- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.141
Canım ben 53 le basladim 9. Haftada 56 oldum su an 57.2 yim normal dedi dr bundan sonra artar dedi. :)kızlar haftanıza göre kaç kilo aldınız. Ben öğrendiğimde 64 idim, şuan 11+2 yim ve 65,30 um
Evet o şekilde de okumuştumda ben bi türlü fırında yemek yapmaya alışamadım beceremiyorum ama bi gün denerim kaç derecede kaç dk pişirmek gerekir
Bir keresinde 3 gün çıkmadı kokusu o gün tövbe ettim evde kızartmam diye.
Yap ye canım mutlaka. Yanında limonlu salata oldu mu rahat yiyorum ben.
Yalnız şu detayı atlamayayım. Balığın yanında roka olmamalıymış. Rokada bulunan demir balıktaki kalsiyum emilimini azaltıyormuş. Duyunca şok oldum biz hep yerdik çünkü.
kızlar haftanıza göre kaç kilo aldınız. Ben öğrendiğimde 64 idim, şuan 11+2 yim ve 65,30 um
Evet bncede arayi acma ben 2. Ye cesaret edene kadar oglum 5.5 yasina geldiBen zaten çalıştığım için tam tersi biraz evde oturmanın ailemle ilgilenmenin hayalini kuruyorum Çalışmaktan hevesimi fazlasıyla aldım 25 de evlendim şimdi de hamileyim normal bi zaman olduğunu düşünüyorum Ama Allah izin verirse ikinciyle arayı fazla açmamayı istiyorum rahata alışınca bi daha karar vermek zor olur heralde
Evet bncede arayi acma ben 2. Ye cesaret edene kadar oglum 5.5 yasina geldi
kızlar haftanıza göre kaç kilo aldınız. Ben öğrendiğimde 64 idim, şuan 11+2 yim ve 65,30 um
Aaaaa çok ilginç. Aynen roka yerdim bende tüühhh
Bende 4 kilo almisim canım durduramiyorum kendimi toplamda 11 almam gerekiyomus cok hızlı gidiyorum galiba :)Ben 60 dım 64.5 im şuan Biri beni durdursun
Hadi yaaa tam abla olacak desenwBenm kızım 12 yaşındaa
Walla dr bana 1 kilo fazla dedi ama bence 1 buçuk Ben oturarak çalıştığımdan dolayı alıyorum senin imkanin varsa yürüyüş yap bol bolBende 4 kilo almisim canım durduramiyorum kendimi toplamda 11 almam gerekiyomus cok hızlı gidiyorum galiba :)
Bende 2kg aldım toplamda . benimde ilk bebisim olacak kismetse 28 yaşındayım. Bi sorum olacak bazi akşamlar çok acikiyorum yarım porsiyonu geçince midem hazmetmiyo sizde de oluyomu . anlamadım.
Ahh kardeş bende de aynı sorun var korkuyorum 25-30 kilo alıcam diye Sürekli midesi kazınır mı insanın yerken bile kazınıyoBende aciktigim zamanlar hemen hazmediyo hatta cokta yesem mesela dun gece cok yedim ama hic yememis gibiydim... Doymuyomuyum anlamadim
Bende 2kg aldım toplamda . benimde ilk bebisim olacak kismetse 28 yaşındayım. Bi sorum olacak bazi akşamlar çok acikiyorum yarım porsiyonu geçince midem hazmetmiyo sizde de oluyomu . anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?