- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.221
cnm hapı yutamıyorum öğürüp fırlıyor ağzımdan
Decaviti içemiyorsun sanırım bende normalde küçük hap bile yutamayan biri olarak bayağı bi başarı kaydettim sanırım hapı iki parmağımın arasına alıp boğazıma kadar götürüyorum tam o noktada boşluğa bırakıp yutkunuyorum üstüne de su ve bide tatlı bişey yiyorum hemen.O koca hapı yutabildiğime bende hayret ediyorum inan bu şekilde bi dene istersen sonuç alırsın inşallah. Bide doktorum bana tok karnına iç demişti aylardır öyle içiyordum geçen gün doktorumu değiştirdim doç.adam çok bilgili o da aç karnına içmen lazım yoksa emilimi olmaz vitaminin dedi
MERHABA HANIMLAR. ARANIZA YENİ KATILDIM AMA BAYAĞIDIR TAKİP EDİYORUM. 18+4 TEYİZŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO ŞÜKÜRKİ. ÇALIŞAN Bİ ANNEYİM. HAMİLELİĞİMDE ÇALIŞARAK GEÇİYO MAALESEF. ZOR GÜNLER GERİDE KALDI. ŞİMDİ İSE CİDDİ BAĞIRSAK VE HEMOROİD SORUNLARIYLA UĞRAŞIYORUM. HEPİNİZE VE YAVRULARINIZA KUCAK DOLUSU SEVGİLER...
Günaydın kızlarrBence de daha erken ama duramıyo insan. Başlangıç için küçük boy biberon kullanılıyo diye biliyorum sonra büyüğe geçiliyo
Bende şaşırdım aylardır boşuna mı içtim diye kötü oldum artık aç karnına içiyorumDecavit gibi büyükse zorlanman normal. 2 ye 3 e falan bölsen yutamaz mısın?
Gerçekten mi?
Bana ilk baştan decavit i tok karnına diye vermişti başka bir doktor.
Kontrole dün gittim doktor devam et dedi sadece. Bugün gitseydim sorardım ne şekilde diye ya tüh.
GünaydınGünaydın kızlarr
Evet küçüklerinde kendi içinde bi sürü çeşidi var değişik uçları var Mesela ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe biberonun ucu mu değiştiriliyor acaba Tecrübeli annişler bizi bilgilendirse marka-ebat konusunda
Bide eczanelerde görüyorum sadece ucu oluyo demekki değiştiriliyoGünaydın kızlarr
Evet küçüklerinde kendi içinde bi sürü çeşidi var değişik uçları var Mesela ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe biberonun ucu mu değiştiriliyor acaba Tecrübeli annişler bizi bilgilendirse marka-ebat konusunda
Bende şaşırdım aylardır boşuna mı içtim diye kötü oldum artık aç karnına içiyorum
Kızlar detaylı ultrasonla hangi haftalarda bakılıyor?
Doktor detaylı ultrason için geleceksin dedi ama haftasını sormadım. 1 ay aralıkla çağırıyor genelde. Kaçırmak istemiyorum.
Bir de tetanoz aşısı için sağlık ocağına yönlendirdi doktor.
Şirkette iş güvenliği için yapılmıştı geçen sene. Onu söyledim tek doz yapıldıysa tetanoz değildir 3 doz yapılır dedi. Bize tetanoz demişlerdi kafam karıştı.
Canım ben bugün vuruldum tetanoz aşısı 5 kez vuruluyomus yoksa bastan aliniyomus hepsini tamamla dedi. Bi de sabahları sizdede ağrı oluyomu bende nerdeyse her sabah oluyo idrar testi yapıldı temiz çıktıKızlar detaylı ultrasonla hangi haftalarda bakılıyor?
Doktor detaylı ultrason için geleceksin dedi ama haftasını sormadım. 1 ay aralıkla çağırıyor genelde. Kaçırmak istemiyorum.
Şirkette iş güvenliği için yapılmıştı geçen sene. Onu söyledim tek doz yapıldıysa tetanoz değildir 3 doz yapılır dedi. Bize tetanoz demişlerdi kafam karıştı.
canim ben sdc i mom kullaniyorum rahatsiz etmiyo.ilk zamanlar progestan kullaniyodum o dokunuyodu.ama simdi daha iyiyim.doktoruna sor istersen.istahim da bi oyle bi boyle..aynen ben de iyi besleyemedim kuzuyu diye üzülüyorum..ama napalim oldugu kadar zorluyoruzDecaviti içemiyorsun sanırım bende normalde küçük hap bile yutamayan biri olarak bayağı bi başarı kaydettim sanırım hapı iki parmağımın arasına alıp boğazıma kadar götürüyorum tam o noktada boşluğa bırakıp yutkunuyorum üstüne de su ve bide tatlı bişey yiyorum hemen.O koca hapı yutabildiğime bende hayret ediyorum inan bu şekilde bi dene istersen sonuç alırsın inşallah. Bide doktorum bana tok karnına iç demişti aylardır öyle içiyordum geçen gün doktorumu değiştirdim doç.adam çok bilgili o da aç karnına içmen lazım yoksa emilimi olmaz vitaminin dedi
Canım ben randevuma aldım geçen hafta Dr söyledi randevunuzu alabilirsiniz diye. 21.haftaya verdi bana randevusu.
Ayrıca sağlık ocağındaki hemşire yönlendirir sizi aşı konusunda
Canım ben bugün vuruldum tetanoz aşısı 5 kez vuruluyomus yoksa bastan aliniyomus hepsini tamamla dedi. Bi de sabahları sizdede ağrı oluyomu bende nerdeyse her sabah oluyo idrar testi yapıldı temiz çıktı
Şuan hiç bir vitamin ilaç kullanmıyorum Demir vs gibi ilaçları hangi haftalarda başladınız ?
günaydın hamişlerr . az önce yine kustumhala niye bitmiyo seninki diyolar ama ne gelir elden oğluşumu düzgün besleyemiyorum galiba. ne vitamin ne demir hapı içemiyorum
Kızlar detaylı ultrasonla hangi haftalarda bakılıyor?
Günaydın anneler;
Dün yavrumun cinsiyetini öğrendik, içime doğduğu gibi erkekmiş, kesinlikle hissediliyor ilk evlat kız-erkek hiç farketmezdi Rabbim sağsalim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimizin, ve özel hastaneye başladım, kuzumu doya doya gördüm 4Dama aynı zamanda devlete de devam edeceğim tetkikler için bugün de 3lü taramam yapılacak...
bnm doktorum 22. haftada detaylı ultrason için randevu verdi.
Günaydın anneler;
Dün yavrumun cinsiyetini öğrendik, içime doğduğu gibi erkekmiş, kesinlikle hissediliyor ilk evlat kız-erkek hiç farketmezdi Rabbim sağsalim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimizin, ve özel hastaneye başladım, kuzumu doya doya gördüm 4Dama aynı zamanda devlete de devam edeceğim tetkikler için bugün de 3lü taramam yapılacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?