• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

hem kanserojenlerimiz azaldi.hem butcemiz hafifledi.abartmiyorum ucte birini ödüyoruz artik.kosla oxi action vanish falan olmadan beyazlarim bembeyaz olmuyor perdelerim de..ama hic bir beyazlık gazzede oluk oluk akan bebek kanlarindan asla degerli degil.
ben en son iki sene onceki ramazan ayında oldurulen binlerce filistinli bebegin haberini izleyip aglarken sofradaki kolaya baktim.guya aksama kadar oruc tutup aksam da o zalimlerin sermayesiyle iftar açıp haberlerde de öldürülen musluman bebekleri izleyip aglayarak gecirdim.sonra artik onlarin zulmüne silah temin etmek icin parami vermemeye karar verdim.cok sukur butun pisliklerini supurdum attim evimden.:KK9:

simdi de daha da cikaricaz.bi gun is cikisi alisveris yapicam.gerekli malzemeleri toplayıp evde dogal ve saglikli temizlik urunleri hazirlicaz esimle.bebek gelmeden evimizi arindiralim insallah diye

meger ne ksdar cahilmisiz.guya hersey beyaz olsun temiz olsun diye ugrasop heryere o pis seylwri surup evimize wc banyoya sacimiza yuzumuze disimize tamen hastaliga bulasmisiz.
dikkat edin iki gun onlarin.deterjanlari daha cok beuazlatiyo,cikolatalari daha tatlı yumusak lezzetli,kahveleri daha kokulu,parfumleri daha kalici,sampuanlari saça deger degmez yumusacik yapiyo,dis macunlari daha ferah bi nefes veriyo,algidasi nutellasi soframizin bastaci...reklamlari daha etkileyici.resmen sanki Türk kültürünün en sevimli en etkileyici sekilde hazırlanıyo.kola reklamimda koydeki cocuklarin masum tatli sevimli halleri kullaniliyo.daha ramazan gelmeden uzun iftar sofralarının kuruldugu reklamlar çevirir dururlar...ne kadar komik.bizler de kosup aliriz soframizin bas kosesine koyariz.o kafarda duyarsız ve saftirik insanlariz.ama oturup o haberlere de aglayacak kadar garip..elli sene sonra bizim torunlarimiza dogrultacaklari silahlarin kursununu temin ediyoruz

Selam anneler nasilsiniz. Saglik ocaginda kontrol vardi ordan geliyorum tetanoz aşısı yaptırdım. Dun gece bacagima igne girdi cikardim. Bu hamileligimde basimdan kaza hastalik eksik olmuyo bisey anlamadim bu isten

Gecmis olsun cnm Allâh beterinden korusun... Bende gidicem saglik ocagina bi kısmet olmadi

hem kanserojenlerimiz azaldi.hem butcemiz hafifledi.abartmiyorum ucte birini ödüyoruz artik.kosla oxi action vanish falan olmadan beyazlarim bembeyaz olmuyor perdelerim de..ama hic bir beyazlık gazzede oluk oluk akan bebek kanlarindan asla degerli degil.
ben en son iki sene onceki ramazan ayında oldurulen binlerce filistinli bebegin haberini izleyip aglarken sofradaki kolaya baktim.guya aksama kadar oruc tutup aksam da o zalimlerin sermayesiyle iftar açıp haberlerde de öldürülen musluman bebekleri izleyip aglayarak gecirdim.sonra artik onlarin zulmüne silah temin etmek icin parami vermemeye karar verdim.cok sukur butun pisliklerini supurdum attim evimden.:KK9:

simdi de daha da cikaricaz.bi gun is cikisi alisveris yapicam.gerekli malzemeleri toplayıp evde dogal ve saglikli temizlik urunleri hazirlicaz esimle.bebek gelmeden evimizi arindiralim insallah diye
Çok haklısınız. Ben de 6 yıldır almıyorum ürünlerini. Bingo kullanıyorum dediğiniz gibi çaamaşırları malesef bembeyaz vs yapmıyor ama senede bir çamaşırları yeniliyorum daha güzel oluyor :)

Rabbim onların acılarını dindirsin. Ayrıca prima, orkid vs müslümanları kısırlaştırmak üzere tasarlanmış ürünler mümkün mertebe kaçınmak lazım zaten

Mrb arkadaşlar. Aranizda hurma yiyen var mi? Bi yerde düşük yapiyor diye okudum. Ilk 3 ay hic yemedim. Simdi de hamile bi arkadaşım çok faydali son aya kadar ye dedi. Kafam karıştı. Hangisi doğru sizce?

cnm 38. haftadan sonra günde 6 civarı yiyenin doğumu kolay oluyomuş. bunu deneyen arkadaşım vardı

Arkadaslar kan hapı olarak gyno ferro sanol mu, ferro sanol duodonal mi, gyneferon mu verdiler size? İkisi arasinda kaldim. Dr santafor fort yazdı ama internette arastirdim kimse bunu kullanmamis. O yuzden ilk yazdiklarimdan birisini alacağım.
cnm doktor bana gyneferon verdi bi haftadan sonra bıraktım. çünkü kusmaya başladım :) şimdi hiç bir ilaç içmiyorum

Arkadaslar kan hapı olarak gyno ferro sanol mu, ferro sanol duodonal mi, gyneferon mu verdiler size? İkisi arasinda kaldim. Dr santafor fort yazdı ama internette arastirdim kimse bunu kullanmamis. O yuzden ilk yazdiklarimdan birisini alacağım.
Canım ben gyneferon kullanıyorum, hem demir hem folik asit var içeriğinde. ..Yalnız demir haplarini icerken dikkat edin, calsiyum içeren gıdaları yedikten sonra 3-4 saat geçmesi lazım, calsiyum demiri bağlar emilimini azaltır çünkü. ..Biz de malum sürekli süt, peynir, yoğurda yuklendigimizden, ben gece yatagin yanına su ile beraber koyuyorum, mutlaka uyandığım için gece, uyanınca içiyorum, böylelikle demirin emiliminde sorun olmuyo, ayrıca herhangi bir mide bulantısı da hissetmiyorum...

hamişler bu arada hepinize günaydınlaaarr :KK200::nazar::anneadayı:
en son 7+3 de kontrolüm vardı şimdi randevum 11+2 de. merak ettiğim bir şey var burdaki imzamızdaki bebeğin boyu ve kilosuyla ultrasona gittiğinizde bebeğin boyu kilosu arasında uyum var mı
İmza sanki bir hafta ilerden gidiyor değil mi? Ben mi anlamıyorum acaba.

9+5 günlük oldum 10 hafta gösteriyor. Cumartesi pazar 11 haftalık diye göstermeye başlayacak

Selam anneler nasilsiniz. Saglik ocaginda kontrol vardi ordan geliyorum tetanoz aşısı yaptırdım. Dun gece bacagima igne girdi cikardim. Bu hamileligimde basimdan kaza hastalik eksik olmuyo bisey anlamadim bu isten

Geçmiş olsun canım. Görünmez kaza işte dikkat et kendine.

Mrb arkadaşlar. Aranizda hurma yiyen var mi? Bi yerde düşük yapiyor diye okudum. Ilk 3 ay hic yemedim. Simdi de hamile bi arkadaşım çok faydali son aya kadar ye dedi. Kafam karıştı. Hangisi doğru sizce?

Ben her gün en az 2-3 tane yiyorum vitamin deposu. İlk aylarını atlattıysan bence yemelisin.

Doğumu kolaylaştırıp süt yapıcı etkisi var. Bununla ilgili ayet bile var Kur'an da Hz. Meryem'le ilgili.

en son 7+3 de kontrolüm vardı şimdi randevum 11+2 de. merak ettiğim bir şey var burdaki imzamızdaki bebeğin boyu ve kilosuyla ultrasona gittiğinizde bebeğin boyu kilosu arasında uyum var mı

İmza sanki bir hafta ilerden gidiyor değil mi? Ben mi anlamıyorum acaba.

9+5 günlük oldum 10 hafta gösteriyor. Cumartesi pazar 11 haftalık diye göstermeye başlayacak

Yanlışlık yok canım eğer 9+5 isen bu 10.haftanın içindesin demektir.
10+1 olunca 11.hafta yazar çünkü 10.haftayı bitirip 11 den gün almaya başladın demektir.

Mesela ben 15+4 deyim. Yani bende 16.hafta yazıyor.

Back