- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.181
Cnm bi dahaki randevuma 1ay var vitaminler değilde enfeksiyon için verdiği ilaç korkutuyor beni. Gerçi eczacıyla git gel sohbet ediyoruz geçen yıl doğum yaptı sağolsun benle bilgilerini paylaşır. Sakıncalı olsa söylerdi diye dusunuyorum cnm
Ben de yarın kontrole gideceğim. Kanama yüzünden yasaktı bize de yarın sormak istiyorum ama eşim de olacak yanımda. Nasıl soracağım bilmiyorum?
Adam zaten tedirgin oluyor hiç yaklaşmıyor.
Cnm maalesef devlet 6aydan önce söylemiyor kiii
Anladım cnm yinede arastrmk lazım haklsinBana ogluma hamileyken yanlis ilac yazmislardi o yuzden o zamamdan beri pek sevmiyorum saglik ocaklarini... Oglumu bile mecbur kalmadığım surece götürmuyorum
Bakalim şansımı deniycem
Ooo gözün aydın canım senden iyisi yoktur şimdi. Sağlicakla al kucağına inşallah. Darisi zinedila nin basina
Ben bildğm halde denemk için sordum ama söylemedi gicik
Benimde kilo almamama rağmen karnım çok büyüdü hamile kalmadan önce biraz kilo almıştım ama 12+4 cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik ... Şimdi burdan sizi yazıları okurken öğrendim erkek bebeklerin karnı daha çabuk şişirdiğini doğru olabilir kendime bskınca
Benimde kilo almamama rağmen karnım çok büyüdü hamile kalmadan önce biraz kilo almıştım ama 12+4 cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik ... Şimdi burdan sizi yazıları okurken öğrendim erkek bebeklerin karnı daha çabuk şişirdiğini doğru olabilir kendime bskınca
masallah canim cok sevindim hayirli saglikli olsun kuzunİyi akşamlar kızlar...Panorama testimin sonucu belli olmuş, çok şükür amniyosentez gerek yok dedi doktorum...Bir de.... kızım olacak!!!
Cok sevindim cnm gozun aydin... Rahatlamissindir artik... Kızında hayirli olsun cnmm...
Çok şükür gözünaydın.
Ve hayırlı olsun.
Hepinize çok teşekkürler kizlar...Darısı hepimizin başına, umarım hepimiz bundan sonraki asamalari da sorunsuz geçiririz, sorunsuz dünyaya getiririz bebeklerimizimasallah canim cok sevindim hayirli saglikli olsun kuzun
Valla Nezahat hanim ben sormamama rağmen söyledi, bence sana kesin söylerSebocek le ayni dr gidiyoruz... Yani gecenlerde oda nezahat hanima gitmiş ona bir tahminde bulunmuş belki banada tahminde bulunur diye umit ediyorum
Hepinize çok teşekkürler kizlar...Darısı hepimizin başına, umarım hepimiz bundan sonraki asamalari da sorunsuz geçiririz, sorunsuz dünyaya getiririz bebeklerimizi
Valla Nezahat hanim ben sormamama rağmen söyledi, bence sana kesin söyler
Bir de ben de kız hissediyordum baştan beri, pek dillendirmesem de..Hislerine güven bence, senin de kız olcak inşallah; ) Beraber parka götürcez kızlari
Yakın zamanda 2 kişiye tanık oldum erkek dediler karınları 4aylik hamileyken 6aylik gibiydi inanın. Benimki daha minicik bi ara aktarım foto 2kg almisim 4aydaBenimde kilo almamama rağmen karnım çok büyüdü hamile kalmadan önce biraz kilo almıştım ama 12+4 cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik ... Şimdi burdan sizi yazıları okurken öğrendim erkek bebeklerin karnı daha çabuk şişirdiğini doğru olabilir kendime bskınca
Hoş geldin cnm bebeğin hayırlı olsun 13.haftada yorum yapar ama yanılma payı olabilir.Bana 12 de erkek dedi 15+0 da başka bi doktor yüzde yüz kız dedi Emin değilseniz söylemeyin de bence doktora sonra insan değişince kötü hissediyor
Zinedila canım 2litarama daki HCG 21047 mlU/ml yaziyo
merhabalar. evet canım bi yorum yaptı. erkek gibi dedi . ordan göbek kordonu geçmiş nette göremedim dedi. bir dahaki gelişinde daha kesin söylerim inşallah dedi. bir dahaki kontrol 17.haftada daha net belli olur inş. ikili tarama yaptı sonuçlar daha çıkmadı. burun kemiği ve ense ölçümü sonucu iyi çıktı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?