Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı sabahlar ☺ Amiiiinnn inşallah hepimizin kadınlar günü kutlu olsun

günaydın arkadaşlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. bugünün lafta kalmaması ve bir anlam ifade etmesi için mutlaka güçlü olmamız lazım özellikle kadınlar olarak. güzel dualarınızın hepsine amin diyor ve bebeklerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza almamızı diliyorum.

Kuzum o bebeğin yapısıyla alakalı gelişimine bağlı maşallah de sen takma daha doğuma çok var o zamana kadar netlesir herşey maşallah ne guzel

arkadaşlar dün hastaneye gittim 3lü taramamın sonuçlarını göstermek için çok şükür sıkıntı olmadığını söyledi doktor. radyolojiden ayrıntılı için gün aldım ama verdiği gün 22. haftanın içine denk geliyor. bana biraz geç gibi geldi ama siz ne düşünüyorsunuz ne zaman yaptırdınız. ayrıntılı ultrasonu acaba?

Gunaydin hamişler kadınlar günümüz kutlu olsun. . .

Canım bence normal haftası sorun olacağını sanmam. 24haftada gitmişti bi arkadaşım . problem yok yanı. Bebis biraz daha buyusunde olur hepsi o.
Ay 2aydir bebeğimi göremiyorum ya hasret kaldım oturup ağlayasim var cinsiyette söylemiyor devlette

Devlet aslinda belli bi aya gelince soyluo cnm senin dr neden soylemioki... Olmadi bir. Kere ozele gidip cinsiyetini ogrenirsin

benim üniversite hastanesiydi doktor 16. hafta da kendiliğinden söyledi cinsiyeti ben sormadım bile. ama evet doğru devlette kesin olmadan söylemiyorlar pek ama senin 22. hafta olmuş belli olur bence de çok merak ediyorsan bir kere özel bir hastaneye gitmen olabilir. hem bebişini görürsün hem de belki cinsiyetini

Senin ne cnm cinsiyeti

Ben bu sabah gittim kontrole detaylı ultrason için perinatologa yönlendirdi. Ben de randevu aldım cumartesiye.

22. haftada yapılabiliyor sakıncası yok diye biliyorum. Benim 20+2 aslında doktor 20+6 ölçtü. Ben yine de cumartesiye aldım randevuyu.

Kızlar İstanbul'da olanlar detaylı ultrasonu nerede oldunuz? Memnun kaldınız mı?
Fiyat araştırması yapıyorum.

Sorma canım, ben de üzülüyorum kilo alıyorum diye, sabah kahvaltıyi baya güzel yapıyorum, öğle ve akşam daha dikkatliyim...Havalar güzellessin biraz da yürüyüş yaparız, fazla hantallasmayayim istiyorum...
Kızlar bugün aile hekimine gittim, tetanoz aşısının ilk dozunu oldum, 2. 8 nisanda yapılacak...Hemşire bana 3 kutu bedava decavit verdi, üzerinde ücretsizdir yazıyor, Sağlık Bakanlığı dağıtıyormuş bilginize. .
Bir de aynı gün şeker yüklemesi yapalım dedi, ben de araştırayım emin değilim dedim, aile hekimine sordum, sen bilirsin dedi...Siz ne yapacaksınız.?

Aşı için erken değil mi cnm sağlık ocağı bana 20.haftada gel yapalım dedi doktoruma sordum o da 24.haftada yaptır dedi. Şeker yüklemesi de yaptırmayı düşünmüyorum ben ama yine de dr umuza sormak lazım o ne düşünüyo

Ay ben hala gidicem saglik ocagina yaa hep unutuyorum... Bide dr muda degistirmek istiyorum bi nasip olmadı... Seker yuklemesini bence dr una sor bi ben nedense sağlık ocaklarina cok guvenemiyorum

Bu gidişle özel yolu gorunuyo bize cnm. 14haftamda ozelde %99 kız demişti Dr ama yinede guvenemiyirum

Canım benim bugün 19. Haftam bitti, yarın itibariyle 19+1 olucak, yani 20. hafta...arayıp sordum zamanını, uygundur gel dedi doktor, o tarafta isim vardi hallettim ben de...
Ben de istemiyorum şeker yüklemesi aslında, ama babam şeker hastası, insülin kullanıyor, riskli gruptasin dedi aile hekimi, ama kadın doğumcuna sor yine dedi, istersen açlık, tokluk şekeri, insülin direncine bakalım sadece dedi, ben de 24 marttaki kontrolümde sorucam doktoruma..

Ay ben hala gidicem saglik ocagina yaa hep unutuyorum... Bide dr muda degistirmek istiyorum bi nasip olmadı... Seker yuklemesini bence dr una sor bi ben nedense sağlık ocaklarina cok guvenemiyorum
Hala kayıt yaptırmayın mi canım? Gecikme git hadi, istediğin doktora kimliğinle gidip kaydolabiliyorsun eğer dolu değilse kontenjanı, senin gazikent aile sağlığı merkezinde mi doktorun?

Yok cnm kayitliyim ama dr umu hic begenmedim o yuzden degistiricem... Yeni hamileyken gittim tekrar gitmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…