kızlar merhaba
ben de bugün aşılama için ya allah bismillah dedim
bugün, gonal f iğnelere başladım. inşallah tutar ilk aşılamam.
iğne kullananlara bir sorum olacak bu iğneleri siz kendiniz mi vurdunuz ya? ben biraz tırstım için açığı
acaba hastanede mi vurdursam yaa
yanlış bişey yaparsam diye korkuyorum
kızlarr hayırlı hafta sonları olsunnn ınsallahhh gunaydıınnnn allahım bi hafta daha cabuk gecınnn aminnnnnn :)
katılıyorum sözlendim nişan nezaman dediler nişan oldu düğün nezaman dediler düğün oldu bebek nezman dediler bebeğimiz olsun yine rahat vermezlerki 2.nezman derler
canım banada birisi sordu kızı bnle evlendi benden önce doğurdu
bana dediki kadın (annem yaaşında) ''yokmu daha bişi nekadar beceriksizsin kaç senedir bi yapıpda şuraya çıkamadın ben olsaydım şimdi yee oooo ''dedi çok sinirlendim
dedimki ''o nasıl laf yenge senin benim dememlemi hadi bakalım yaratabiliyorsan saçının bi teli yarat görim nedn bu kadar büyükleniyorsun senden büyük allah var '' böyle diyince kızardı bozardı kadın
çok ne deddiğini bilmeyen insan var allahım akıl fikir versin onlara
seni çok iyi anlıyorum canım,benim k.valdem normalde çok iyi bir insandır,çokta severim ama yaşlı olunca bazı huyları hiç çekilmiyo,dün dr a götürücez saat dokuzdada randevumuz var,eşimde sekiz buçuk gibi alrım seni demiş,saat yedide aramaya başladı geç kalıcaz kalkın diye,beni aradı bende alrm sesi zannettim kapattım sesi,sonra eşimi tekrar aradı ve bağırıyo ben bile duyuyodum,nerde kaldınız,leylayı aradım meşgule aldı beni felan diyodu,haliyle bende sinirlendim eşime kızdım.
bunlar normal şeyler ama bizim de bi sabrımızın olduğunu bazen unutuyolar!!!
neyse ya,boşver yerine göre alttan al,sana tavsiyem!!
canımmm ne yapıyon,nasılsın,kasık ağrıların nasıl oldu,geçmiştir umarım,öğleden sonra tam sana yazıcaktım eşim geldi,hatta şimdide gelmek üzere hemen yazayım dedim sana.
bak ne dicem sana şuan kafam acaip rahat doğum kontrol hapından dolayı,tutki doğum kontrol hapı kullanıyosun,bakıyorum yazılarına hep günler geçsin diyosun,çok takıyosun kafaya yapma kuzucum:)))
aramızda en küçük sensin ama yakında sende bizim gibi kendini yıpratmaya başlıcaksın, o yüzden bi meşguliyet bul canım
öpüyorum....
canıım napıyım sıkıldm beklemekten stres oldm umut yada hayal kurmuyorm aglamıcam tutmazsa yapcak bıse yokHayırlıs olsun canımm. Ben de önce vuramam dedim yakındaki hastaneye gittim kız bilmiyormuş iki doz birden vurdu bana bir daha mı amann kendim vururum deidm ve vurdum da hiç korkulacak birşey yok zaten arkasındna hemen ayarlanıyor dozu hatta aynı dozda devam edilecekse dr ayarlar öyle kalır bir arkasını çeker vurursun iki çıt çıt sesi geliyor tamamdır bir 10 saniye tut içeride öyle işte. Ama sen yine de yaptır istersen başka yerde.
Begüm gülüm bak çok takıyorsun ama hep günleri sayıyorsun yapma bu kadar canım ben bu kadar yapmadım ama son günlerde hep aklım belirtilerde ve zamandaydı ama sonra hayal kıırklığı oluyor inşallah hamilesindir canım ama stres bize yaramaz zaman geçir kafanı dağıt birşeyler yap unutmaya çalış az birşey.
Ohh iyi demişsin canım haddini bilsin insanın özeline ne kadar meraklılar yaa ben hiç kmseye sormam neden çocuğun yok, düşünmüyor musun diye benim çocuğumun olmamasıyla ilgisi yok bekarken de ilgilenmezdin yeni evlendiğimde de annemden öyle gördüm ben yengemin bebeği olmadı anem bir kere somadı olmuyor mu nedne olmuyor diye kendi anlattı sonra bildik sorununu ne anlayışsız insanlar hiç kendilerine bakmazlar onların oldu mu başkalarına da laf söylemeyi bir halt sanıyorlar. Dediğin gibi yukarıda Allah var o bilir zamanını..
neys ki benim ki şimdilerde artık birşey demiyor daha doğrusu diyemiyor, eşim cevap verdikçe çekti kendini şimdi kızım der başka birşey demez bir de kayınbirader var yurtdışında çalışıyor oradan da evlendi daha hiç dönmez o yüzden bize iyice iyi olmaya başladı başka kimse yok ki yanında bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum yaşlı insanlar zaten ben sabrettikçe güleryüz gösterdikçe, bir sorun olduğunda yüz göz olmayıp eşime güzellikle söyletince herşey düzeldi yüz göz olsaydım laf yetiştirmeye çalışsaydım zaten daha geri dönüşü olmazdı.
Gecmis olsun cnm ins tez zamanda iglesir devam edersiniz tedavinize hec olsun temiz olsun cnm hic kafaya takipta kendini uzme
merhaba kızlar sizlerde deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben ilk aşılamamı 20 eylül tarihinde yaptırdım malesef 8 gün önce regl oldum ve sonuç negatif ekim ayında doktorum ara verdi biraz dinlenelim dedi ama yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girmemizi istedi 3 kasımda regl oldum sonuç gene negatif 5 kasımda doktoruma gittim 2 aşılamam için start verdik haftaya pazartesi kontrole gideceğim yapılan kontrolden sonra aşılamanın nezaman olacagı belli olacak aşılama ile hamile kalan varmı aranızda aşılama ile hamile kalma şansının az olduğunu biliyorum cevaplarınız bekliyorum
canm merhaba kaplang hamıle onunda 2. asılaması tuttu hamıle allahın ıznıyle.. bende 2. asılamamı 6 gun once yaptrdm ınsallah benımde tutar..canm ben 30kasımda 2. aşılamamı oldum ve hamileyim. sakın umudunu yitirme. ben üniverste hastanesinde oldum üstelik özele bile gitmedim ama oldu işte hiiiiç umudum yoktu bu defa ama oldu. seninde olcak canm yeterki peşini bırakma...
canm merhaba kaplang hamıle onunda 2. asılaması tuttu hamıle allahın ıznıyle.. bende 2. asılamamı 6 gun once yaptrdm ınsallah benımde tutar..
ahh keske cnminş canım tutar bırlıkte dogum yaparız:) sen nerde yaptırdın?
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıılık evliyim ve evlendiğim günden itibaren hiç korunmadık çünkü bende adet düzensizliği vardı buna bağlı hamile kalamam diye korunmadım öylede oldu temmuz ayında özel bir hastanede doktora gittim muayene sonucunda polikistik over hastası olduğum ortaya çıktı bütün hormon testlerini yaptırdım ve temiz çıktı 3 ay klomen tedavisi oldum ama hamilelik olmadı bende doktorumla konuşup tedaviyi kestim aslında düşüncem direk tüp bebek yapmaktı ama daha sonratüp bebek bölümünde çalışan bir arkadaşım direk tüp bebek olma önce aşılama dene çünkü aşılama yaptırıp hamile kalan çok hastamız var dedi bende aşılamaya sıcak bakmaya başladım en azından tüp bebeğe göre maliyeti daha düşük ocak ayında yaptırmayı düşünüyorum aşılamayı aranızda benim rahatsızlığımdan olup aşılama ile hamile kalan varmı?
hayırlı olsun cnm bebegın bendede pcos var malesef benım ıılk asılamam tutmadı 2.cısını yaptrdm bakalm nolcakBenim durumum sana çok benziyordu. Ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Pcos hastasıyım bu nedenle sürekli doğum kontrol hapı kullandım. Aynı zamanda düşük glisemik indeksli yiyeceklerle seslendim. Tam hepsi kaybolmuştu ki bu sefer de yumurtalık rezervim azaldı. Korunmayı bıraktığım ilk ay klomen kullandım ancak hamile kalamadim. Sonraki ay doğrudan aşılama yapıldı. Ve hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık Hamileyim. Umudunu yitirme sakın ve mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış. Bu durumdan ne kadar az insanın haberiolursa o kadar rahat edersin. Bol şanslar. Allahım hepimize nasip etsin.
ahh keske cnm
ıstanbul medıcana da cnm.. canım benım bı sey sorsam sana senı sıkmam umarm
benm ılk asılamamda hıc agrım sızm olmadı bunda cok sol kasıgımda agrılar batmalar var senın nasıldı agrın falan varmıydı
ılkgun mu olduu kanaman cnmilk aşılmamda benimde olmadı ama suan sağ tarafımdA var cok fena kasılıyo batıyo bişiler. ilk asılamamda hiç kanamam olmamıstı ama bunda bikaç damla kanamamda olmustu benim sende oldu mu?
hastanesınee baglı o cnmaşılamanın maliyeti ne kadar? bilen var mı?
ılkgun mu olduu kanaman cnm
anladım cnmm ılk gun o spekulumdan dolayıı kan gelıyo bndende geldıevet ilk gün oldu bikaç damla bidaha olmadı ama
hastanesınee baglı o cnm
anladım cnmm ılk gun o spekulumdan dolayıı kan gelıyo bndende geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?