Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bana ogluma hamileyken yanlis ilac yazmislardi o yuzden o zamamdan beri pek sevmiyorum saglik ocaklarini... Oglumu bile mecbur kalmadığım surece götürmuyorum

Ben de yarın kontrole gideceğim. Kanama yüzünden yasaktı bize de yarın sormak istiyorum ama eşim de olacak yanımda. Nasıl soracağım bilmiyorum?
Adam zaten tedirgin oluyor hiç yaklaşmıyor.

Sen sonra çok odadan o sırada sorarsin ihmal etme derim . belki normal doğuma faydası bile olabileceğini düşünüyorum nedense

Benimde kilo almamama rağmen karnım çok büyüdü hamile kalmadan önce biraz kilo almıştım ama 12+4 cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik ... Şimdi burdan sizi yazıları okurken öğrendim erkek bebeklerin karnı daha çabuk şişirdiğini doğru olabilir kendime bskınca

Hayirlisi olsun cnm yuzde yuzmu ded dr un... Ben karninin hemen cikmasina fln pek inanmiyorum... O ic karinla alakalı.. Ic karnin genisse uzum bir sure karnin cok cikmio... Benim oglumda 5 aylikken cok belli degildi karnim... Ama bu gebeligimde hemen cikti. 2.ler cabuk belli oluyo diyolar ama bilemiyorum genede...

2 li testinde hcg degerin kac cikmisti cnm o verilen kagitta yazio pappa degerinin altinda

Cok sevindim cnm gozun aydin... Rahatlamissindir artik... Kızında hayirli olsun cnmm...

Çok şükür gözünaydın.
Ve hayırlı olsun.

masallah canim cok sevindim hayirli saglikli olsun kuzun
Hepinize çok teşekkürler kizlar...Darısı hepimizin başına, umarım hepimiz bundan sonraki asamalari da sorunsuz geçiririz, sorunsuz dünyaya getiririz bebeklerimizi

Sebocek le ayni dr gidiyoruz... Yani gecenlerde oda nezahat hanima gitmiş ona bir tahminde bulunmuş belki banada tahminde bulunur diye umit ediyorum
Valla Nezahat hanim ben sormamama rağmen söyledi, bence sana kesin söyler
Bir de ben de kız hissediyordum baştan beri, pek dillendirmesem de..Hislerine güven bence, senin de kız olcak inşallah; ) Beraber parka götürcez kızlari

Ins cnmmm inşallah

Yakın zamanda 2 kişiye tanık oldum erkek dediler karınları 4aylik hamileyken 6aylik gibiydi inanın. Benimki daha minicik bi ara aktarım foto 2kg almisim 4ayda

merhabalar. evet canım bi yorum yaptı. erkek gibi dedi . ordan göbek kordonu geçmiş nette göremedim dedi. bir dahaki gelişinde daha kesin söylerim inşallah dedi. bir dahaki kontrol 17.haftada daha net belli olur inş. ikili tarama yaptı sonuçlar daha çıkmadı. burun kemiği ve ense ölçümü sonucu iyi çıktı çok şükür.

Hayırlısı olsun canım Allah gönlünden geçeni versin inşallah 17.haftada kesin cinsiyeti öğrenirsn artık yanılma olmaz 17de diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…