Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Gozun aydin cnm nedense ben saglik ocagina vok güvenemiyorum bence bi dr da sor cnm ilaclari

Şimdi bebişler daha da belli oldu ya adamlar daha kibar ve ilgili davranıyorlar. E bide bulantilar geçmeye başladı gözümüz açıldı bende 2haftadir aynı şeyleri hissediyorum

Hahaha alemsiniz bize yasak vardi dr gittiğimde sorucam dr a yasak bittimi diye utaniyorum ama esler durmuo malesef

KIZLAR HERKESİN BEBEĞİ HAYIRLI OLSUN...BU ÖZEL ANINIZI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İSTERSENİZ.BEBEK ŞEKERLERİ YAPIYORUM..UYGU FİYAT VE ŞIK TASARIMLI...KARGODA BENDEN

Gyneferonu gece yatmadan önce iç canim o zaman bulanti yapmıyormuş. Ben de gyne ferro sanol içiyorum o şekilde bulantim olmadi cok şükür.

Ayy cnm insallah yaa agzin bal yesin icinemi dogdu acaba :)

Sağ sol farketmiyo diyorlar kesin bilgi değil ama ben baştan beri soldan hissettim. Ve kız olduğunu hissediyordum hayal kırıklığına uğratmak istemem ha birde karnın buyudumu kuzenim oğlu oldu ben 4aylik hamileyken karnim kocamandi benim yeni yeni buyuyo dusun

Ben sağ sol farkedemedim nerden veya Nasıl belli oluyor

Ayy cnm insallah yaa agzin bal yesin icinemi dogdu acaba :)

Sağ sol farketmiyo diyorlar kesin bilgi değil ama ben baştan beri soldan hissettim. Ve kız olduğunu hissediyordum hayal kırıklığına uğratmak istemem ha birde karnın buyudumu kuzenim oğlu oldu ben 4aylik hamileyken karnim kocamandi benim yeni yeni buyuyo dusun

Gozun aydin cnm nedense ben saglik ocagina vok güvenemiyorum bence bi dr da sor cnm ilaclari

Cnm bi dahaki randevuma 1ay var vitaminler değilde enfeksiyon için verdiği ilaç korkutuyor beni. Gerçi eczacıyla git gel sohbet ediyoruz geçen yıl doğum yaptı sağolsun benle bilgilerini paylaşır. Sakıncalı olsa söylerdi diye dusunuyorum cnm

Yok cnm Allâh bilir tabikide... Karnim buyudu ama onceki dogumdan kalan bir gobegimde vardi azda olsa... Yani cok asiri buyuk degil... Yanlarimin dolduğunu soyluyo herkes... Kim gorduyse kizi olucak dedi bana ama dr kesin olmamakla birlikte erkek dedi ama ben hala kiz hissediyorjm nedense... 18 inde devlette randevum var sorucam bakalim bakarsa dr kesinlesir... Ins gönlüme göre olur saglikla...

Hahaha alemsiniz bize yasak vardi dr gittiğimde sorucam dr a yasak bittimi diye utaniyorum ama esler durmuo malesef

Ben de yarın kontrole gideceğim. Kanama yüzünden yasaktı bize de yarın sormak istiyorum ama eşim de olacak yanımda. Nasıl soracağım bilmiyorum?
Adam zaten tedirgin oluyor hiç yaklaşmıyor.

Cnm maalesef devlet 6aydan önce söylemiyor kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…