canım bnce yptr yaptrmadıkca ınsan umutlanıyo hayırlısı neyse o olsun dedım hayırlısı buymus dmekıAllah hayırlısıyla versin bebişini..Zamanı gelince kendiğilinden gelir..benim de umudum yok bu ay.o nedenle yaptırmadım test..bekliyorum.
kızlar adet olmadm kan verdım negatıf cıktı ole yanı
son gune kadar bekle adet olma saatıde gecır al sana negatıf..
uzulmuyorum zaten hersey allhtan hayırlısı degılms yapcak bısey yokhayırlısı olsun canım üzülme vardır bir vakti zamanı herşey allahtan
hayırlısı canım allah büyük elbet bir gün hepimizde anne olucaz ben buna eminim rabbim büyükkızlar adet olmadm kan verdım negatıf cıktı ole yanı
son gune kadar bekle adet olma saatıde gecır al sana negatıf..
kızlar adet oldum...yarın doktora gidicem napcaz bakalım...
aksam geldıyse 25ını baz alabılırsnKızlar acil cvp yazın.ben ayın 24 ünde adet oldumya.24ünün akşamı kahverengi leke geldi.25 inde normal kanama oldu.benim adetimin 1. Günü hangi gün oluyo?doktor adetinin ikinci yda üçüncü günü gel demişti.bugün gitcektik eşimin önemli bi işi çıktı yarın gitcez artık.ondan soruyorum
aksam geldıyse 25ını baz alabılırsn
arkadaşlar ben 23 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ALLAHIN izniyle tuttu eşimin sonuçları çok kötü ve morfoloji%1 di bol bol dua edin imkansızlar imkanlı hale geliyor eşimin sonuçları ile aşılamada şansımız%5 ti...
gözünüz aydın canım ne güzell böyle güzel haberler duymak Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim 1. tutmadı bir ay ara verdirdi dr ocakta ikinci olacak bakalım. Yer gök dua ile diye boşuna dememişler.
hayırlısıyla bebegını kucagına al ınsallahharkadaşlar ben 23 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ALLAHIN izniyle tuttu eşimin sonuçları çok kötü ve morfoloji%1 di bol bol dua edin imkansızlar imkanlı hale geliyor eşimin sonuçları ile aşılamada şansımız%5 ti...
meraba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?sonunda internetim açıldı çok sinir oldum ama vardır bundada bir hayır:))
beğüm:
canım,minikkuşum sen gerçekten çok güçlü birisin o yüzden hiç üzülme inşallah bidaha ki aşılamaya,
sedef:
canım hatırlarsan benim 3.aşılamam kistten dolayı ertelendi ve yeni bitirdim doğum kontrol hapını,şuan eridimi erimedimi bilmiyorum ve benim prolaktin değerimde yüksek çıkmıştı 35ti,bende dostinex kullandım ondan sonra aşılama yapıldı.
hiç canını sıkma kist genelde adette atılıyo,moral bozacak bişey yok anlıcan,normal değerlere ulaşıcana eminim canım.
dejavu:
canım sen ne alemdesin,nasılsın görüşmeyeli,sendemi adet oldun?
angel:
canım sende adet olmuşun heralde hakkımızda hayırlısı olsun ne olursa olsun üzülmek yok,yola devam
meraba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?sonunda internetim açıldı çok sinir oldum ama vardır bundada bir hayır:))
beğüm:
canım,minikkuşum sen gerçekten çok güçlü birisin o yüzden hiç üzülme inşallah bidaha ki aşılamaya,
sedef:
canım hatırlarsan benim 3.aşılamam kistten dolayı ertelendi ve yeni bitirdim doğum kontrol hapını,şuan eridimi erimedimi bilmiyorum ve benim prolaktin değerimde yüksek çıkmıştı 35ti,bende dostinex kullandım ondan sonra aşılama yapıldı.
hiç canını sıkma kist genelde adette atılıyo,moral bozacak bişey yok anlıcan,normal değerlere ulaşıcana eminim canım.
dejavu:
canım sen ne alemdesin,nasılsın görüşmeyeli,sendemi adet oldun?
angel:
canım sende adet olmuşun heralde hakkımızda hayırlısı olsun ne olursa olsun üzülmek yok,yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?