How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
napıyım tv ye bakıyorum sabhtan berıı bı suru cıkolta yedım adet olcm sanırım kuzummm napıyım vardır allahın bır hıkmetı

ya deme öyle şeyler çağırma bırak akışına aklına getirme az kaldı dimi senin günün hadi hayırlısı.

kızlar selam

herkes iyidir umarım, yumurtalar kıvama gelmiş bu gece çatlatma iğnesi yapılacak cumartesi öğlen aşılama olacak, çok heyecanlıyım kızlar... yeni bir dönem gene başlıyor hade bakalım :))

selam kızlar! :3: nasssılsınız?! benim sol tarafımda batmalar var,koyu akıntım oluyor..ama az önce yaptığım idrar testi negatif çıktı..pazartesiye kadar dayanamadım..acaba olmadımı? olmadıysa ekşicem benim adama.:9: durdu durdu ilişki günü top oynadı,ağrıttı belini..olmadı 2 gün geciktik..dövecem onu!:41: begum ve angel sizler nasılsınız? belirti var mı?

aceleci sabret biraz hemen çıkmaz idrarda hayırlısı kuşum inşallah olmuştur pazartesiyi bekle

bende belirti felan yok kuşum ya dün progesteron tahlili vermeye gittim yine damarımı bulamadılar delik deşik ettiler elim kolum ağrıyo tahlilin sonucu almıcam gebelik tahlilini verince alcam kararlıyım

hdi bakalaım kızlar allah büyük ii haberleri ilk sizden alalım sizin için heyecanlandım :D

bu arada pazartesi salı da benim adet tarihim çarşambada tahlil vercem
çarşamba 15.gün ayy heyecanlandım

Back