- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.121
Teşekkür ederim canım. Bir sorayim o zamanHmmmmm evet ondan ozaman ben cumartesi yaptırdım ozaman değiştirdi ilaçlarımı Bişey demese bile sen hatırlat muhakkak ilaç olayını
Fiyat içinde gideceğin hastaneyi ara sosyal güvencen neyse ona göre fiyat al her hastaneninki değişiyo cnm
Ben oldum olası balığı çok severim çok şükür bi tiksinme falanda olmadı hamilelikte haftada 2 gün yiyoruz Buaralar ben çinekop a taktım ama favorim kesinlikle Norveç somonu omegası en yüksek balık o Carrefour da hep oluyo 1 parça al tavada yağsız kızart kendi yağını bırakıyo zaten
Benim 2. Bebis canim 21 yasinda ilk ogluma hamile kaldm 27 yasindayim 2. Ogluma hamileyimBenim ilk bebeğim olacak inşallah Senin ikinciydi değil mi ? Yaş kaç acaba
Kızlar bugün kötü bi rüya gördüm hayır olsun inşallah. Doğum yapıyorum kedi doğurmuşum Nasıl üzülüyorum aylardır bunun için mi bekledim ben diye hüngür hüngür ağlıyorum çok korkunç bi rüyaydı
Istavrit hic yemedim kilciklimi
Benim en sevdigim balk. Hamsi ve levrek
Ay zaten sirf kokusu kalacak diye yapip yemiyorum ama cupra levrek firinda yapayim bnde mecburr hersey bebisler icinBen de pek sevmem istavriti. Kılçıklı evet.
Somon ve çupra gibi balıkları seviyorum ben. Hem yağlı hem de fırında pişiriyorum. Kızartma derdi olmuyor.
Bir de hamsiyi seviyorum. Kızartmaysa dışarıda yaptırıyor eşim evde koku derdi de olmuyor. Bu nanemolla mideyle hiç çekemem.
Benim dr.um bu hafta folik asiti kesti Sen hala devam ediyomusun Ben demir ilacı ve multivitamine başladım dün itibariyle Demir ilacının içinde bir miktar folik asit takviyeside varmış zaten
Kimsenin ilaçları değişmedi mi ???
Kızlar ikili tarama testini özel hastanede kaça yapıyorlar? Yarin yaptiricam da.
Ay zaten sirf kokusu kalacak diye yapip yemiyorum ama cupra levrek firinda yapayim bnde mecburr hersey bebisler icin
cnm ben fırının ızgara ayarında telin üzerinde pişiriyorum. önceden zeytintyağı tuz defne yaprağı kekik ile terbiyeliyorum. iyi pişiyo hemde hafif oluyo
Canım bende 27 yaşındayım ama bnm ilk bebeğim Nasıl bişey erken anne olmak keşke biraz daha bekleseydim diyomusunBenim 2. Bebis canim 21 yasinda ilk ogluma hamile kaldm 27 yasindayim 2. Ogluma hamileyim
Ya aslinda anne olmak icin degilde evlenmk icin keske biraz bekleseydim diyorum. Ama erkn anne olmak şöyle guzel gencsin ve cocugunu buyutup onune bakabiliyosun. Yani aslinda arayi bu kadar acmasaydim simdiye buda buyumustu ve calisiyodum.Canım bende 27 yaşındayım ama bnm ilk bebeğim Nasıl bişey erken anne olmak keşke biraz daha bekleseydim diyomusun
Baktım ama bi yerde iyi müjdeli habere işaret diyo başka yerde felaket diyoHayır olsun. İyi yorumla üstünde durma boşver. Açıkta kalmışsındır diyim.her gördüğümüz rüyanın anlamı yok sonuçta.
Rüya tabirine baktın mı?
Zararlı olan balık mi var duymadim hic haftada bi somon ve uskumru yiyorum ben. folbiol ve imom omega kullanıyorum sen neden kullanmiyosun bulantı falan mi yapiyoKızlar bn duzgun beslenmiyorum. Cok ivir zivir yiyorum kahvalti dışında yemek yok.
Balik yemek lazim hangi baliklari yiyosunuz. Bazilari zararlı çünkü. Bide doktor bana ferrum tablet ve imon omega 3 tablet verdi ama kullanmıyorum siz bisey kullaniyomusunuz
Canım ben kayserideyim dun 50 tl ye yaptırdımKızlar ikili tarama testini özel hastanede kaça yapıyorlar? Yarin yaptiricam da.
Canım ben 12+7 deyim dun gittim kesmedi dr folbiol kullanıyorum hâlâSen ikili tarama yaptirdin mi canim ben yarin yaptircam. Belki o zaman ilaçları degistirecektir. Bana Folik asiti kullan demesine şaşırdım zaten çünkü herkesinki 10. Haftada folik asiti kesmiş. Anlamadim ben de.
Ya aslinda anne olmak icin degilde evlenmk icin keske biraz bekleseydim diyorum. Ama erkn anne olmak şöyle guzel gencsin ve cocugunu buyutup onune bakabiliyosun. Yani aslinda arayi bu kadar acmasaydim simdiye buda buyumustu ve calisiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?