Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evet o şekilde de okumuştumda ben bi türlü fırında yemek yapmaya alışamadım beceremiyorum ama bi gün denerim kaç derecede kaç dk pişirmek gerekir

Cnm ızgara ayarına getirince son dereceye yakın ayarlıyorum. Telin altınada fırın tepsisi koyuyorum yağ akmasın diye. Bide tepsiye yağlanmasın diye Aliminyum folyo seriyorum tembel işi .

Aaaaa çok ilginç. Aynen roka yerdim bende tüühhh

Evet bncede arayi acma ben 2. Ye cesaret edene kadar oglum 5.5 yasina geldi

kızlar haftanıza göre kaç kilo aldınız. Ben öğrendiğimde 64 idim, şuan 11+2 yim ve 65,30 um

Ben zaten kiloluyum 66 ile başladım. Geçen hafta 11+2 iken 66.5 çıktım. Ama arada 67.80 e kadar çıkmıştım mide bulantılarım başlayınca vermiştim. Yarın doktora gideceğim kaç olmuşum bakalım.
Mide bulantılarım azaldı artışa geçerim artık.

Slmlar... Nasılsınız... Ben nezle. Oldum malesef once oğlum sonra esim derken ben olmadim diye sevinirken banada gecti allah beterinden korusun... Ben suan tam kilomu bilmiyorum tartimin pili bitmis... Ama en son vermistim kilo bulantidan... Bu arada benimde 2 . çocuğum olucak Allahın izniyle 8 yasinda bir oglum var... 30 yasindayim 85 liyim

Bende 2kg aldım toplamda . benimde ilk bebisim olacak kismetse 28 yaşındayım. Bi sorum olacak bazi akşamlar çok acikiyorum yarım porsiyonu geçince midem hazmetmiyo sizde de oluyomu . anlamadım.

Bende aciktigim zamanlar hemen hazmediyo hatta cokta yesem mesela dun gece cok yedim ama hic yememis gibiydim... Doymuyomuyum anlamadim

Bende aciktigim zamanlar hemen hazmediyo hatta cokta yesem mesela dun gece cok yedim ama hic yememis gibiydim... Doymuyomuyum anlamadim
Ahh kardeş bende de aynı sorun var korkuyorum 25-30 kilo alıcam diye Sürekli midesi kazınır mı insanın yerken bile kazınıyo

Bende 2kg aldım toplamda . benimde ilk bebisim olacak kismetse 28 yaşındayım. Bi sorum olacak bazi akşamlar çok acikiyorum yarım porsiyonu geçince midem hazmetmiyo sizde de oluyomu . anlamadım.

Valla hiç sorma ben artık 31 yıllık sindirim sistemimi tanıyamıyorum.
Bazı zamanlar yediğim halde bir saat sonra midem kazınıyor. Bazen de bir lokma fazla yiyemiyorum. Hazımsızlık çok var.
Ama nasıl yersem yiyim sabahları şiş bir mesane ve gazla uyanıyorum. Öyle ki bebişe yer kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…