- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.321
aslında indirim ucuzluk gordukçe yavaştan alınabilir demi..Cnm bende senin gibi düşündüğümden yavaş yavaş başladım alışverişe. Hastane çıkışı badi tulum ayaklı pijama falan aldım. Travel Sistem Bebek Arabası da
bnce ufaktan bişyler al o heyecanını bastırsın. Bebişini hatrladıkça açar bakarsınIyi geceler kizlar.
ben 16. Haftadan beri hissediyorum.bebisi ama 2 haftadr tekme atiyo resmen gobek deligimin oraya kadar hissediliyo hareketleri. Bakinca disardan bile görülüyor hareketleri. Geneldede assagi.vuruyo sanki hep.
Be ben daha hicbisey almadim yaa almak istiyorum aslinda ama
Evet aslinda tamda damar atmasi gibi hissediliyo ilk basta. Ilk zamanlar biraz asagida gobek deliginin pek.yakininda degil. Ama hissettigin buyuk.ihtimal bebis canim. Seyirme dedikleri hareket.bnce ufaktan bişyler al o heyecanını bastırsın. Bebişini hatrladıkça açar bakarsın. Bn oyle yapıyorum..
ya bnde tam onu yazcaktım. Bn şuan tam 16. Haftadayım ve 3-4 gundr damar atıo gibi bişy hissediorum gobek deliğimin altında..sizinde o muydu.hissettiğim bebişim mi acaba
evet canm gobek deliğinden baya aşşağıda.. Ayyy çok mutlu oldumEvet aslinda tamda damar atmasi gibi hissediliyo ilk basta. Ilk zamanlar biraz asagida gobek deliginin pek.yakininda degil. Ama hissettigin buyuk.ihtimal bebis canim. Seyirme dedikleri hareket.
benim aslinda pek hamilelik heyecanim yok nedense. Ikinci diyemi bilmiyorum ama herseye dikkat ediyorum ama heyecan merak yok
ohh bee ,işte bu cevabı bekliyodum. Ya bn kendimi iyi hissediyorum yapıyorum işimi gucumu ama etraf soylenince korkuyorum.. Moral oldu şimdi senin soylemen..
ya bnde gobekte bi harekette gormuyorum kenndimde hissetmiorum. Arada damar atması gibi bişy atıyo acaba o mu oluyo bebiş
Günaydın arkadaşlar ;
Ankara yaşayan anneler 18-21 şubat 2016 da Anfa Altınpark Fuar Merkezinde anne&çocuk fuarı var, kaçırmayın derim ben
Bir de birşey daha danışıcam size malum bebişlerimiz büyüdü yatış pozisyonlarınız nasıl, internettte araştırdığım kadarıyla sol tarafa yatılması gerekiyormuş, sağ ve sırt üstü yatış damarlara baskı uyguladığı için kan akışını yavaşlatıyormuş, tek sol taraflı yatmakta çok zor yük bir tarafa binince bi zaman sonra ağrı oluyor solum tutmuyo valla
Merhaba arkadaşlar, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Folik asiti bırakıp onun yerine vitamin olarak decavit , demir hapı olarakta ferrum fort alıyorum ayrıca progestana devam ediyorum günde bir tane. Omega 3 kullanıyor musunuz? Bazı yerlerde kullanmamız gerektiğini okudum, özellikle balığı çok fazla tüketemeyenler için çok faydalıymış.
ben i mom kullaniyorum icinde hersey varMerhaba arkadaşlar, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Folik asiti bırakıp onun yerine vitamin olarak decavit , demir hapı olarakta ferrum fort alıyorum ayrıca progestana devam ediyorum günde bir tane. Omega 3 kullanıyor musunuz? Bazı yerlerde kullanmamız gerektiğini okudum, özellikle balığı çok fazla tüketemeyenler için çok faydalıymış.
Bebek arabası ağırlığı falan nasıl? Tek elle kapanıyor mu taşınabilir mi?
Bebek arabası ağırlığı falan nasıl? Tek elle kapanıyor mu taşınabilir mi?
kizlar bizim cinsiyet belli oldu kizaslinda hiç fark etmez secmiyoruz bu bizim ilk ve cok bekletti o yuzden saglikla kucagimiza alalim yeter...ama sonradan yanilabiliyolarmis.o kadar cok sey duyduk ki kim cinsiyetin kiz oldugunu duysa ayni seyi soyluyo yedinci ayda degisiyo doktorlar yanılıyo falan diye.kalakaldim hic bise alamıyorum hiccc
.Günaydın arkadaşlar ;
Ankara yaşayan anneler 18-21 şubat 2016 da Anfa Altınpark Fuar Merkezinde anne&çocuk fuarı var, kaçırmayın derim ben
Bir de birşey daha danışıcam size malum bebişlerimiz büyüdü yatış pozisyonlarınız nasıl, internettte araştırdığım kadarıyla sol tarafa yatılması gerekiyormuş, sağ ve sırt üstü yatış damarlara baskı uyguladığı için kan akışını yavaşlatıyormuş, tek sol taraflı yatmakta çok zor yük bir tarafa binince bi zaman sonra ağrı oluyor solum tutmuyo valla
Merhaba arkadaşlar, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Folik asiti bırakıp onun yerine vitamin olarak decavit , demir hapı olarakta ferrum fort alıyorum ayrıca progestana devam ediyorum günde bir tane. Omega 3 kullanıyor musunuz? Bazı yerlerde kullanmamız gerektiğini okudum, özellikle balığı çok fazla tüketemeyenler için çok faydalıymış.
evet canımm cınsıyetı 11+3 te ogrendım ben. 2. oğlum olacak hayırlısıylaevet canm gobek deliğinden baya aşşağıda.. Ayyy çok mutlu oldumbenm inşllh ilk çocuğum olcak çok heycanlıyım..
cinsiyetiniz belli mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?