hem bebişini görürsün hem de belki cinsiyetini
arkadaşlar dün hastaneye gittim 3lü taramamın sonuçlarını göstermek için çok şükür sıkıntı olmadığını söyledi doktor. radyolojiden ayrıntılı için gün aldım ama verdiği gün 22. haftanın içine denk geliyor. bana biraz geç gibi geldi ama siz ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptırdınız. ayrıntılı ultrasonu acaba?
benim erkek olduğunu söyledi doktor canımSenin ne cnm cinsiyeti
Sorma canım, ben de üzülüyorum kilo alıyorum diye, sabah kahvaltıyi baya güzel yapıyorum, öğle ve akşam daha dikkatliyim...Havalar güzellessin biraz da yürüyüş yaparız, fazla hantallasmayayim istiyorum...Bende alerji tedavisi görürken kortizonlu iğneler yüzünden 57 kg den 68 kg çıkmıştım . 68 kg kiloda hamile kaldım ve şu an 19 haftalık Bebek ve 72 kg olmuşum . Bu duruma çok üzülüyorum kilo almamaya çok dikkat etsemde Bebek için şunu da yiyim bunuda yiyim diyorsun
İnşallah cnm çok sağolKuzum o bebeğin yapısıyla alakalı gelişimine bağlı maşallah de sen takma daha doğuma çok var o zamana kadar netlesir herşey maşallah ne guzel
Aşı için erken değil mi cnm sağlık ocağı bana 20.haftada gel yapalım dedi doktoruma sordum o da 24.haftada yaptır dedi. Şeker yüklemesi de yaptırmayı düşünmüyorum ben ama yine de dr umuza sormak lazım o ne düşünüyoSorma canım, ben de üzülüyorum kilo alıyorum diye, sabah kahvaltıyi baya güzel yapıyorum, öğle ve akşam daha dikkatliyim...Havalar güzellessin biraz da yürüyüş yaparız, fazla hantallasmayayim istiyorum...
Kızlar bugün aile hekimine gittim, tetanoz aşısının ilk dozunu oldum, 2. 8 nisanda yapılacak...Hemşire bana 3 kutu bedava decavit verdi, üzerinde ücretsizdir yazıyor, Sağlık Bakanlığı dağıtıyormuş bilginize. .
Bir de aynı gün şeker yüklemesi yapalım dedi, ben de araştırayım emin değilim dedim, aile hekimine sordum, sen bilirsin dedi...Siz ne yapacaksınız.?
Sorma canım, ben de üzülüyorum kilo alıyorum diye, sabah kahvaltıyi baya güzel yapıyorum, öğle ve akşam daha dikkatliyim...Havalar güzellessin biraz da yürüyüş yaparız, fazla hantallasmayayim istiyorum...
Kızlar bugün aile hekimine gittim, tetanoz aşısının ilk dozunu oldum, 2. 8 nisanda yapılacak...Hemşire bana 3 kutu bedava decavit verdi, üzerinde ücretsizdir yazıyor, Sağlık Bakanlığı dağıtıyormuş bilginize. .
Bir de aynı gün şeker yüklemesi yapalım dedi, ben de araştırayım emin değilim dedim, aile hekimine sordum, sen bilirsin dedi...Siz ne yapacaksınız.?
Ay kaç kere sordum ayrıntılı da da söylemedi üstelik hastanemizde cinsiyet bakılmamaktadır dedi muayene eden Dr.Devlet aslinda belli bi aya gelince soyluo cnm senin dr neden soylemioki... Olmadi bir. Kere ozele gidip cinsiyetini ogrenirsin
Bu gidişle özel yolu gorunuyo bize cnm. 14haftamda ozelde %99 kız demişti Dr ama yinede guvenemiyirumbenim üniversite hastanesiydi doktor 16. hafta da kendiliğinden söyledi cinsiyeti ben sormadım bile. ama evet doğru devlette kesin olmadan söylemiyorlar pek ama senin 22. hafta olmuş belli olur bence de çok merak ediyorsan bir kere özel bir hastaneye gitmen olabilir. hem bebişini görürsün hem de belki cinsiyetini
Canım benim bugün 19. Haftam bitti, yarın itibariyle 19+1 olucak, yani 20. hafta...arayıp sordum zamanını, uygundur gel dedi doktor, o tarafta isim vardi hallettim ben de...Aşı için erken değil mi cnm sağlık ocağı bana 20.haftada gel yapalım dedi doktoruma sordum o da 24.haftada yaptır dedi. Şeker yüklemesi de yaptırmayı düşünmüyorum ben ama yine de dr umuza sormak lazım o ne düşünüyo
Hala kayıt yaptırmayın mi canım? Gecikme git hadi, istediğin doktora kimliğinle gidip kaydolabiliyorsun eğer dolu değilse kontenjanı, senin gazikent aile sağlığı merkezinde mi doktorun?Ay ben hala gidicem saglik ocagina yaa hep unutuyorum... Bide dr muda degistirmek istiyorum bi nasip olmadı... Seker yuklemesini bence dr una sor bi ben nedense sağlık ocaklarina cok guvenemiyorum
Canım benim bugün 19. Haftam bitti, yarın itibariyle 19+1 olucak, yani 20. hafta...arayıp sordum zamanını, uygundur gel dedi doktor, o tarafta isim vardi hallettim ben de...
Ben de istemiyorum şeker yüklemesi aslında, ama babam şeker hastası, insülin kullanıyor, riskli gruptasin dedi aile hekimi, ama kadın doğumcuna sor yine dedi, istersen açlık, tokluk şekeri, insülin direncine bakalım sadece dedi, ben de 24 marttaki kontrolümde sorucam doktoruma..
Hala kayıt yaptırmayın mi canım? Gecikme git hadi, istediğin doktora kimliğinle gidip kaydolabiliyorsun eğer dolu değilse kontenjanı, senin gazikent aile sağlığı merkezinde mi doktorun?
Yok cnm kayitliyim ama dr umu hic begenmedim o yuzden degistiricem... Yeni hamileyken gittim tekrar gitmedim.
Canım benim bugün 19. Haftam bitti, yarın itibariyle 19+1 olucak, yani 20. hafta...arayıp sordum zamanını, uygundur gel dedi doktor, o tarafta isim vardi hallettim ben de...
Ben de istemiyorum şeker yüklemesi aslında, ama babam şeker hastası, insülin kullanıyor, riskli gruptasin dedi aile hekimi, ama kadın doğumcuna sor yine dedi, istersen açlık, tokluk şekeri, insülin direncine bakalım sadece dedi, ben de 24 marttaki kontrolümde sorucam doktoruma..
Hala kayıt yaptırmayın mi canım? Gecikme git hadi, istediğin doktora kimliğinle gidip kaydolabiliyorsun eğer dolu değilse kontenjanı, senin gazikent aile sağlığı merkezinde mi doktorun?
2 nolu saglik ocagi sanirim cnm bu zafer ekmek firininin sirasindaki sağlık ocagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?