How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar Bugun benim evlilik yil donumum bitanecik askim Bana o kadar guzel pasta almiski ikimizin resmi olan bir pasta cok mutlu oldum Bu mutlulugumuzda birde bebek olsa rabbimin izniyle ins (ONU COK SEVIYORUM)
allah nıce nıce seneler gostersn bıtanemmm bnada telefon alms esım hedıye sanslıyız bugun:1::1:ınsallah bebeklrmzde olcakk

pazartesı 15.gun ıste cnmmm az kaldı

canım az kalmış valla hayırlısı inşalah güzel haberler verirsn bana ben aşılamadna sonra 12. gün regl oldum gülüm.. :18:

kızlar selam

herkes iyidir umarım, yumurtalar kıvama gelmiş bu gece çatlatma iğnesi yapılacak cumartesi öğlen aşılama olacak, çok heyecanlıyım kızlar... yeni bir dönem gene başlıyor hade bakalım :))

Hadi hayırlısı canım güzel geçer aşılama inşallah sonucu da güzel olur benimki de cumartesiye denk gelmişti geçen ay.. Allah nasip etsin İnşallahh..

Hayirli CUMALAR cnm benim kirmizilar gorundu cok mutsuzum :((((*

yaaa dur bakalım leke gibi geldiyse umudunu kaybetme Rabbim yar ve yardımcımız olsun sabır versin tevekkül edelim hep.

Kizlar Bugun benim evlilik yil donumum bitanecik askim Bana o kadar guzel pasta almiski ikimizin resmi olan bir pasta cok mutlu oldum Bu mutlulugumuzda birde bebek olsa rabbimin izniyle ins (ONU COK SEVIYORUM)

Canım nice mutlu yıllara eşinle birlikte eşinde ne güzel sürpriz yapmış Aşlah mutluluğunuzu daim etsin tatlımm.. :nazar::nazar:

canım az kalmış valla hayırlısı inşalah güzel haberler verirsn bana ben aşılamadna sonra 12. gün regl oldum gülüm.. :18:

Hadi hayırlısı canım güzel geçer aşılama inşallah sonucu da güzel olur benimki de cumartesiye denk gelmişti geçen ay.. Allah nasip etsin İnşallahh..

yaaa dur bakalım leke gibi geldiyse umudunu kaybetme Rabbim yar ve yardımcımız olsun sabır versin tevekkül edelim hep.

Canım nice mutlu yıllara eşinle birlikte eşinde ne güzel sürpriz yapmış Aşlah mutluluğunuzu daim etsin tatlımm.. :nazar::nazar:

Amin cnm Allah razi olsun :1:sadece leke Geldi daha bise Yok ama Bu Bana yetti moral sifir ins gerisi gelmeZ Yarin Hersey belli olcak benim once geliyo sonrada ertesi gun adet oluyorum o yuzden cok korkuyorum:4:

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız?

beğümmm kuzum en çok seni merak ediyorum,bide dajavuyu ne yaptınız varmı bi gelişme,inşallah hamişsinizdir,çok özledim sizleri.

benim netin borcu ödendiği halde ödenmemiş görünüyo ve netim kesildi,halada kesik:((((( bende anlamadım anlaşmalı bankadan,ptt den yatırmadığım için cenemesini çekiyorum:( dilekçe felan yazdım turkcell superonline sonuçlanmasını bekliyorum,şuan eşimin ofisindeyim ordam yazıyorum size.

bu arada bu şehirdeki en iyi dr a gittim 250tl muayene ücreti olurmu yaa:((( neyse canımız sağolsunda ilk defa bi dr elle de jinekolojik muayene etti karnıma bastırarak,sonra diğer cihazla baktı ve laparoskopi ve histeraskopiyi uygun gördü ama ben yaptırmıştım aşılalamadan önce bütün tahlilleri,

kızlar ne olur bana bi akıl verin adetim bittikten sonra 3.aşılamamı yaptırim,yoksa bu dr un istediği ameliyatlarımı yaptırayım kafam çok karıştı bu dr da aşılamayı önermedi bu şartlarda.

öpüyorum hepinizi

kuzumm yok bnm vucudum ınatcı benım gıbı ılla 15.gun olcam adet bana uyuzluk yapıyo :1: pazartesı olmazsam hıc olmam bı daha allah hayırlısı neyse onu versın ama belırtıler adet belırtısı belım cok agrıyo hayırlısı ne dıyım

beğümmm kuzum en çok seni merak ediyorum,bide dajavuyu ne yaptınız varmı bi gelişme,inşallah hamişsinizdir,çok özledim sizleri.

benim netin borcu ödendiği halde ödenmemiş görünüyo ve netim kesildi,halada kesik:((((( bende anlamadım anlaşmalı bankadan,ptt den yatırmadığım için cenemesini çekiyorum:( dilekçe felan yazdım turkcell superonline sonuçlanmasını bekliyorum,şuan eşimin ofisindeyim ordam yazıyorum size.

bu arada bu şehirdeki en iyi dr a gittim 250tl muayene ücreti olurmu yaa:((( neyse canımız sağolsunda ilk defa bi dr elle de jinekolojik muayene etti karnıma bastırarak,sonra diğer cihazla baktı ve laparoskopi ve histeraskopiyi uygun gördü ama ben yaptırmıştım aşılalamadan önce bütün tahlilleri,

kızlar ne olur bana bi akıl verin adetim bittikten sonra 3.aşılamamı yaptırim,yoksa bu dr un istediği ameliyatlarımı yaptırayım kafam çok karıştı bu dr da aşılamayı önermedi bu şartlarda.

öpüyorum hepinizi

canm bnm doktorda 300 tl prof lar oyle para alıyo kuuzum ıcının rahat olması acısından bı dktora daha gıt bu ıslemler gereklımı dıye bı sor.. ama doktorun ıyıyse gıtmended gerek yok bn cok guwenıyorm mesela.. bıde eger gercekten laparoskopı gereklıyse onu ıhmal etme teyzemde oldu ertesı ay gebe kalmstı.. hayırlısı ama bı arastr sen kuzucumm..
mınık kusun napsın pazartesıyı beklıyoo :1: pazartesı olmazsam dahada olmam bıtanem ama olcam uyuzluguna tam 15.gun olcm bılıom bn:18::18:

öpüyorum hepinizi
bana ilk kirtajdan sonra o sekilde muayane etmisti rahimde yapisiklik var mi diye...sen sordun mu neden bu operasyonlari istiyorsunuz, birseyden mi supheleniyorsunuz diye...polip falan mi gordu acaba ultrasonda? biraz daha detayli anlat canim doktorun ne dedigini...

kızlar selam

22 aralık ğlen 12.20 itibari ile aşılamam gerçekleşmiştir :)) bu 3. aşılamam inşallah bu tutar amin. kızlar ilk defa bu kadar çok acıdı ve şu saat itibari ile hala ağrım var şişiyorum sanki, oda içimde biriken havayı çaıkartamadım daha ondan sanırım, birde tuvalate gittim ve kahverengi akıntı geldi bu sefer ya hayırlısı ve dediğim gibi geri sayım başladı ama bu sefer saymayacağım beklemeyeceğim kızlar, olursa olur olmazsa devam etmeyeceğim yoruldum ve doktora gitmekten gerildim, maddi açıdanda sıkıntı aslında zam gelmiş gene, neyse kızlar, bakalım görelim

herkese iyi geceler

:7:
kızlar selam

22 aralık ğlen 12.20 itibari ile aşılamam gerçekleşmiştir :)) bu 3. aşılamam inşallah bu tutar amin. kızlar ilk defa bu kadar çok acıdı ve şu saat itibari ile hala ağrım var şişiyorum sanki, oda içimde biriken havayı çaıkartamadım daha ondan sanırım, birde tuvalate gittim ve kahverengi akıntı geldi bu sefer ya hayırlısı ve dediğim gibi geri sayım başladı ama bu sefer saymayacağım beklemeyeceğim kızlar, olursa olur olmazsa devam etmeyeceğim yoruldum ve doktora gitmekten gerildim, maddi açıdanda sıkıntı aslında zam gelmiş gene, neyse kızlar, bakalım görelim

herkese iyi geceler
hayırlı olsun canm ınsallah bu kez yuzun guler.. bnde 2. asılamamın son gunu yarın ama adet olcam sanırım karnım agrıyoo herseyın hayırlısı..
kızlarr hayırlıı pazarlar..

iyi akşamlar kızlar

cenazemiz var eşimin dayısı vefat etti o yüzden bir kaç gün siteye girmiyebilirim mutlaka bi yolunu bulur girerim ama bütün mesajları okuyamam sizleri çok merak ederim

artık iyi haber özel mesajla bildirirsiniz bana dualarım sizlere yarın inşallah ii haberler alırsınız..

slm fındık kurtlarım nasılınız?

beğümmmmmm buğün inşallah güzel haber alırız canım senden.

cemre kuzum senden ne haber sonuç ne,bakıyorum ama bişey anlamıyorum.

sevde canım yeni mi yaptırdın hormon tahlillerini,benim prolaktin değerim 36 çıkmıştı,bu şimdiki gittiğim dr engel dedi ve laparoskopiyi ve histeraskopiyi önerdi benim kist ameliyatımdan sonra rahim filmi eşit olarak dağılmadığı için bunları önerdi,bu arada senin tahlillerin normal canım.

cemre anlattığım gibi canım prolaktin hormonum yüksek çıktı ve rahim filminde dağılım eşit olmadığı için bu operasyonları önerdi,ne diyosunuz bi akıl verin.

öpüyorum hepinzi byyyyy

sevde canım yeni mi yaptırdın hormon tahlillerini,benim prolaktin değerim 36 çıkmıştı,bu şimdiki gittiğim dr engel dedi ve laparoskopiyi ve histeraskopiyi önerdi benim kist ameliyatımdan sonra rahim filmi eşit olarak dağılmadığı için bunları önerdi,bu arada senin tahlillerin normal canım.

cemre anlattığım gibi canım prolaktin hormonum yüksek çıktı ve rahim filminde dağılım eşit olmadığı için bu operasyonları önerdi,ne diyosunuz bi akıl verin.

öpüyorum hepinzi byyyyy

kızlar adet olmadm kan verdım negatıf cıktı ole yanı
son gune kadar bekle adet olma saatıde gecır al sana negatıf..

Canım benim kaybetme umudunu dicem ama kan negatifse unutlanma bitanem.sona çok üzülüyo insan..hayırlısını iste hep canım.allahım dualarımızı elbet gerçekleştirecek

öpüyorum hepinzi byyyyy

Tatlım sedef ben sevde değil:)))prolaktin degerim korkuttu biraz canım ya.daha önce 25 di dostinex kullanmıştım.bu kez 29 bakalım doktor ne dicek..adetinin 3. Günü gel demişti...yarın yada öbür gün gelir benim kırmızılar..hayırlısı olsun

Canım benim kaybetme umudunu dicem ama kan negatifse unutlanma bitanem.sona çok üzülüyo insan..hayırlısını iste hep canım.allahım dualarımızı elbet gerçekleştirecek
canm neyn umudu kanda cıkmamıs nıye uzulcem uzulmuorm ben hayırlısını dıledıım olmadıysa var hayır bn elımden gelenı yaptm elbet bgun olcak tupede gecmıorm ara vercem 1 2 ay vucudum ıgnelerden yoruldu

kızlar adet olmadm kan verdım negatıf cıktı ole yanı
son gune kadar bekle adet olma saatıde gecır al sana negatıf..

canım kaçıncı günün bugün ki bekle bakalım daha. Allah hayırlısını versin senin günü olduğunu biliyordum bugün bir heyecanla girdim güzel haber vardır diye ama yine de bekle derim ben canımm..

Slm Kizlar Bugun Abimin esi kan tahlili yaptirdi saglik ocaginda 69.50cikmis kan degeri hamile degilmi sizce. doktorlar bebek Yok demis anlamadim

hamile tabii ki de eğer çıkan beta hcg değeri ise nasıl hamile olmaz canımm o değere başka bir yere gitsin tekrar yaptırsın.

canım kaçıncı günün bugün ki bekle bakalım daha. Allah hayırlısını versin senin günü olduğunu biliyordum bugün bir heyecanla girdim güzel haber vardır diye ama yine de bekle derim ben canımm..

hamile tabii ki de eğer çıkan beta hcg değeri ise nasıl hamile olmaz canımm o değere başka bir yere gitsin tekrar yaptırsın.
Canım 1 çıktı neydi beklıyım adet olmayı beklıyım ancak

Back