Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımmm ne yapıyon,nasılsın,kasık ağrıların nasıl oldu,geçmiştir umarım,öğleden sonra tam sana yazıcaktım eşim geldi,hatta şimdide gelmek üzere hemen yazayım dedim sana.

bak ne dicem sana şuan kafam acaip rahat doğum kontrol hapından dolayı,tutki doğum kontrol hapı kullanıyosun,bakıyorum yazılarına hep günler geçsin diyosun,çok takıyosun kafaya yapma kuzucum:)))

aramızda en küçük sensin ama yakında sende bizim gibi kendini yıpratmaya başlıcaksın, o yüzden bi meşguliyet bul canım

öpüyorum....

Hayırlıs olsun canımm. Ben de önce vuramam dedim yakındaki hastaneye gittim kız bilmiyormuş iki doz birden vurdu bana bir daha mı amann kendim vururum deidm ve vurdum da hiç korkulacak birşey yok zaten arkasındna hemen ayarlanıyor dozu hatta aynı dozda devam edilecekse dr ayarlar öyle kalır bir arkasını çeker vurursun iki çıt çıt sesi geliyor tamamdır bir 10 saniye tut içeride öyle işte. Ama sen yine de yaptır istersen başka yerde.

kızlarr hayırlı hafta sonları olsunnn ınsallahhh gunaydıınnnn allahım bi hafta daha cabuk gecınnn aminnnnnn :)

Begüm gülüm bak çok takıyorsun ama hep günleri sayıyorsun yapma bu kadar canım ben bu kadar yapmadım ama son günlerde hep aklım belirtilerde ve zamandaydı ama sonra hayal kıırklığı oluyor inşallah hamilesindir canım ama stres bize yaramaz zaman geçir kafanı dağıt birşeyler yap unutmaya çalış az birşey.

Ohh iyi demişsin canım haddini bilsin insanın özeline ne kadar meraklılar yaa ben hiç kmseye sormam neden çocuğun yok, düşünmüyor musun diye benim çocuğumun olmamasıyla ilgisi yok bekarken de ilgilenmezdin yeni evlendiğimde de annemden öyle gördüm ben yengemin bebeği olmadı anem bir kere somadı olmuyor mu nedne olmuyor diye kendi anlattı sonra bildik sorununu ne anlayışsız insanlar hiç kendilerine bakmazlar onların oldu mu başkalarına da laf söylemeyi bir halt sanıyorlar. Dediğin gibi yukarıda Allah var o bilir zamanını..

neys ki benim ki şimdilerde artık birşey demiyor daha doğrusu diyemiyor, eşim cevap verdikçe çekti kendini şimdi kızım der başka birşey demez bir de kayınbirader var yurtdışında çalışıyor oradan da evlendi daha hiç dönmez o yüzden bize iyice iyi olmaya başladı başka kimse yok ki yanında bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum yaşlı insanlar zaten ben sabrettikçe güleryüz gösterdikçe, bir sorun olduğunda yüz göz olmayıp eşime güzellikle söyletince herşey düzeldi yüz göz olsaydım laf yetiştirmeye çalışsaydım zaten daha geri dönüşü olmazdı.

canım az az ara ara var agrılarm kzuucum yıpratsamda yıpratasamda olacagı varsa olur ben elımden gelenı yapıyıorm gerısı allaha kalms takıyorm cnku bnden sonra evlenen herkesın bebegı var

canıım napıyım sıkıldm beklemekten stres oldm umut yada hayal kurmuyorm aglamıcam tutmazsa yapcak bıse yok

canm ben 30kasımda 2. aşılamamı oldum ve hamileyim. sakın umudunu yitirme. ben üniverste hastanesinde oldum üstelik özele bile gitmedim ama oldu işte hiiiiç umudum yoktu bu defa ama oldu. seninde olcak canm yeterki peşini bırakma...

canm merhaba kaplang hamıle onunda 2. asılaması tuttu hamıle allahın ıznıyle.. bende 2. asılamamı 6 gun once yaptrdm ınsallah benımde tutar..

inş canım tutar bırlıkte dogum yaparız:) sen nerde yaptırdın?
ahh keske cnm
ıstanbul medıcana da cnm.. canım benım bı sey sorsam sana senı sıkmam umarm
benm ılk asılamamda hıc agrım sızm olmadı bunda cok sol kasıgımda agrılar batmalar var senın nasıldı agrın falan varmıydı

Benim durumum sana çok benziyordu. Ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Pcos hastasıyım bu nedenle sürekli doğum kontrol hapı kullandım. Aynı zamanda düşük glisemik indeksli yiyeceklerle seslendim. Tam hepsi kaybolmuştu ki bu sefer de yumurtalık rezervim azaldı. Korunmayı bıraktığım ilk ay klomen kullandım ancak hamile kalamadim. Sonraki ay doğrudan aşılama yapıldı. Ve hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık Hamileyim. Umudunu yitirme sakın ve mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış. Bu durumdan ne kadar az insanın haberiolursa o kadar rahat edersin. Bol şanslar. Allahım hepimize nasip etsin.

hayırlı olsun cnm bebegın bendede pcos var malesef benım ıılk asılamam tutmadı 2.cısını yaptrdm bakalm nolcak

ilk aşılmamda benimde olmadı ama suan sağ tarafımdA var cok fena kasılıyo batıyo bişiler. ilk asılamamda hiç kanamam olmamıstı ama bunda bikaç damla kanamamda olmustu benim sende oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…