- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.041
Ayy ne güzel. Maşallah.Bu arada kızlar ben dün akşam ilk defa bebişimin hareketlerini hissettim.
İlk başta gaz sandım ama 4 5 defa gelen o kadar yumuşak hareketlerdi ki anladım bebişimin olduğunu.
Çok garip ve güzel bir hismiş ya.
ben de hissettim hayatta duydugum en guzel pit pit lardiBu arada kızlar ben dün akşam ilk defa bebişimin hareketlerini hissettim.
İlk başta gaz sandım ama 4 5 defa gelen o kadar yumuşak hareketlerdi ki anladım bebişimin olduğunu.
imzanıza hamilelik takvimini ekleyin takip etmek de eğlenceli oluyor :)ben de hissettim hayatta duydugum en guzel pit pit lardi
acaba elimi ayagimi neresiydi bilemedim
Ayy ne güzel. Maşallah.
Darısı bize inşallah merakla bekliyorum :)
ben de hissettim hayatta duydugum en guzel pit pit lardi
acaba elimi ayagimi neresiydi bilemedim
Beni de mutlaka kusturacak cnm. Decavit de içemedim ben kusturdu hepcnm doktor bana gyneferon verdi bi haftadan sonra bıraktım. çünkü kusmaya başladım :) şimdi hiç bir ilaç içmiyorum
16 bitiyo insallahAmin inşallah.
Henüz hissetmem diye hiç dinlememiştim kendimi. Dün akşam sürpriz yaptı bebişim.
Bana göre ayağıydı.
Senin kaç haftalık?
senin kac hafta oldu16 bitiyo insallah
senin kac hafta olduAmin inşallah.
Henüz hissetmem diye hiç dinlememiştim kendimi. Dün akşam sürpriz yaptı bebişim.
Bana göre ayağıydı.
Senin kaç haftalık?
16 bitiyo insallah
Selam kizlar... Ikili testimiz vardi bugun cok sukur guzel cikti ense kalınlığımız 1.06 cikti... Hersey guzel dedi dr cok sukur... Cinsiyetini sordum buyuk ihtimal erkek dedi ama bana hala kiz gibi gelio nedense :) sizlerin kac cikmisti ense kalinligi ozellikle kiz bebisleri olucaklarin... 16 haftada kesinleşir sanirim iyice... Sağlıklı olmasına cok sevindim parmaklarini saydi dr... Kollari bacaklari cok güzeldi kuzum... Ama asiri hareketli değildi oyle cok oynatmadi kolunu bacagini :)
Aman canım dikkat et kendine nazara geliyorsan bol bol okuSelam anneler nasilsiniz. Saglik ocaginda kontrol vardi ordan geliyorum tetanoz aşısı yaptırdım. Dun gece bacagima igne girdi cikardim. Bu hamileligimde basimdan kaza hastalik eksik olmuyo bisey anlamadim bu isten
Canım en de son bir ay günde 5-6tane yemenin doğumu kolaylaştırdığını duydum.Mrb arkadaşlar. Aranizda hurma yiyen var mi? Bi yerde düşük yapiyor diye okudum. Ilk 3 ay hic yemedim. Simdi de hamile bi arkadaşım çok faydali son aya kadar ye dedi. Kafam karıştı. Hangisi doğru sizce?
Bu arada kızlar ben dün akşam ilk defa bebişimin hareketlerini hissettim.
Merhaba kızlar , bi kaç haftadır yazmamışım bu topiğe bizim 12. haftada erkek olan bebeğimiz kız oldu bu hafta
Sizde varmı cinsiyet öğrenenler
Merhaba kızlar , bi kaç haftadır yazmamışım bu topiğe bizim 12. haftada erkek olan bebeğimiz kız oldu bu hafta
Sizde varmı cinsiyet öğrenenler
Yok canım kesin demedi. Erkeğe benziyo ama kesin bi yorum yapmak için 16. haftayı beklememiz lazım demişti.Pipi falan göstermemişti Bizde hemen erkeğe adapte olduk ama ben rüyamda görmüştüm kimseye demesemde içimden kız hissediyodum Bu iki dr birbirinden farklı ama oyüzden ben hala pek güvenemiyorum bi Dr.a daha gitmem lazımBanada erkek dediler cnm 12 haftada ama ben kiz hissediyorum... Senin erkek dediginde ultrason resmin varmi pipi fln demismiydi dr un... Kesinmi demişti erkek olarak...
Allaha şukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel olmazmi dört gözle onu hareketini hissetmey i bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?