- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.481
Rabbim bebişlerimizi sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Buaralar tek duam bu teyzesı:)Çok haklisin bende aldırmam bebeğimi ben daha önce doğum yaptığım için o anda öğrenmek daha zor olur diye yaptırdım testi risk yüksek çıksa idi de sonuna kadar öğrenirdim doğuma kadar da hem kendimi hem etrafımı hazırlardım diye ama çok şükür risk düşük ha illa down sendromu olacak diye bir şey yok bende mesela doğuştan kalça çıkıklık var bizde irsi Rabbim inşallah sağlıklı evlat versin bol bol dua ediyorum
Yok tatlim daha 9dayik biz ama.çok merak ediyorum.sağlikli olsun butun bebişler inşAllah....Peki senin bellimi cinsiyet cnm
Coook sagol canimmmm...evet guzel haberi aldikkk..insallah devamida gelirr..insanin icinde hep bi korku..Canım tebrik ederim seni uzun zamandor girmityoum sadece öZel mesajlara bakıyordum çok sevindim senin için tekrar tebrik eserim
Oyy kuzucuk amin inşallhaYok tatlim daha 9dayik biz ama.çok merak ediyorum.sağlikli olsun butun bebişler inşAllah....
cinsiyette biliyorlar ne mutlu size biz daha beklicez sanırım..
Kızlaar benim yarın 10 da randevum var inşallah bebişim gösterir kendini 13+6 oluyoruz yarın. Kızım çok sabırsız yarın oda gelecek okula gitmiyor o kadar yanii
Hadi canım inşallah gösterir kendını kuzucukKızlaar benim yarın 10 da randevum var inşallah bebişim gösterir kendini 13+6 oluyoruz yarın. Kızım çok sabırsız yarın oda gelecek okula gitmiyor o kadar yanii
Hadi hayirlisi cnm benim... Ins gösterir bebis kendini... Kizin ne istiyor bu arada cinsiyetini
Erkek istiyorkendinden bi tane daha olmasınmış
Annişler günaydın nasılsınız bakalım. Sorunlar azalmaya başladı anladığım kadarıyla. Ben bu sabah bebisimi hissettim. iki gundur misafirlerim var di ultrason fotolarınzi da gönderemedi kızlar kusuruma bakmayın emi
Nasıl hissettin?
Allah' a şükür mide bulantım çok büyük oranda azaldı. Bu sabah hiç bulanmadı.
Bir tek şunu sevmiyorum çok acıkıp bir anda hızlı yersem midem ayaklanıyor. Ya çok yavaş başlamam ya da bir kaç dakika beklemem gerekiyor yiyebilmek için.
Kesinlikle benimde öyle oluyor.
Bu arada doktordan geldim kızlar. Oğlum geliyormuşçok hareketliymiş hiç rahat durmadı kalp atışını bilezor dinletti elleriyle pipisini örtmüş doktorda vay edepsiz pipisini tutuyo dedi sonradan yakaladı bacaklarını açtı :)
Bu arada doktordan geldim kızlar. Oğlum geliyormuşçok hareketliymiş hiç rahat durmadı kalp atışını bilezor dinletti elleriyle pipisini örtmüş doktorda vay edepsiz pipisini tutuyo dedi sonradan yakaladı bacaklarını açtı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?