• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın hanımlar :anneadayı: ben dayanamıyorum artık ya ilk dışarı çıktığımda yada internetten biberon emzik falan almayı düşünüyorum en iyisi avent mı siz neler aldınız neler yaptınız

Günaydın hanımlar :anneadayı: ben dayanamıyorum artık ya ilk dışarı çıktığımda yada internetten biberon emzik falan almayı düşünüyorum en iyisi avent mı siz neler aldınız neler yaptınız

Bende hep bakıyorum ama almadım daha erken gibi geliyor Bide açıkçası biberon hakkında bilgimde yok kaç ml olanını almak lazım kaç aylıkken hangisi kullanılır falan hiç anlamıyorum

Selam hamişler :anneadayı:
Biz bugün kontrole gittik. Omurilik, bacak boyu, kafa çapı, el, kol her şeyine baktı. Sorun yok Allah'a şükür. :KK36:

Yalnız ultrason resminde sonra gördüm 19.07.2016 diye bir tarih yazıyor. Bana ilk doktor 25 temmuz demişti. Bu çıkan ultrasondaki ölçülere göre çıkan tahmini doğum tarihi baz alınabilir mi yoksa ilkimi geçerlidir?

Biz bugün kontrole gittik. Omurilik, bacak boyu, kafa çapı, el, kol her şeyine baktı. Sorun yok Allah'a şükür. :KK36:

Yalnız ultrason resminde sonra gördüm 19.07.2016 diye bir tarih yazıyor. Bana ilk doktor 25 temmuz demişti. Bu çıkan ultrasondaki ölçülere göre çıkan tahmini doğum tarihi baz alınabilir mi yoksa ilkimi geçerlidir?

Gozun aydin cnm... Makineden makineyede degisebilio... O aralar beklicen iste eger normal düşünüyorsan :)

Canm o bebegin gelisimine gore beklenen dogum tarihi bebek gelisimi onden gidiyodur. Benimde oyle cunku

Bende hep bakıyorum ama almadım daha erken gibi geliyor Bide açıkçası biberon hakkında bilgimde yok kaç ml olanını almak lazım kaç aylıkken hangisi kullanılır falan hiç anlamıyorum
Bence de daha erken ama duramıyo insan. Başlangıç için küçük boy biberon kullanılıyo diye biliyorum sonra büyüğe geçiliyo

günaydın hamişlerr . az önce yine kustum :KK43: hala niye bitmiyo seninki diyolar ama ne gelir elden :KK42: oğluşumu düzgün besleyemiyorum galiba. ne vitamin ne demir hapı içemiyorum

Haplara alerjin mi var?
Benim de arada bir bulanıyor ama kusmuyorum. Seninki baya uzun sürdü gerçekten.
Yiyemiyorsan hap içmek zorundasın ama.

cnm hapı yutamıyorum öğürüp fırlıyor ağzımdan :KK43:
Decaviti içemiyorsun sanırım bende normalde küçük hap bile yutamayan biri olarak bayağı bi başarı kaydettim sanırım hapı iki parmağımın arasına alıp boğazıma kadar götürüyorum tam o noktada boşluğa bırakıp yutkunuyorum üstüne de su ve bide tatlı bişey yiyorum hemen.O koca hapı yutabildiğime bende hayret ediyorum inan bu şekilde bi dene istersen sonuç alırsın inşallah. Bide doktorum bana tok karnına iç demişti aylardır öyle içiyordum geçen gün doktorumu değiştirdim doç.adam çok bilgili o da aç karnına içmen lazım yoksa emilimi olmaz vitaminin dedi

MERHABA HANIMLAR. ARANIZA YENİ KATILDIM AMA BAYAĞIDIR TAKİP EDİYORUM. 18+4 TEYİZŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO ŞÜKÜRKİ. ÇALIŞAN Bİ ANNEYİM. HAMİLELİĞİMDE ÇALIŞARAK GEÇİYO MAALESEF. ZOR GÜNLER GERİDE KALDI. ŞİMDİ İSE CİDDİ BAĞIRSAK VE HEMOROİD SORUNLARIYLA UĞRAŞIYORUM. HEPİNİZE VE YAVRULARINIZA KUCAK DOLUSU SEVGİLER...

Back