Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ayyy bende öğrenmek istiyorum yaa . Haftaya çarşamba gideceğim inşallah gösterir bebişim kendini

Ayyy bende öğrenmek istiyorum yaa . Haftaya çarşamba gideceğim inşallah gösterir bebişim kendini

İnşallah gösterir canım.
Doktoruna da bağlı aslında. Benim geçen gittiğim temkinli davranıp söylemedi. Bugün devamlı gideceğim doktor söyledi.

Sen ne hissediyorsun? Ben notr düm mesela. Ağır basan bir taraf yoktu.

Ilk haftalarda oluyordu canım. Aynen gece bile kosa kosa tuvalete gidiyordum. Ama idrarimda sürekli küçük beyaz tanecikler oluyordu.

Çok sevindim senin adina. Bugün kontrole gittim. Net değil kiz olabilir dedi. Oysa gebe kaldığım gun, beta hcg değerim, bebeğin kesedeki konumu, aşermelerim hep erkeğe işaret ediyordu. Ayrica hamile olduğumu öğrenen tüm arkadaslarim içime erkek olcak gibi doğuyor demişti tamam önemlisi sağlıklı olsun ama ben kendimi çok alıştırmışım galiba ya

Seninde ilk bebisinmi cnm olsun kiz olsun saglikli olsun digeri erkek olur insallah

Canım bebişin göstermemiştir belki. Daha erken gerçekten onlar da emin olamıyor.
Erkek bebeklerin daha hızlı geliştiği söyleniyor ya benimki ondan net konuşabildi sanırım. Zaten burada erken öğrenen hamişler hep erkek annesi sanırım.
Kız fikrine de alışırsın canım rahat ol. Sağlıklı olsun da inşallah.

Bana bugun 12+4 decavit verdi. 2 hafta daha folik asit kullan dedi. Decavitle beraber mi icicem acaba? Sormayi unuttum. Sonra yanindaki yardimcisina sordum. Yok folbiol bitince decavite basla dedi. Seninki nasil?
Canım ben ilk basta decavit ve folbiolu birlikte kullandim decavit bitince imom omega verdi simdi folbiol ve imom omega yi birlikte kullanıyorum. Bu arada ikimizin de kızı olacak galiba ben baştan beri kız hissediyodum zaten sen erkek diye mi tahmin etmiştin ilk bebegin mi ? Hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah cinsiyet onemli degil :)

Maşallah canım hayirlisiyla kucağına almak ta nasip olur inşallah. Darısı başımıza bizde erken ogrenenlerden olalim

Saglicakla olsun inşallah bende kižim olsun istiyoyummm

Seninde ilk bebisinmi cnm olsun kiz olsun saglikli olsun digeri erkek olur insallah
Evet canım ilk bebişim benim de. Cinsiyet belirtileri üzerine tez yazacak kadar araştırmışım oysaki hicbiri tutmadi. Gerci 2 hafta sonra kesin konuşalım, kendini sartlama dedi dr. Hayırlı sağlıklı olsun da inşallah

Haklisin canım. Gelişimi çok iyi dedi. Ense kalınlığı normal, burun kemiği olusmus. Bunlar önemli dedi dr. Parmağını emiyordu :) Bi de kafasini salladı yavrucuk. Insan cok tuhaf hissediyor. Allahım herseyi düzgün olsun da. Hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz insallah :)

Evet canım ilk bebeğim :) ilk baştan beri cinsiyet belirtilerine bakiyordum. Mesela beta hcg yüksek olunca ikiz ya da erkek diyorlar benim de 2-3 kat yüksekti, sonra 6 haftalikken kesenin solunda olursa erkek derler benim de soldaydi, ana rahmine düştüğü gün tam yumurtanin olgunlaştığı günse erkek spermler hızlı oldugu icin erkek olurmuş benim de tam yumurtlama günümdü, bir de küçük çocuklar bile senin oğlun olacak diyordu. Anlayacagin 7-8 haftadır gaza gelmişim galiba canım Biraz da gecen yil gorumcemin oğlu olduğunda senin oğlun olmaz ki siz iki Kiz kardeşsiniz demişti. Çok gücüme gitmisti sanirim ondan hirs yapmışım. Bunu diyen de üniversitede öğretim üyesi yani. Gıcık kadın. Zaten kız bebislerin kiyafetleri falan hep daha güzel. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de iyi içimi döktüm canım sagolasin

Cnm benim bir kızım var o yüzden biliçaltım benle oynuyordur diye düşünüyorum. Bu hamileliğim ilkinden farklı geçiyor bide rüyalarımda hep erkek görüyorum

Cnm ben lcw dan aldım 49,9 tl ye bide trendyoldan tunik aldım. Çok rahat

Bat dönemi kaç çıkmıştı hcg ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…