• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Haklisin canım. Gelişimi çok iyi dedi. Ense kalınlığı normal, burun kemiği olusmus. Bunlar önemli dedi dr. Parmağını emiyordu :) Bi de kafasini salladı yavrucuk. Insan cok tuhaf hissediyor. Allahım herseyi düzgün olsun da. Hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz insallah :)

Amin inşallah.
Maşallah daha ne olsun? Benimki bir de ayaklar havada bağdaş kurup poz verdi. Küçük oldukları için hissedemiyoruz ama çok hareketliler.

:KK49:
Evet canım ilk bebeğim :) ilk baştan beri cinsiyet belirtilerine bakiyordum. Mesela beta hcg yüksek olunca ikiz ya da erkek diyorlar benim de 2-3 kat yüksekti, sonra 6 haftalikken kesenin solunda olursa erkek derler benim de soldaydi, ana rahmine düştüğü gün tam yumurtanin olgunlaştığı günse erkek spermler hızlı oldugu icin erkek olurmuş benim de tam yumurtlama günümdü, bir de küçük çocuklar bile senin oğlun olacak diyordu. Anlayacagin 7-8 haftadır gaza gelmişim galiba canım:KK49: Biraz da gecen yil gorumcemin oğlu olduğunda senin oğlun olmaz ki siz iki Kiz kardeşsiniz demişti. Çok gücüme gitmisti sanirim ondan hirs yapmışım. Bunu diyen de üniversitede öğretim üyesi yani. Gıcık kadın. Zaten kız bebislerin kiyafetleri falan hep daha güzel. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de iyi içimi döktüm canım sagolasin:KK200::anneadayı::KK15:

O üniversite öğretim üyesi şahıs biyolojiden torpille geçmiş galiba. 6 kız kardeşiz 2 ablamın erkek çocuğu var. Benim de oğlum olacak inşallah. Cinsiyetin anneyle alakası yok ki babanın spermi belirliyor. :KK48:
Sen kimseyi takma canım. Bebeğine odaklan. Hayırlısı olsun da kız erkek farketmez. Allah gönlüne göre versin.

Bende 57 kiloydum boyum 1.68 cok ugrastim o kiloya dusmek icin sora dedim nasilsa cocuk olucak hamile kalmadan bi baktim 62 olmusum simdi 13+3 gunluk hamileyim 65 kiloyum 66 olmustum 1 kilo geri verdim bulantilarda ama benimki ikiz uc kisilik acikiyorum o ayri:KK48::KK48::KK48:

İkizlermi az ne güzel sağlıkla kucağına al inş. yavrularını :KK19:

merhaba hanımlar,
yeni üye oldum:) aranızda olmak çok güzel... size sormak istedğim bazı şeyler var, cumartesi günü bebeğimin ense kalınlığını ölçtürdüm ve 3 mm çıktı doktorum üniversite hastanesinde bir profesöre yönlendirdi orada yapılan ölçümde ense kalınlığımız 4,7 mm çıktı.bebeğin boyu 7.2 mm ve burun kemiği oluşmuş durumda.doktorum 16. haftada amiyo sentez için randevu verdi. aranzda buna benzer sonuçlar çıkan arkadaşlarım var mı? yada çevrenizde benzer problemlerle karşılaşanlar var mı?çok korkuyorum. bizim için dua edin..

Kızlaaar kontrole gittim. Bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkek annesi olacağım inşallah. :anneadayı::KK46::KK37:
Demek ki geçen hafta doğru görmüşüm. Doktor hem normal hem de 3 boyutlu ultrasonla gösterdi. Hiç bir şey talep etmeden.

2 kilo almışım bu arada. 68 kiloyum bakalım kaçla bitecek. :anneadayı:

Hayirlisi olsun cnmm

merhaba hanımlar,
yeni üye oldum:) aranızda olmak çok güzel... size sormak istedğim bazı şeyler var, cumartesi günü bebeğimin ense kalınlığını ölçtürdüm ve 3 mm çıktı doktorum üniversite hastanesinde bir profesöre yönlendirdi orada yapılan ölçümde ense kalınlığımız 4,7 mm çıktı.bebeğin boyu 7.2 mm ve burun kemiği oluşmuş durumda.doktorum 16. haftada amiyo sentez için randevu verdi. aranzda buna benzer sonuçlar çıkan arkadaşlarım var mı? yada çevrenizde benzer problemlerle karşılaşanlar var mı?çok korkuyorum. bizim için dua edin..

Benim tanıdığım yok canım. İnşallah amniyo sentez sonucun iyi çıkar. Dua edeceğim senin için. Allah yardımcın olsun.

merhaba hanımlar,

Hayirlisi ile sonuclarin ins guzel cikar cnm dualarimiz seninle

Arkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi

Arkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi
Yok canım inşallah ümidini kaybetme sağlıkla görürsün bebeğini benim oğlumun hamileliğinde on gün sonra kesen buyumemis bebekte yok birkaç gün sonra gel alalım dedi araya bayram girdi kanamam başladı bende hem uzgunum hem hasta dedim kanama olunca en azından bebek gitmiştir bari ilaç alayım diye doktora gittim bebeğim yasiyordu ve o kadar fazla kanamam oldu ki o hamilelikte genede bebeğim sağlıkla doğdu. Bak şimdi burda bir sürü hamile kadın var boş gebelik olanlar toplam sayıya bakarak o kadar az ki çoğu kadın sağlıkla doğuruyor hem kesen de büyümüş bol bol dua et

:KK49:
Evet canım ilk bebeğim :) ilk baştan beri cinsiyet belirtilerine bakiyordum. Mesela beta hcg yüksek olunca ikiz ya da erkek diyorlar benim de 2-3 kat yüksekti, sonra 6 haftalikken kesenin solunda olursa erkek derler benim de soldaydi, ana rahmine düştüğü gün tam yumurtanin olgunlaştığı günse erkek spermler hızlı oldugu icin erkek olurmuş benim de tam yumurtlama günümdü, bir de küçük çocuklar bile senin oğlun olacak diyordu. Anlayacagin 7-8 haftadır gaza gelmişim galiba canım:KK49: Biraz da gecen yil gorumcemin oğlu olduğunda senin oğlun olmaz ki siz iki Kiz kardeşsiniz demişti. Çok gücüme gitmisti sanirim ondan hirs yapmışım. Bunu diyen de üniversitede öğretim üyesi yani. Gıcık kadın. Zaten kız bebislerin kiyafetleri falan hep daha güzel. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de iyi içimi döktüm canım sagolasin:KK200::anneadayı::KK15:
Yaa seni öyle iyi anladım ki su an görümcene sinir oldum ama emin ol kızın da olsa çok kıskanacak seni cunki kız evladın nasıl tatlı birşey olduğunu bilmiyor maalesef minicik bir kadın a Allah in izni ile annelik yapmak dünyanın en şerefli duygusudur

merhaba hanımlar,
Benim yengeme amniyosentez yapıldı aynı sebepten bebek çok şükür sağlıklı çıktı bu bir risk faktörü ama yüzde si olan yani işte işte atıyorum yüzde 25 hasta olma ihtimali var demek aynı durumda ki yüz bebekten 25 i hasta demek ama 75 ide sağlıklı inşallah senin de bebeğin sağlıkla doğar bu arada yaşın kaç yani eğer kırk ve üstü ise risk artıyor diye biliyorum

Ahh kızlar bugün tam yatacaz tuvalete girdim. Birde ne göreyim kahverengi bir leke toplu iğne başı kadar minikte bir kan pıhtısı. Nevrim döndü ... çok korktum. Kalbim ağzımda atıyordu sanki. Sonra acile koştuk. Kadındoğumcu bekledik gece yarısı geldi bir hekim. Baktı. Bebek iyi dedi çok şükür. Kalp atışınıda gördüm rahatladım Allahıma şükürler olsun... 2 tane iğne yazdı doktor .. Acilde hemen yaptırdık. Yat dinlen dedi doktor. Ama gece gece huzurumuz kaçtıı...Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....:KK46::KK46::KK46:

Ahh kızlar bugün tam yatacaz tuvalete girdim. Birde ne göreyim kahverengi bir leke toplu iğne başı kadar minikte bir kan pıhtısı. Nevrim döndü ... çok korktum. Kalbim ağzımda atıyordu sanki. Sonra acile koştuk. Kadındoğumcu bekledik gece yarısı geldi bir hekim. Baktı. Bebek iyi dedi çok şükür. Kalp atışınıda gördüm rahatladım Allahıma şükürler olsun... 2 tane iğne yazdı doktor .. Acilde hemen yaptırdık. Yat dinlen dedi doktor. Ama gece gece huzurumuz kaçtıı...Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....:KK46::KK46::KK46:
Geçmiş olsun inşallah Rabbim korusun bebisi

Eskaram hayirli olsun :) ben de cok merak ediyorum cinsiyetini ama doktorum son gittigimde bakmadi belli olmaz daha dedi. 1e. Haftadayim ben de. Hangi hastabeye gidiyorsun istanbul mu?

Çok sağol canım. Kaçıncı haftadasın anlamadım.
Evet İstanbul dayım. Bayrampaşa baypark hospital a gidiyorum. Cemile hanım doktorum.

Back