Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler arkadaşlar... bugün okulda son ders sanki adet olacakmışım ki bir hisse kapıldım belim ağrıyor gibi geldi. güya bu ay hiç takmıyor hiç stres yapmıyordum. o hisse kapılınca bıraksalar çocukların önünde hüngür hüngür ağlayacak gibi hissettim. hiç de kafama takmıyor değilmişim yani

canım bende ne kadar takmıyorum desem de takıyorum hepımız takıyoruz umarım hepımız guzel sonuclar alıaz... bnde adet olcam hıssedıyorm hep ve pazartesı olmamam lazm en rısklı gun:18::18:

hayırlı cumalar canlarım

gökçe reglimi oldun kuşum üzülme herşeyde bir hayr vardır birtanem biz hep yanındayız

Sadece leke Geldi ama ben hep boyle oluyorum once leke sonra adet karnimda cok agriyo offffffff(((*
canım ılknurun da oyle oldu dur bı belkı gelmıcek.. ben sana ne dıcem sımdı bıle olsan oldum dersın allahın tadırı dıcez.. benım durumum daha kotu kuzum hep ınadına 15.gune kadar olmuyorm umutlanıyorm 15.gun al sana umut oluyorm boylesı ınan daha kotu bn bılıyorm bnmkı tutmadı beklıorm sadece adetı cıddyım bak

Napalim cnm hayirlisi bekliyelim bakalim ama kesin olurum Suan bise Yok sadece leke uzilmiycem diyorum ama gercekten elde degil

Napalim cnm hayirlisi bekliyelim bakalim ama kesin olurum Suan bise Yok sadece leke uzilmiycem diyorum ama gercekten elde degil
insallahh hayırlısı neyse o olsun kuzucm elbet olucak bızımde ama bızım bebeklerın de zamanı var off ya bnde adet olsaydm rahatlardım su stresten ya zaten olcam ıye son gunu beklıom

Kizlar Bugun benim evlilik yil donumum bitanecik askim Bana o kadar guzel pasta almiski ikimizin resmi olan bir pasta cok mutlu oldum Bu mutlulugumuzda birde bebek olsa rabbimin izniyle ins (ONU COK SEVIYORUM)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…