Iyim cnm senden naber Ewet son 3gun heycan dorukta:18:
inşallah hepımız hayırlı haberler alalım canmhdi bakalaım kızlar allah büyük ii haberleri ilk sizden alalım sizin için heyecanlandım
bu arada pazartesi salı da benim adet tarihim çarşambada tahlil vercem
çarşamba 15.gün ayy heyecanlandım
canım bn burdaym esımde kardan yolda kalmıs gelemıyoo ayy cok kar yolllarHeyyyy millet Nerdesiniz kimsenin sesi Yok:2:
canım bn burdaym esımde kardan yolda kalmıs gelemıyoo ayy cok kar yolllar
amın canım kımseyıde sogukta bırakmasın allah cok sogukkkEwet cnm ya cok kar var cok soguk allah yardim etsin yolda kalanlara
canım bende ne kadar takmıyorum desem de takıyorum hepımız takıyoruz umarım hepımız guzel sonuclar alıaz... bnde adet olcam hıssedıyorm hep ve pazartesı olmamam lazm en rısklı gun:18::18:iyi geceler arkadaşlar... bugün okulda son ders sanki adet olacakmışım ki bir hisse kapıldım belim ağrıyor gibi geldi. güya bu ay hiç takmıyor hiç stres yapmıyordum. o hisse kapılınca bıraksalar çocukların önünde hüngür hüngür ağlayacak gibi hissettim. hiç de kafama takmıyor değilmişim yani
hayırlı cumalar kızlarr umarım onumuzdekı hafta herkes hayırlı haberler alır..
Saol cnm allah razi olsun napalim mevlam boyle yazmis yapacak bise Yokhayırlı cumalar canlarım
gökçe reglimi oldun kuşum üzülme herşeyde bir hayr vardır birtanem biz hep yanındayız
canm sanada hayırlı cumalar bak ılknurun da kan gelmıst yerlesme kanaması oldu kesın adet oldunmuHayirli CUMALAR cnm benim kirmizilar gorundu cok mutsuzum(((*
kuzumm hayırlı cumalar sandahayırlı cumalar canlarım
gökçe reglimi oldun kuşum üzülme herşeyde bir hayr vardır birtanem biz hep yanındayız
canm sanada hayırlı cumalar bak ılknurun da kan gelmıst yerlesme kanaması oldu kesın adet oldunmu
canım ılknurun da oyle oldu dur bı belkı gelmıcek.. ben sana ne dıcem sımdı bıle olsan oldum dersın allahın tadırı dıcez.. benım durumum daha kotu kuzum hep ınadına 15.gune kadar olmuyorm umutlanıyorm 15.gun al sana umut oluyorm boylesı ınan daha kotu bn bılıyorm bnmkı tutmadı beklıorm sadece adetı cıddyım bakSadece leke Geldi ama ben hep boyle oluyorum once leke sonra adet karnimda cok agriyo offffffff(((*
Napalim cnm hayirlisi bekliyelim bakalim ama kesin olurum Suan bise Yok sadece leke uzilmiycem diyorum ama gercekten elde degilcanım ılknurun da oyle oldu dur bı belkı gelmıcek.. ben sana ne dıcem sımdı bıle olsan oldum dersın allahın tadırı dıcez.. benım durumum daha kotu kuzum hep ınadına 15.gune kadar olmuyorm umutlanıyorm 15.gun al sana umut oluyorm boylesı ınan daha kotu bn bılıyorm bnmkı tutmadı beklıorm sadece adetı cıddyım bak
insallahh hayırlısı neyse o olsun kuzucm elbet olucak bızımde ama bızım bebeklerın de zamanı var off ya bnde adet olsaydm rahatlardım su stresten ya zaten olcam ıye son gunu beklıomNapalim cnm hayirlisi bekliyelim bakalim ama kesin olurum Suan bise Yok sadece leke uzilmiycem diyorum ama gercekten elde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?