- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.161
br
benim hormonlar tavan yapti galiba anlamadim ki
Canım benimki solda baştan beri hissettiriyor kendini yürürken eğilip kalkarken kasiliyo .seninki de bebektir bence. Belki kız bile olabilir
Kızlar bizde bugün 3lü tarama sonucumuzu aldık. Çok sukur iyi çıktı. Sağlık ocagina da kan idrar vermiştim . oradaki sonuçları aldım kan değerlerin sinirdaymiş. Gynoferon kan ilacı verdi, enfeksiyon çıktı onun içinde urocare diye bi ilaç yazdı .tek kullanimlik,toz suya katıp icicekmisim. Bu ilaçlar bulantı yapmaz dimi arkadaşlar. Çok korkuyorum açıkçası.
Tetanoz aşısını da 20.haftadan sonra yapılıyormuş. Bu tetkik yapmak amaçlı verilmiş bi randevuymus
Şimdi bebişler daha da belli oldu ya adamlar daha kibar ve ilgili davranıyorlar. E bide bulantilar geçmeye başladı gözümüz açıldı bende 2haftadir aynı şeyleri hissediyorum
Gyneferonu gece yatmadan önce iç canim o zaman bulanti yapmıyormuş. Ben de gyne ferro sanol içiyorum o şekilde bulantim olmadi cok şükür.Kızlar bizde bugün 3lü tarama sonucumuzu aldık. Çok sukur iyi çıktı. Sağlık ocagina da kan idrar vermiştim . oradaki sonuçları aldım kan değerlerin sinirdaymiş. Gynoferon kan ilacı verdi, enfeksiyon çıktı onun içinde urocare diye bi ilaç yazdı .tek kullanimlik,toz suya katıp icicekmisim. Bu ilaçlar bulantı yapmaz dimi arkadaşlar. Çok korkuyorum açıkçası.
Tetanoz aşısını da 20.haftadan sonra yapılıyormuş. Bu tetkik yapmak amaçlı verilmiş bi randevuymus
İyi akşamlar kızlar...Panorama testimin sonucu belli olmuş, çok şükür amniyosentez gerek yok dedi doktorum...Bir de.... kızım olacak!!!
İyi akşamlar kızlar...Panorama testimin sonucu belli olmuş, çok şükür amniyosentez gerek yok dedi doktorum...Bir de.... kızım olacak!!!
Ayy cnm insallah yaa agzin bal yesin icinemi dogdu acaba :)
Ben sağ sol farkedemedim nerden veya Nasıl belli oluyorSağ sol farketmiyo diyorlar kesin bilgi değil ama ben baştan beri soldan hissettim. Ve kız olduğunu hissediyordum hayal kırıklığına uğratmak istemem ha birde karnın buyudumu kuzenim oğlu oldu ben 4aylik hamileyken karnim kocamandi benim yeni yeni buyuyo dusun
Ayy cnm insallah yaa agzin bal yesin icinemi dogdu acaba :)
Ben sağ sol farkedemedim nerden veya Nasıl belli oluyor
Gozun aydin cnm nedense ben saglik ocagina vok güvenemiyorum bence bi dr da sor cnm ilaclari
Çok şükür gözünaydın.
Ve hayırlı olsun.
Sağol canım içtim sukur bi sorun yok simdilikGyneferonu gece yatmadan önce iç canim o zaman bulanti yapmıyormuş. Ben de gyne ferro sanol içiyorum o şekilde bulantim olmadi cok şükür.
Sağ sol farketmiyo diyorlar kesin bilgi değil ama ben baştan beri soldan hissettim. Ve kız olduğunu hissediyordum hayal kırıklığına uğratmak istemem ha birde karnın buyudumu kuzenim oğlu oldu ben 4aylik hamileyken karnim kocamandi benim yeni yeni buyuyo dusun
Hahaha alemsiniz bize yasak vardi dr gittiğimde sorucam dr a yasak bittimi diye utaniyorum ama esler durmuo malesef
Yok cnm Allâh bilir tabikide... Karnim buyudu ama onceki dogumdan kalan bir gobegimde vardi azda olsa... Yani cok asiri buyuk degil... Yanlarimin dolduğunu soyluyo herkes... Kim gorduyse kizi olucak dedi bana ama dr kesin olmamakla birlikte erkek dedi ama ben hala kiz hissediyorjm nedense... 18 inde devlette randevum var sorucam bakalim bakarsa dr kesinlesir... Ins gönlüme göre olur saglikla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?