Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

cnm ben fırının ızgara ayarında telin üzerinde pişiriyorum. önceden zeytintyağı tuz defne yaprağı kekik ile terbiyeliyorum. iyi pişiyo hemde hafif oluyo

Hayır olsun. İyi yorumla üstünde durma boşver. Açıkta kalmışsındır diyim. her gördüğümüz rüyanın anlamı yok sonuçta.
Rüya tabirine baktın mı?

Istavrit hic yemedim kilciklimi
Benim en sevdigim balk. Hamsi ve levrek

Ben de pek sevmem istavriti. Kılçıklı evet.
Somon ve çupra gibi balıkları seviyorum ben. Hem yağlı hem de fırında pişiriyorum. Kızartma derdi olmuyor.
Bir de hamsiyi seviyorum. Kızartmaysa dışarıda yaptırıyor eşim evde koku derdi de olmuyor. Bu nanemolla mideyle hiç çekemem.

Ay zaten sirf kokusu kalacak diye yapip yemiyorum ama cupra levrek firinda yapayim bnde mecburr hersey bebisler icin

Bana 2 hafta önce multivitamin ve magnezyum verdi.
Multivitaminin içinde hepsi var. Hatta bel ağrım var diye magnezyumu ayrı verdi ama vitaminin içinde o da var. Ama mg az sorun olmaz herhalde.

Ay zaten sirf kokusu kalacak diye yapip yemiyorum ama cupra levrek firinda yapayim bnde mecburr hersey bebisler icin

Bir keresinde 3 gün çıkmadı kokusu o gün tövbe ettim evde kızartmam diye.
Yap ye canım mutlaka. Yanında limonlu salata oldu mu rahat yiyorum ben.

Yalnız şu detayı atlamayayım. Balığın yanında roka olmamalıymış. Rokada bulunan demir balıktaki kalsiyum emilimini azaltıyormuş. Duyunca şok oldum biz hep yerdik çünkü.

cnm ben fırının ızgara ayarında telin üzerinde pişiriyorum. önceden zeytintyağı tuz defne yaprağı kekik ile terbiyeliyorum. iyi pişiyo hemde hafif oluyo

Evet o şekilde de okumuştumda ben bi türlü fırında yemek yapmaya alışamadım beceremiyorum ama bi gün denerim kaç derecede kaç dk pişirmek gerekir

Canım bende 27 yaşındayım ama bnm ilk bebeğim Nasıl bişey erken anne olmak keşke biraz daha bekleseydim diyomusun
Ya aslinda anne olmak icin degilde evlenmk icin keske biraz bekleseydim diyorum. Ama erkn anne olmak şöyle guzel gencsin ve cocugunu buyutup onune bakabiliyosun. Yani aslinda arayi bu kadar acmasaydim simdiye buda buyumustu ve calisiyodum.

Merhabaaaa hamislerrr oncelikle allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.gecen ayda size gelmistim size bise sormak istiyorum hamisler sik idrar istegi sizde nasil oluyor yani gece uykunuzdan kaldiriyormu ve idrar rengi koyu degil ama cok idrara cikiyrum gece bile sıkısmıs halde zor yetisiyrum ama yanma yok koku yok rengi koyu degil bide geceleri ter icinde uyandim 3 4 gun bunlar gebelik baslangici olabilirmi simdiden tesekur ederim

Zararlı olan balık mi var duymadim hic haftada bi somon ve uskumru yiyorum ben. folbiol ve imom omega kullanıyorum sen neden kullanmiyosun bulantı falan mi yapiyo

Ya aslinda anne olmak icin degilde evlenmk icin keske biraz bekleseydim diyorum. Ama erkn anne olmak şöyle guzel gencsin ve cocugunu buyutup onune bakabiliyosun. Yani aslinda arayi bu kadar acmasaydim simdiye buda buyumustu ve calisiyodum.

Ben zaten çalıştığım için tam tersi biraz evde oturmanın ailemle ilgilenmenin hayalini kuruyorum Çalışmaktan hevesimi fazlasıyla aldım 25 de evlendim şimdi de hamileyim normal bi zaman olduğunu düşünüyorum Ama Allah izin verirse ikinciyle arayı fazla açmamayı istiyorum rahata alışınca bi daha karar vermek zor olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…