Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acil cvp yazın.ben ayın 24 ünde adet oldumya.24ünün akşamı kahverengi leke geldi.25 inde normal kanama oldu.benim adetimin 1. Günü hangi gün oluyo?doktor adetinin ikinci yda üçüncü günü gel demişti.bugün gitcektik eşimin önemli bi işi çıktı yarın gitcez artık.ondan soruyorum

aksam geldıyse 25ını baz alabılırsn

Kizlar,ben ilk asilamami 17kasimda,2.sini ise 12 aralikta yaptirdim.cok stresli beklemek.test gunu icin dr.um 26 aralik yani bugunu demisti,ancak ben test yaptirmadim.cok merak ediyorum,2gundur belli belirsiz kahve akinti oluyor idrara ciktigimda.olumsuz olmasindan korkuyorum..KK tup bebek forumunda regl zamani kahve akinti bebegin yerlesmesindendir diyo kizlar:)) insallah oyledir.sabah kan gelmemis olursa kan testine gidecegim.
Sizin boyle regl zamani kahve akintisi olan,asilamasi tutan var mi?

arkadaşlar ben 23 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ALLAHIN izniyle tuttu eşimin sonuçları çok kötü ve morfoloji%1 di bol bol dua edin imkansızlar imkanlı hale geliyor eşimin sonuçları ile aşılamada şansımız%5 ti...

gözünüz aydın canım ne güzell böyle güzel haberler duymak Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim 1. tutmadı bir ay ara verdirdi dr ocakta ikinci olacak bakalım. Yer gök dua ile diye boşuna dememişler.

Kızlr moralim çok bozuk benim doktordan çıktım gecen ayki kist duruyo çikolata kisti dedi..doğum kontrol hapı verdi tedavisi için.bide tiroid düşükmüş...cikolata kisti çok korkuttu beni intten okudum biraz.tekrarlayan kistlermiş bunlar..ileri aşamasını sölemek istemiyorum bile..doktor internetteki yaZanlara kaptırma kendini kötü bişey yok dedi ne düşüncem bilmiyorum kötüyüm sadece....

Merhaba ben de adet oldum 2. günü dr a gittim kist erimiş. Aşılamaya başlıyoruz bu ay 2. kez allahın izniyle. Dr kan tahlili falan yapmadan başladı ilçlara. Hormon değerlerim hep normal değerler arasında seyrediyor diye mi yapmadı acaba. Dejavu sence neden sana yapmışmıydı tahlil?

meraba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?sonunda internetim açıldı çok sinir oldum ama vardır bundada bir hayır:))

beğüm:
canım,minikkuşum sen gerçekten çok güçlü birisin o yüzden hiç üzülme inşallah bidaha ki aşılamaya,

sedef:
canım hatırlarsan benim 3.aşılamam kistten dolayı ertelendi ve yeni bitirdim doğum kontrol hapını,şuan eridimi erimedimi bilmiyorum ve benim prolaktin değerimde yüksek çıkmıştı 35ti,bende dostinex kullandım ondan sonra aşılama yapıldı.
hiç canını sıkma kist genelde adette atılıyo,moral bozacak bişey yok anlıcan,normal değerlere ulaşıcana eminim canım.

dejavu:
canım sen ne alemdesin,nasılsın görüşmeyeli,sendemi adet oldun?

angel:
canım sende adet olmuşun heralde hakkımızda hayırlısı olsun ne olursa olsun üzülmek yok,yola devam

hayırlısıyla bebegını kucagına al ınsallahh

kuzucum ıyıym mutsuz da degılım bı hayır vardır bundada yapcak bısey yok bn daha asılama yaptrmıcam tup yaptrcam ama onuda dusunmuyorm bı kac ay kendımı toparlamak ıstıyorum bu kadar olumsuzlugun uzerıne baslayacagm tedavıye olumlu umutlu baslyamam.. vucudum yoruldu ıgnelerden bıraz dınlensn

Tatlım benimki galiba normal kist değil çikolata kistinden şüphelendi doktor.allahım korktuğuma uğratmasın.doğum kontrol hapı verdi banada.onun yanında soğan suyu içiyim diyorum yan etkisi olmaz heralde??

olucanı sanmıyorum benim ilk kistim çıktığında hem d.kontrol hapı kullanmıştım hemde soğan suyunu hatta dr a da sormuştum bi sakıncası yok demişti ve ertesi ay erimişti,yinede druna sor canım.

bu arada kafan dağılmış olur,kullandığım süreçte kafam rahattı nede olsa d.k.hapı kullanıyorum diye unutmuştum,sende inşallah gelecek ay erimiş olur,bu sefer de buna takma kafanı sakın!!!!

ben sana güveniyorum canım,herşeyin üstesinden geliceksin,ama tüp bebekten önce bence son kez aşılama yaptır emin ol tüp bebek daha stresli bi yöntem,daha fazla ilaç kullanıyosun,düşüncene saygım var ama iyi düşün kuzum,bir kaç ay ara ver sonra aşılama yaptır tutmazssa tüp bebek yaptır bence!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…