- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.201
Ahh kızlar bugün tam yatacaz tuvalete girdim. Birde ne göreyim kahverengi bir leke toplu iğne başı kadar minikte bir kan pıhtısı. Nevrim döndü ... çok korktum. Kalbim ağzımda atıyordu sanki. Sonra acile koştuk. Kadındoğumcu bekledik gece yarısı geldi bir hekim. Baktı. Bebek iyi dedi çok şükür. Kalp atışınıda gördüm rahatladım Allahıma şükürler olsun... 2 tane iğne yazdı doktor .. Acilde hemen yaptırdık. Yat dinlen dedi doktor. Ama gece gece huzurumuz kaçtıı...Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....
Senin cinsiyeti belli olmadi mi daha canım?
Tatlim genelde 7-8 .haftalarda kesin kalp atışı alınıyor için rahat olsun sabırla bekle derim. İyi düşün. Kese zaten büyümüş bence iyi haberler alacaksın allah yardimcin olsunArkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi
Aminnn cnm dinlen bol bol allahım esirgesinAhh kızlar bugün tam yatacaz tuvalete girdim. Birde ne göreyim kahverengi bir leke toplu iğne başı kadar minikte bir kan pıhtısı. Nevrim döndü ... çok korktum. Kalbim ağzımda atıyordu sanki. Sonra acile koştuk. Kadındoğumcu bekledik gece yarısı geldi bir hekim. Baktı. Bebek iyi dedi çok şükür. Kalp atışınıda gördüm rahatladım Allahıma şükürler olsun... 2 tane iğne yazdı doktor .. Acilde hemen yaptırdık. Yat dinlen dedi doktor. Ama gece gece huzurumuz kaçtıı...Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....
Yok tatlım maalesef( bu ay bebeğimi göremedim bile. Test sonucumu bugün çıkıyor onun için gidicem endiseliyim biraz
29 yaşındayım yaşla ilgili problem yok ama ense kalınlığı yüksek o da risk faktörüymüş. down sendromu olmasa bile kalp anormalisi olabilir dedi prof. bu arada bu şekilde bir cevap vermen biraz olsada içime su serpti. teşekkür ederim...umarım sapasağlam nur topu gibi bebişlerimiz olur hepimizin...Benim yengeme amniyosentez yapıldı aynı sebepten bebek çok şükür sağlıklı çıktı bu bir risk faktörü ama yüzde si olan yani işte işte atıyorum yüzde 25 hasta olma ihtimali var demek aynı durumda ki yüz bebekten 25 i hasta demek ama 75 ide sağlıklı inşallah senin de bebeğin sağlıkla doğar bu arada yaşın kaç yani eğer kırk ve üstü ise risk artıyor diye biliyorum
çok teşekkür ederiz:)Hayirlisi ile sonuclarin ins guzel cikar cnm dualarimiz seninle
Yani son zamanlarda o kadar çok karşılaştığımız birşey varki anneye daha hamileyken bacağı kısa kalbi bozuk beyni söyle böyle ve bu kadınlar hep sağlıklı bebek doğurdu ama zindan gibi hamilelik yaşadılar bazı vücut özellikleri kalıtsal bile olabiliyor şimdiden üzme kendini inşallah bebeğin sağlıklıdır29 yaşındayım yaşla ilgili problem yok ama ense kalınlığı yüksek o da risk faktörüymüş. down sendromu olmasa bile kalp anormalisi olabilir dedi prof. bu arada bu şekilde bir cevap vermen biraz olsada içime su serpti. teşekkür ederim...umarım sapasağlam nur topu gibi bebişlerimiz olur hepimizin...
inşallah... internette okuyorum neler neler demiş bu doktorlar insanlara da sapasağlam yavruları olmuş inşallah izim de öyle olur. sizler de yaptırdınız mı 2 li testinizi?Yani son zamanlarda o kadar çok karşılaştığımız birşey varki anneye daha hamileyken bacağı kısa kalbi bozuk beyni söyle böyle ve bu kadınlar hep sağlıklı bebek doğurdu ama zindan gibi hamilelik yaşadılar bazı vücut özellikleri kalıtsal bile olabiliyor şimdiden üzme kendini inşallah bebeğin sağlıklıdır
Ben yaptırdım canım ama daha sonuç çıkmadı burda bazı arkadaşlar yaptırma taraftarı değil tabiki saygı duyuyorum benim yaşım 36 ben yaptırdım cunki gerçekten bir rahatsızlık varsa bunu öğrenmek isterim aldırmayı düşünmem ama doğum anında böyle bir sürpriz le karşılaşmak daha ağır gelir.en azından doğuma kadar anne baba kendini hazırlarinşallah... internette okuyorum neler neler demiş bu doktorlar insanlara da sapasağlam yavruları olmuş inşallah izim de öyle olur. sizler de yaptırdınız mı 2 li testinizi?
Canım ya dayanamadım az önce yengemi aradım onun ense ölçümü 4.69 çıkmış buna rağmen su an bu bebek 12 yaşında çok başarılı bir kız çocuğu senden bahsedince başka bir hikaye anlattı komşularına doktorlar bebeğin kesin down sendromu demişler kaç doktor gezmiş prof a bile gitmiş kaderin demişler kadına su an bu bebekte zeka küpü sağlıklı bir oglanmışinşallah... internette okuyorum neler neler demiş bu doktorlar insanlara da sapasağlam yavruları olmuş inşallah izim de öyle olur. sizler de yaptırdınız mı 2 li testinizi?
ayyyy inşallah bizim de öyle olur. 2 şubatta amniyosentez yaptırıcam inşallah birsey çıkmaz da sapasağlam bi bebek dünyaya getiririm.benim de 4,7 mm cıktı normali 2,5 muş 3 sınır sayılıyormuş korkuttu beni doktorlar... ama böyle şeyler duyunca çok seviniyorum... çok teşekkür ederim... yengeni de aramışsın çok sağol valla. bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? bana büyük ihtimalle kız dediler:)bu arada seninde yaşından dolayı risk yüksek çıkabilir benim de bir ablama 6da 1 down sendromlıu dediler sapasağlam dogdu bebeği yaş o yüzden çokda etken bir ölçü değil onu sakın kafana takma .inşallah mükemmel sonuçlar alırsın...Canım ya dayanamadım az önce yengemi aradım onun ense ölçümü 4.69 çıkmış buna rağmen su an bu bebek 12 yaşında çok başarılı bir kız çocuğu senden bahsedince başka bir hikaye anlattı komşularına doktorlar bebeğin kesin down sendromu demişler kaç doktor gezmiş prof a bile gitmiş kaderin demişler kadına su an bu bebekte zeka küpü sağlıklı bir oglanmış
Ben de 13 . Haftadayimm daha dun gittim ama doktor israrla daha erken diyip soylemiyor. Tahminde dahi bulunmuyor. Merak ediyorum cinsiyetini. Hastnedn memnun musun peki doktordan?Çok sağol canım. Kaçıncı haftadasın anlamadım.
Evet İstanbul dayım. Bayrampaşa baypark hospital a gidiyorum. Cemile hanım doktorum.
Ya bende yaşın filan çok etken olacağını sanmıyorum sonuçta 45 yaşında değilim ben en son 11 +3 te gittim doktora ama geç adet gördüğüm için aslında 11 di doktor sadece muayene etti bir ara bacak arasına bakar gibi oldu ama bir iki saniye içinde değiştirdi aslında bende merak ediyorum takvimler deneyler testler artık sağlıklı olsun da benim iki kızım bir oğlum var aslında hiç de niyetim yoktu fakat eşim 5 yıldır nolur nolur diye diye birde umre sözü verdi bende yaşım geç olmadan kalkıştım bir yola.eşim daha küçücük bir çocukken iki oğlum iki kızım olacak der oyunlarda isim bile koyarmış eğer hayırlısı ise oğlumun yanına bir erkek kardeş istiyorum ama tabiki takdir o ilahi belki de kız hayırlıdır eşimde bende su an sağlıklı olsun da diye dua edip duruyoruz cunki temmuz ayında 12 haftalık bebeğimi zi kaybettik herkes çok üzülünce çocuklar dâhil bir daha kalkıştım bu yola inşallah bu sefer sağlıkla doğarayyyy inşallah bizim de öyle olur. 2 şubatta amniyosentez yaptırıcam inşallah birsey çıkmaz da sapasağlam bi bebek dünyaya getiririm.benim de 4,7 mm cıktı normali 2,5 muş 3 sınır sayılıyormuş korkuttu beni doktorlar... ama böyle şeyler duyunca çok seviniyorum... çok teşekkür ederim... yengeni de aramışsın çok sağol valla. bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? bana büyük ihtimalle kız dediler:)bu arada seninde yaşından dolayı risk yüksek çıkabilir benim de bir ablama 6da 1 down sendromlıu dediler sapasağlam dogdu bebeği yaş o yüzden çokda etken bir ölçü değil onu sakın kafana takma .inşallah mükemmel sonuçlar alırsın...
Fiyatlae nasil bir de kontrol ve dogum ?Ben de 13 . Haftadayimm daha dun gittim ama doktor israrla daha erken diyip soylemiyor. Tahminde dahi bulunmuyor. Merak ediyorum cinsiyetini. Hastnedn memnun musun peki doktordan?
ne kadar benziyoruz 25 temmuzda ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim 6+4 te gitmiştim doktora kalp atışını görememiştik. hatta hiç kalbi atmamış dedi doktorum. ama bu sefer 6+2 de kıpır kıpır atıyordu kalbi:) inşallah sağlıklıdır inşallah...Ya bende yaşın filan çok etken olacağını sanmıyorum sonuçta 45 yaşında değilim ben en son 11 +3 te gittim doktora ama geç adet gördüğüm için aslında 11 di doktor sadece muayene etti bir ara bacak arasına bakar gibi oldu ama bir iki saniye içinde değiştirdi aslında bende merak ediyorum takvimler deneyler testler artık sağlıklı olsun da benim iki kızım bir oğlum var aslında hiç de niyetim yoktu fakat eşim 5 yıldır nolur nolur diye diye birde umre sözü verdi bende yaşım geç olmadan kalkıştım bir yola.eşim daha küçücük bir çocukken iki oğlum iki kızım olacak der oyunlarda isim bile koyarmış eğer hayırlısı ise oğlumun yanına bir erkek kardeş istiyorum ama tabiki takdir o ilahi belki de kız hayırlıdır eşimde bende su an sağlıklı olsun da diye dua edip duruyoruz cunki temmuz ayında 12 haftalık bebeğimi zi kaybettik herkes çok üzülünce çocuklar dâhil bir daha kalkıştım bu yola inşallah bu sefer sağlıkla doğar
Geçmiş olsun. Yat dinlen.Ignelerin adı neAhh kızlar bugün tam yatacaz tuvalete girdim. Birde ne göreyim kahverengi bir leke toplu iğne başı kadar minikte bir kan pıhtısı. Nevrim döndü ... çok korktum. Kalbim ağzımda atıyordu sanki. Sonra acile koştuk. Kadındoğumcu bekledik gece yarısı geldi bir hekim. Baktı. Bebek iyi dedi çok şükür. Kalp atışınıda gördüm rahatladım Allahıma şükürler olsun... 2 tane iğne yazdı doktor .. Acilde hemen yaptırdık. Yat dinlen dedi doktor. Ama gece gece huzurumuz kaçtıı...Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....
Benim ki atıyordu sağlıklı da görünüyordu fakat ben ağır bir hastalık geçirdim bacağımı boylu boyunca enfeksiyon sardı ben de benimle teselli buluyordum 3 hafta kalamadan yattım ama maalesef üç haftanın sonunda bebeğimin de kalbi durmuştune kadar benziyoruz 25 temmuzda ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim 6+4 te gitmiştim doktora kalp atışını görememiştik. hatta hiç kalbi atmamış dedi doktorum. ama bu sefer 6+2 de kıpır kıpır atıyordu kalbi:) inşallah sağlıklıdır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?