Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ayy ne güzel. Maşallah.

Darısı bize inşallah merakla bekliyorum :)

ben de hissettim hayatta duydugum en guzel pit pit lardi
acaba elimi ayagimi neresiydi bilemedim

Ayy ne güzel. Maşallah.

Darısı bize inşallah merakla bekliyorum :)

Amin inşallah.
Henüz hissetmem diye hiç dinlememiştim kendimi. Dün akşam sürpriz yaptı bebişim.

ben de hissettim hayatta duydugum en guzel pit pit lardi
acaba elimi ayagimi neresiydi bilemedim

Bana göre ayağıydı.
Senin kaç haftalık?

Cnm gözünaydin önce sağlık . 14.haftada öğrenmiştim ben cinsiyetini. Çok hareketli girmek istiyorsan Dr a gitmeden yarım saat önce çikolata ye kıpır kıpır oluyo

Mrb arkadaşlar. Aranizda hurma yiyen var mi? Bi yerde düşük yapiyor diye okudum. Ilk 3 ay hic yemedim. Simdi de hamile bi arkadaşım çok faydali son aya kadar ye dedi. Kafam karıştı. Hangisi doğru sizce?
Canım en de son bir ay günde 5-6tane yemenin doğumu kolaylaştırdığını duydum.

Allaha şukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel olmazmi dört gözle onu hareketini hissetmey i bekliyorum

Merhaba kızlar , bi kaç haftadır yazmamışım bu topiğe bizim 12. haftada erkek olan bebeğimiz kız oldu bu hafta
Sizde varmı cinsiyet öğrenenler

Banada erkek dediler cnm 12 haftada ama ben kiz hissediyorum... Senin erkek dediginde ultrason resmin varmi pipi fln demismiydi dr un... Kesinmi demişti erkek olarak...

Banada erkek dediler cnm 12 haftada ama ben kiz hissediyorum... Senin erkek dediginde ultrason resmin varmi pipi fln demismiydi dr un... Kesinmi demişti erkek olarak...
Yok canım kesin demedi. Erkeğe benziyo ama kesin bi yorum yapmak için 16. haftayı beklememiz lazım demişti.Pipi falan göstermemişti Bizde hemen erkeğe adapte olduk ama ben rüyamda görmüştüm kimseye demesemde içimden kız hissediyodum Bu iki dr birbirinden farklı ama oyüzden ben hala pek güvenemiyorum bi Dr.a daha gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…