- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #2.181
Ben 9+5 te gitmiştim 23 aralıkta en son. o zaman çok erkendi . 20 ocakta randevum var 13+6 olacağız öğreniriz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin canım. Gelişimi çok iyi dedi. Ense kalınlığı normal, burun kemiği olusmus. Bunlar önemli dedi dr. Parmağını emiyordu :) Bi de kafasini salladı yavrucuk. Insan cok tuhaf hissediyor. Allahım herseyi düzgün olsun da. Hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz insallah :)
Evet canım ilk bebeğim :) ilk baştan beri cinsiyet belirtilerine bakiyordum. Mesela beta hcg yüksek olunca ikiz ya da erkek diyorlar benim de 2-3 kat yüksekti, sonra 6 haftalikken kesenin solunda olursa erkek derler benim de soldaydi, ana rahmine düştüğü gün tam yumurtanin olgunlaştığı günse erkek spermler hızlı oldugu icin erkek olurmuş benim de tam yumurtlama günümdü, bir de küçük çocuklar bile senin oğlun olacak diyordu. Anlayacagin 7-8 haftadır gaza gelmişim galiba canım Biraz da gecen yil gorumcemin oğlu olduğunda senin oğlun olmaz ki siz iki Kiz kardeşsiniz demişti. Çok gücüme gitmisti sanirim ondan hirs yapmışım. Bunu diyen de üniversitede öğretim üyesi yani. Gıcık kadın. Zaten kız bebislerin kiyafetleri falan hep daha güzel. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de iyi içimi döktüm canım sagolasin
Maşallah canım hayirlisiyla kucağına almak ta nasip olur inşallah. Darısı başımıza bizde erken ogrenenlerden olalim
Bende 57 kiloydum boyum 1.68 cok ugrastim o kiloya dusmek icin sora dedim nasilsa cocuk olucak hamile kalmadan bi baktim 62 olmusum simdi 13+3 gunluk hamileyim 65 kiloyum 66 olmustum 1 kilo geri verdim bulantilarda ama benimki ikiz uc kisilik acikiyorum o ayri
Kızlaaar kontrole gittim. Bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkek annesi olacağım inşallah.
Demek ki geçen hafta doğru görmüşüm. Doktor hem normal hem de 3 boyutlu ultrasonla gösterdi. Hiç bir şey talep etmeden.
2 kilo almışım bu arada. 68 kiloyum bakalım kaçla bitecek.
merhaba hanımlar,
yeni üye oldum:) aranızda olmak çok güzel... size sormak istedğim bazı şeyler var, cumartesi günü bebeğimin ense kalınlığını ölçtürdüm ve 3 mm çıktı doktorum üniversite hastanesinde bir profesöre yönlendirdi orada yapılan ölçümde ense kalınlığımız 4,7 mm çıktı.bebeğin boyu 7.2 mm ve burun kemiği oluşmuş durumda.doktorum 16. haftada amiyo sentez için randevu verdi. aranzda buna benzer sonuçlar çıkan arkadaşlarım var mı? yada çevrenizde benzer problemlerle karşılaşanlar var mı?çok korkuyorum. bizim için dua edin..
Hayirlisi olsun cnmm
Bat dönemi kaç çıkmıştı hcg ?
merhaba hanımlar,
yeni üye oldum:) aranızda olmak çok güzel... size sormak istedğim bazı şeyler var, cumartesi günü bebeğimin ense kalınlığını ölçtürdüm ve 3 mm çıktı doktorum üniversite hastanesinde bir profesöre yönlendirdi orada yapılan ölçümde ense kalınlığımız 4,7 mm çıktı.bebeğin boyu 7.2 mm ve burun kemiği oluşmuş durumda.doktorum 16. haftada amiyo sentez için randevu verdi. aranzda buna benzer sonuçlar çıkan arkadaşlarım var mı? yada çevrenizde benzer problemlerle karşılaşanlar var mı?çok korkuyorum. bizim için dua edin..
Yok canım inşallah ümidini kaybetme sağlıkla görürsün bebeğini benim oğlumun hamileliğinde on gün sonra kesen buyumemis bebekte yok birkaç gün sonra gel alalım dedi araya bayram girdi kanamam başladı bende hem uzgunum hem hasta dedim kanama olunca en azından bebek gitmiştir bari ilaç alayım diye doktora gittim bebeğim yasiyordu ve o kadar fazla kanamam oldu ki o hamilelikte genede bebeğim sağlıkla doğdu. Bak şimdi burda bir sürü hamile kadın var boş gebelik olanlar toplam sayıya bakarak o kadar az ki çoğu kadın sağlıkla doğuruyor hem kesen de büyümüş bol bol dua etArkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi
Yaa seni öyle iyi anladım ki su an görümcene sinir oldum ama emin ol kızın da olsa çok kıskanacak seni cunki kız evladın nasıl tatlı birşey olduğunu bilmiyor maalesef minicik bir kadın a Allah in izni ile annelik yapmak dünyanın en şerefli duygusudur
Evet canım ilk bebeğim :) ilk baştan beri cinsiyet belirtilerine bakiyordum. Mesela beta hcg yüksek olunca ikiz ya da erkek diyorlar benim de 2-3 kat yüksekti, sonra 6 haftalikken kesenin solunda olursa erkek derler benim de soldaydi, ana rahmine düştüğü gün tam yumurtanin olgunlaştığı günse erkek spermler hızlı oldugu icin erkek olurmuş benim de tam yumurtlama günümdü, bir de küçük çocuklar bile senin oğlun olacak diyordu. Anlayacagin 7-8 haftadır gaza gelmişim galiba canım Biraz da gecen yil gorumcemin oğlu olduğunda senin oğlun olmaz ki siz iki Kiz kardeşsiniz demişti. Çok gücüme gitmisti sanirim ondan hirs yapmışım. Bunu diyen de üniversitede öğretim üyesi yani. Gıcık kadın. Zaten kız bebislerin kiyafetleri falan hep daha güzel. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de iyi içimi döktüm canım sagolasin
Benim yengeme amniyosentez yapıldı aynı sebepten bebek çok şükür sağlıklı çıktı bu bir risk faktörü ama yüzde si olan yani işte işte atıyorum yüzde 25 hasta olma ihtimali var demek aynı durumda ki yüz bebekten 25 i hasta demek ama 75 ide sağlıklı inşallah senin de bebeğin sağlıkla doğar bu arada yaşın kaç yani eğer kırk ve üstü ise risk artıyor diye biliyorummerhaba hanımlar,
Geçmiş olsun inşallah Rabbim korusun bebisiAhh kızlar bugün tam yatacaz tuvalete girdim. Birde ne göreyim kahverengi bir leke toplu iğne başı kadar minikte bir kan pıhtısı. Nevrim döndü ... çok korktum. Kalbim ağzımda atıyordu sanki. Sonra acile koştuk. Kadındoğumcu bekledik gece yarısı geldi bir hekim. Baktı. Bebek iyi dedi çok şükür. Kalp atışınıda gördüm rahatladım Allahıma şükürler olsun... 2 tane iğne yazdı doktor .. Acilde hemen yaptırdık. Yat dinlen dedi doktor. Ama gece gece huzurumuz kaçtıı...Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....
Eskaram hayirli olsun :) ben de cok merak ediyorum cinsiyetini ama doktorum son gittigimde bakmadi belli olmaz daha dedi. 1e. Haftadayim ben de. Hangi hastabeye gidiyorsun istanbul mu?