ewet cnm kanda cıksa ble ıdrarda cıkmaz ancak bı 10 gun sonra cıkar :) bn de pazartesıye kadr bklıcem aslnda bugun bıle kanda cıkar ama ılk kez once baktrmmıcamayyy rahatladım..pazartesiye kadar beklicem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet cnm kanda cıksa ble ıdrarda cıkmaz ancak bı 10 gun sonra cıkar :) bn de pazartesıye kadr bklıcem aslnda bugun bıle kanda cıkar ama ılk kez once baktrmmıcamayyy rahatladım..pazartesiye kadar beklicem..
cnm cıkmazz ıdrarda kanda cıkar sadece.
gokcemmm tefrıcıye son 700 :)
cumartesıye kadar bıtcek ınsallah kuzucummOyy masallah az kalmis cnm Hadi hayirlisi
cumartesıye kadar bıtcek ınsallah kuzucumm
aa canım 2000 sen okudun bana ne kaldıkı bana allah bın kere razı olsun...Ins cnm hayirliisiyla bitircen Bu arada helal sana iyi Okudun
aa canım 2000 sen okudun bana ne kaldıkı bana allah bın kere razı olsun...
sagol cnm benım okudum hevesleTmm biz okuduk ama biz dagittik sen tek basina okudun cnm masallah
napıyım tv ye bakıyorum sabhtan berıı bı suru cıkolta yedım adet olcm sanırım kuzummm napıyım vardır allahın bır hıkmetı
pazartesı 15.gun ıste cnmmm az kaldıya deme öyle şeyler çağırma bırak akışına aklına getirme az kaldı dimi senin günün hadi hayırlısı.
pazartesı 15.gun ıste cnmmm az kaldı
kızlar selam
herkes iyidir umarım, yumurtalar kıvama gelmiş bu gece çatlatma iğnesi yapılacak cumartesi öğlen aşılama olacak, çok heyecanlıyım kızlar... yeni bir dönem gene başlıyor hade bakalım :))
kızlar selam
herkes iyidir umarım, yumurtalar kıvama gelmiş bu gece çatlatma iğnesi yapılacak cumartesi öğlen aşılama olacak, çok heyecanlıyım kızlar... yeni bir dönem gene başlıyor hade bakalım :))
selam kızlar! nasssılsınız?! benim sol tarafımda batmalar var,koyu akıntım oluyor..ama az önce yaptığım idrar testi negatif çıktı..pazartesiye kadar dayanamadım..acaba olmadımı? olmadıysa ekşicem benim adama. durdu durdu ilişki günü top oynadı,ağrıttı belini..olmadı 2 gün geciktik..dövecem onu! begum ve angel sizler nasılsınız? belirti var mı?
Slm Kizlar nasilsiniz durumlar nasil
kuzucum naberrr sonn 3Slm Kizlar nasilsiniz durumlar nasil
şimdilik iyilik bebişim elim kolum sızlıyo deldiler ya çok acıttılar
sen nasılsın senin durumlar nasıl ?
kuzucum naberrr sonn 3
hdi bakalaım kızlar allah büyük ii haberleri ilk sizden alalım sizin için heyecanlandım
bu arada pazartesi salı da benim adet tarihim çarşambada tahlil vercem
çarşamba 15.gün ayy heyecanlandım