- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.201
Cok çıkması sorun teşkil ederim ki ya şaşırdım bariz uçuk cikmisBaya cok. Cikmis cnm senin benim. Oglumda 33 cikmis tutuyo bundada 82.5 cikmis ins buda tutar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok çıkması sorun teşkil ederim ki ya şaşırdım bariz uçuk cikmisBaya cok. Cikmis cnm senin benim. Oglumda 33 cikmis tutuyo bundada 82.5 cikmis ins buda tutar :)
Cok çıkması sorun teşkil ederim ki ya şaşırdım bariz uçuk cikmis
Hayırlısı olsun canım Allah gönlünden geçeni versin inşallah 17.haftada kesin cinsiyeti öğrenirsn artık yanılma olmaz 17de diye düşünüyorum..
Cnm sen ikili test yaptrdinmi kan testi... Ordaki hcg degerin kac cikmisti
Günaydın hanımlar ben dayanamıyorum artık ya ilk dışarı çıktığımda yada internetten biberon emzik falan almayı düşünüyorum en iyisi avent mı siz neler aldınız neler yaptınız
Selam hamişler
Biz bugün kontrole gittik. Omurilik, bacak boyu, kafa çapı, el, kol her şeyine baktı. Sorun yok Allah'a şükür.
Yalnız ultrason resminde sonra gördüm 19.07.2016 diye bir tarih yazıyor. Bana ilk doktor 25 temmuz demişti. Bu çıkan ultrasondaki ölçülere göre çıkan tahmini doğum tarihi baz alınabilir mi yoksa ilkimi geçerlidir?
Gozun aydin cnm... Makineden makineyede degisebilio... O aralar beklicen iste eger normal düşünüyorsan :)
Canm o bebegin gelisimine gore beklenen dogum tarihi bebek gelisimi onden gidiyodur. Benimde oyle cunkuSelam hamişler
Biz bugün kontrole gittik. Omurilik, bacak boyu, kafa çapı, el, kol her şeyine baktı. Sorun yok Allah'a şükür.
Yalnız ultrason resminde sonra gördüm 19.07.2016 diye bir tarih yazıyor. Bana ilk doktor 25 temmuz demişti. Bu çıkan ultrasondaki ölçülere göre çıkan tahmini doğum tarihi baz alınabilir mi yoksa ilkimi geçerlidir?
Canm o bebegin gelisimine gore beklenen dogum tarihi bebek gelisimi onden gidiyodur. Benimde oyle cunku
Bence de daha erken ama duramıyo insan. Başlangıç için küçük boy biberon kullanılıyo diye biliyorum sonra büyüğe geçiliyoBende hep bakıyorum ama almadım daha erken gibi geliyor Bide açıkçası biberon hakkında bilgimde yok kaç ml olanını almak lazım kaç aylıkken hangisi kullanılır falan hiç anlamıyorum
Evet canim gelisimi onden gttigi icin dogumuda erken bekliyolar. Ama benim oglum 2 hafta onden gidiyodu. 40+2 de dogdu belli olmuyo yaniEvet bir hafta farkediyor. Şu anda ortalama boy 13cm benimki 15cm miş.
kizlar su dort boyutlu usg ler gitmek istiyorum yaa avrupa yakasinda nereye gidebilirim
günaydın hamişlerr . az önce yine kustum hala niye bitmiyo seninki diyolar ama ne gelir elden oğluşumu düzgün besleyemiyorum galiba. ne vitamin ne demir hapı içemiyorum
Haplara alerjin mi var?
Benim de arada bir bulanıyor ama kusmuyorum. Seninki baya uzun sürdü gerçekten.
Yiyemiyorsan hap içmek zorundasın ama.
Decaviti içemiyorsun sanırım bende normalde küçük hap bile yutamayan biri olarak bayağı bi başarı kaydettim sanırım hapı iki parmağımın arasına alıp boğazıma kadar götürüyorum tam o noktada boşluğa bırakıp yutkunuyorum üstüne de su ve bide tatlı bişey yiyorum hemen.O koca hapı yutabildiğime bende hayret ediyorum inan bu şekilde bi dene istersen sonuç alırsın inşallah. Bide doktorum bana tok karnına iç demişti aylardır öyle içiyordum geçen gün doktorumu değiştirdim doç.adam çok bilgili o da aç karnına içmen lazım yoksa emilimi olmaz vitaminin dedicnm hapı yutamıyorum öğürüp fırlıyor ağzımdan